Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Μου άρεσε ο Βερνίκος

Στο 1-0

"........κάποιοι λένε να μεταπείσουν τον Άντζα ώστε να μην αποχωρήσει........."

Στο 1-2

".......φεύγει ο Νικοπολίδης, φεύγει και ο Άντζας και γενικότερα θα πρέπει να φύγουν όσοι είναι κορεσμένοι ή δεν μπορούν να δώσουν αυτά που πρέπει..........."

Όμορφα....

Από εκεί και πέρα τι να σχολιάσουμε. Όταν κάνεις αγγαρεία στο γήπεδο, αυτά παθαίνεις.

Υπάρχει περίπτωση να μαζέψουμε υπογραφές να διώξουν το Βερνίκο από την ΕΡΤ? Βλέπω που βλέπω αυτά τα πράγματα, το να ακούω ταυτόχρονα τις @@ιες του μου τη δίνει στα νεύρα.

Με την β' Ισπανίας παίζαμε ρεεεεεεε, με τους παγκίτες που μαζεύουν τις μπάλες στις προπονήσεις της εθνικής. Ουστ. Τέλος.

Και τώρα μουντιάλ :hehe::hehe:

Δηλαδή ο Γκμοχ σας άρεσε ε :hehe:

έλα, φάγαμε το ρεχαγκελ, ας φάμε κ το γκμοχ.Μετά πάμε καναν άλλο αποτυχημένο.

Παγκίτες:

Reina: Πήγε το Liverpool στους 4 της Ευρώπης

Guiza: Πρώτος σκόρερ στη Liga, και υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του FC Barcelona

Andres Iniesta: Ο μίστερ κόβω και ράβω στο κέντρο του FC Barcelona, και της Εθνικής Ισπανίας

Απλά αναφέρω τρεις από "τα παιδιά για τις μπάλες" :rolleyes:

Οι παιχταράδες που φέρνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, και ΑΕΚ (δεν πάω σε πιο χαμηλά βαθμολογικά ομάδες), δεν είναι ούτε για να μαζεύουν τις κάλτσες των "παιδιών που μαζεύουν τις μπάλες στις προπονήσεις της εθνικής". Για να έχουμε κι ένα μέτρο σύγκρισης βρε αδερφάκι

@ΚοΜΜ: Το σχόλιο για το Γκμοχ, μάλλον πήγαινε ως αντιπαράθεση στο δικό μου σχόλιο για το Βερνίκο :)

@Αλέξης: Προσωπικά, προτιμώ το Γκμοχ, που ναι μεν δεν μπορεί να πει 3 λέξεις στη σειρά σωστά, αλλά αυτά που λέει είναι σωστά. Δε βγάζει 4 Βύντρα στην ενδεκάδα :p

Αχ αυτες οι δηλώσεις του Γιαννακοπουλου (λεει οτι δεν ειχανε τυχη τα παιδια). Οι Ισπανοι ρε Στελιο που ειχαν 20 σουτ (τα οποια πηγαν εκτος εστιας για λιγο, και αν πηγαιναν εντος εστιας θα ηταν γκολ το πιο πιθανο) και που έπαιζαν για πλακα με την δευτερη ομάδα, δηλαδή τι ήθελες να χάσουν κι ολας ;;; Θα ηταν πιο δίκαιο το αποτελεσμα αν νικουσε η Εθνικη ας πουμε... ε ; ε ; ε ; :p lol ρει.

Μα τι δηλωσεις κανουν Θεε μου! Δεν εχει και μαλλια να τραβηξει αυτος!:slap:

Φαντάζομαι αν είσαι στο γήπεδο βλέπεις μόνο την κούρασή σου και θυμάσαι μόνο τις ευκαιρίες ή τις υποψίες ευκαιρίας που έκανες.

Από την άλλη σαν παίχτης της ομάδας θα πρέπει ίσως και υποχρεωτικά να προσπαθείς να το δεις πολύ ποιο αισιόδοξα ένα αποτέλεσμα ώστε να μην απογοητεύσεις αυτούς που σε ακούνε.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/202692.html

Γενικά οι δηλώσεις των παιδιών είναι σαν να σου λένε "Από την TV βλέπατε άλλο ματς"

Δες π.χ. αυτές του Δέλλα.

Καμιά φορά το αποδέχεσαι την πραγματικότητα κάνει καλό! Επειδή πήραμε κυρίως λόγοω τύχης το EURO δε σημαίνει ότι ξαφνικά κάναμε ομαδάρα.

Ας συγκεντρωθούνε λίγο οι "παιχταράδες" μας και εμείς μαζί τους. Όνειρο ήταν, τελείωσε!

αν ο πρωτος αγωνας με τη σουηδια δεν ηταν τσιρκο,τοτε θα ημουν υπερευχαρηστημενος απο την ομαδα.

αν ο πρωτος αγωνας με τη σουηδια δεν ηταν τσιρκο,τοτε θα ημουν υπερευχαρηστημενος απο την ομαδα.

Αυτην ηταν και η μεγαλυτερη βλακεια της εθνικης. Αν εκει επαιζε λιγο σοβαρα και ανοιχτα, θα αλλαζε ολη η πορεια μας.

Εκει νομιζω τελειωσε το euro για την ελλαδα.

Ενα εχω να πω:

Edit

Video removed.... εαν και δεν πιστευω οτι θα ενοχλουσε...

Το ποσταρα για να γελασουμε μιας και ειναι αστιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.