yanni Ιούνιος 16, 2008 #221 Ιούνιος 16, 2008 Αν το κράτος έδεινε σύνταξη σε όλους τους προέδρους, προπονητές, αναλυτές, κ.τ.λ. που υπάρχουν στην Ελλάδα1) Οι συνταξιούχοι θα ήταν όλοι πλούσιοι αφού θα είχαν από 15 συντάξεις2) Δεν θα μας έφταναν ούτε τα πετρέλαια του πλανήτη όλου να καλύψουμε τόσες συντάξεις.
deninho Ιούνιος 16, 2008 #222 Ιούνιος 16, 2008 Πώς και ο Γεωργίου δεν γίνεται προπονητής αφού ξέρει τόσα πολλά...? ή τουλάχιστον τεχνικός σύμβουλος... είναι πολύ εύκολο να κρίνει και ακόμα ευκολότερο να το κάνει εκ του ασφαλούς... όπου γεωργίου, βάλε όποιο όνομα θες (εκτός από ποδοσφαιριστές και προπονητές ). Μέσα θα είσαι
winters Ιούνιος 17, 2008 #223 Ιούνιος 17, 2008 Tρέχα Αντώνη τρέχα...Πίσω Αντωνη πίσω...Άστο Αντώνη άστο...Μπήκε...http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v290/173/71/502872961/n502872961_538689_1843.jpg
Dr.Paneas Ιούνιος 17, 2008 #224 Ιούνιος 17, 2008 θα σου πέσει ο πυρετός κάποια στιγμή, μην ανησυχείς Μόνο ο Λυμπερόπουλος είναι ίδιου στυλ, ώστε να μπορείς να κάνεις σύγκριση. Κλάους-χου; αν δεν έδιωχνε την μπάλα θα έγραφε, και θα ήταν και goal highlight σε αντιδιαστολή με το από πάνω quote Ο Τσεχ να τα παρατήσει κι αυτός, ή δεν πειράζει γι'αυτόν-δεν παίζει στον μισητό Ολυμπιακό? Αυτο που σου λέω, ειναι οτι ειναι έγκλημα να βαζεις τον Σαμαρα σε παιχνίδι του Euro, πόσο μαλλον να τον βαζεις στην θέση του Γκέκα να περιμένεις να κάνει κάτι το αξιόλογο. Είναι μικρός και άψητος ποδοσφαιριστής χωρίς πείρα. Δεν λεω οτι δεν έχει ταλέντο ο μικρός, άλλωστε είναι σωματικά και μυικά αρκετά καλός και δυνατός. Αλλά δεν μπορείς να τον βάζεις σε τετοιο παιχνίδι, σε μία τετοια διοργάνωση, και να περιμένεις να σκοράρει , όταν στην ομάδα του κάθεται στον πάγκο και δεν τον εμπιστεύονται ότι για ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος (ενώ εσύ τον βάζεις στο Εuro)... Και όντως, με αυτα που λεω δικαιώνομαι γιατί από την στιγμή που τον έβαλε έκανε μονάχα λάθη. Λαθος πασες, λαθος τοποθετήσεις, μέχρι που σε μια φαση εκει που έτρεχε προς τα πίσω, έπεσε κι ολας. Ειναι καλός, αλλά θέλει να παίξει λίγα παιχνίδια και μετά να τον βαλει στο Euro, ή να τον βάλει σε καποιο φιλικο ή άντε να τον χρησιμοποιήσει οταν υπάρχει ανάγκη. Αλλα οχι να μου βγαλει τον Γκέκα και να περιμενει απο τον Σαμαρα να κανει παιχνίδι!!! Μην με τρελένεις τώρα!!!!!:hehe::hehe: Οποτε δεν θα μιλάμε για την ίδια φάση με τον Νικοπολίδη. Το ξέρω οτι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας ήταν τραυματισμένος δυστυχως και δεν μπορουσε να τον αλλάξει. Πήρε την Ελλάδα στον λαιμό του με τις κουνελιές που έκανε πάντως και αυτό είναι κάτι που φαίνεται αν δεις τα γκολ που δεχτήκαμε. Σε όλα τα κορνερ έκανε βλακίες εξόδους και γενικά όλες οι εξόδοι του ήταν τρομερα ερασιτεχνικές. Τώρα τι να το κάνω αν έπιασε έναν τετ-α-τετ και δέχτηκε κάτι άλλο χαλβατζίδικα γκολ. Μονο για διαφημισεις έιναι Allusystem. Ξερω, είναι εύκολο να κατηγορείς τον τερματοφύλακα γιατί έχει αμεσότητα με το γκολ που δέχεται. Αλλα αυτός εδώ, τα παρα ξεφτέλισε το θέμα. Δηλαδή ελεος! Τρομαζα καθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα μην τυχον και την βαλει αυτογκόλ, ήταν σε τρομερα άσχημες μέρες. Και μην μου λετε οτι πηρε πρωθλημα με τον Ολυμπιακο, γιατι ειναι μπουρδες. Ποιος να του βαλει γκολ στην Ελλάδα ; Ποιος ; Και το 2004 παλι βλακιες εκανε, αλλα ειχε εναν κωλο απο δω μέχρι το XtremeSystems που η μπαλα πηγαινε στα δοκάρια. Δεν περιμένω να πιάσει τα άπιαστα, αλλα περιμενω να κάνει τα αυτονοητα. Αλλιώς ας βάζαμε τον Ατματζίδη που έχει να λερώσει φανελα (απο έξοδο) κατι χρονια τώρα. Εγω είπα οτι οι Τσεχοι ειναι βλακες, δεν αναφερθηκα στον Τσεχ. Η ομαδα που κερδιζει 2-0 στο 75 και χανει 3-2 στο τελος, έεεεε ειναι ηλίθιοι όλοι τους και ποιο ηλίθιος ο προπονητής τους. Από προπονητικής πλευράς να το δεις, δεν στέκει λογικό. Κάτι συναίβει σε αυτά τα 15 λεπτά.
kanenas3 Ιούνιος 17, 2008 #225 Ιούνιος 17, 2008 Αλλα οχι να μου βγαλει τον Γκέκα και να περιμενει απο τον Σαμαρα να κανει παιχνίδι!!! Μην με τρελένεις τώρα!!!!!:hehe::hehe: Πέστα! Σκέψου όμως ότι τον Γκέκα τώρα τον ανακάλυψε. Εκεί όμως που τρελαίνομαι κανονικά είναι με την επιμονή του Οτο στον Χαριστέα!!! Τρέλλααααα!
AGRIMI Ιούνιος 17, 2008 #226 Ιούνιος 17, 2008 ο χαριστέας που λέμε στον αγώνα με την Σουηδία πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη στιγμή σε όλη την καριέρα του και για να λέμε του στραβού το δίκιο όποιος πίστευε ότι η Εθνική με την 18άδα που ακούστηκε πριν ακόμα από το Ευρο ότι θα περάσει από τους ομίλους πρέπει να είχε την πίστη του στην συνομωσία του σύμπαντος που είχε γίνει το 2004. τέτοιες συνομωσίες γίνονται κάθε 1000 χρόνια. όταν μια ομάδα δεν έχει 1 σέντερ φορ της προκοπής ή 2 φοβερούς εξτρέμ τότε το γκολ θα μπει ή από κολοφαρδεία ή από στημένες φάσεις. όσο για τον σαμαρά είναι παιχταράς και καλά έκανε και τον έβαλε. αν είναι να μου βάζει δέλλα, καραγκούνη,μ@λ@κ@ αντζα ,ηλίθιο νικοπολίδη και χαριστέα (πλυν του αγώνα που ανέφερα), υπνοτισμένο σειτερίδη τι να το κάνω. ένας παππούς Μπασινάς , ένας τοροσίδης ,ένας καραγκούνης κι ένας κυριάκος τι να κάνουν. για πίσω από το κέντρο καλοί είναι. ρε οι ομάδες θέλουν πρώτα ταχύτητα και το 80% είναι νεαρά παιδιά . δες τε την ιαπωνία που είναι άσχετοι από μπάλα αλλά η ταχύτητα πρόσφερε δυσκολίες (στους αντιπάλους) και θέαμα. ομάδα θα γίνουμε όταν θα έχουμε καλές υποδομές (το 2050). έως τότε ας ελπίσουμε το εξωτερικό να βοηθήσει πιο πολύ τα παιδιά μας.
Dr.Paneas Ιούνιος 17, 2008 #227 Ιούνιος 17, 2008 ο χαριστέας που λέμε στον αγώνα με την Σουηδία πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη στιγμή σε όλη την καριέρα του και για να λέμε του στραβού το δίκιο όποιος πίστευε ότι η Εθνική με την 18άδα που ακούστηκε πριν ακόμα από το Ευρο ότι θα περάσει από τους ομίλους πρέπει να είχε την πίστη του στην συνομωσία του σύμπαντος που είχε γίνει το 2004. τέτοιες συνομωσίες γίνονται κάθε 1000 χρόνια. όταν μια ομάδα δεν έχει 1 σέντερ φορ της προκοπής ή 2 φοβερούς εξτρέμ τότε το γκολ θα μπει ή από κολοφαρδεία ή από στημένες φάσεις. όσο για τον σαμαρά είναι παιχταράς και καλά έκανε και τον έβαλε. αν είναι να μου βάζει δέλλα, καραγκούνη,μ@λ@κ@ αντζα ,ηλίθιο νικοπολίδη και χαριστέα (πλυν του αγώνα που ανέφερα), υπνοτισμένο σειτερίδη τι να το κάνω. ένας παππούς Μπασινάς , ένας τοροσίδης ,ένας καραγκούνης κι ένας κυριάκος τι να κάνουν. για πίσω από το κέντρο καλοί είναι. ρε οι ομάδες θέλουν πρώτα ταχύτητα και το 80% είναι νεαρά παιδιά . δες τε την ιαπωνία που είναι άσχετοι από μπάλα αλλά η ταχύτητα πρόσφερε δυσκολίες (στους αντιπάλους) και θέαμα. ομάδα θα γίνουμε όταν θα έχουμε καλές υποδομές (το 2050). έως τότε ας ελπίσουμε το εξωτερικό να βοηθήσει πιο πολύ τα παιδιά μας.Κοψε κατι ρε μαν. Και ποιους να βαλει ; Αυτους τους παιχτες εχουμε, με αυτους παίζουμε.
zyx Ιούνιος 18, 2008 #228 Ιούνιος 18, 2008 λετε λετε λετε, αλλα δεν με ειπατε κατι, ο νικοπολιδης εκανε απο τις καλυτερες του χρονιες φετος με τον οσφπ? γιατι πολλα ματς τα πηρε μονος του. 2τερον πειτε μου ποιον να εβαζε κ τον χαλκια να εβαζε κ εκανε καμια βλακια ολοι θα βγαιναν κ θα λεγαν γιατι δεν εβαλε τον νικοπολιδη ενω εχει κανει τοσο καλη χρονια. μετα χριστον προφητες ολοι... ο σηφακης τι? που εκανε μια καλη χρονια προπερση? γιατι δεν τον αγορασε ο οσφπ? κατι ειδε? εγω χωρις ομαδα βλεπω οτι ειναι. αλλον? ολοι λετε οτι θελει αλλαγη η εθνικη, εγω λεω οτι με αυτα που εχει ο γερμανος αγωνιζεται. σε 4 χρονια ποσους παιχτες εχει αναδηξει η ελλαδα? κ στην τελικη επειδη μπορει να βλεπουμε καπιους παιχτες να ''παιζουν'' ψηλο καλα στην super league (σοβαρο πρωταθλημα) κανουν για το euro? λολ?
AGRIMI Ιούνιος 18, 2008 #229 Ιούνιος 18, 2008 το θέμα είναι ότι ο Νικοπολίδης δεν έκανε ούτε μία σωστή έξοδο. όσο για τους παίχτες που λέει ο Dr.Paneas να πω ότι με όσους έχω μιλήσει ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα πάμε πουθενά κι έτσι έπρεπε ο ρεχαγκελ να παίξει επιθετικά και να βάλει νέα ταλέντα όχι αυτούς τους μελλοθάνατους. δεν βάζει μέσα και τον σαλπιγγίδη που είναι καλύτερος από τον σαμαρά ή έστω τον παππού λυμπερόπουλο που έχει κάποια εμπειρία και ένα κάρο άλλους παίχτες που δεν πήρε μαζί του. εύχομαι τώρα που αποκλειστήκαμε να δούμε βασικό τον νίνι και άλλα νεαρά παιδιά. αν πάντως ξεκινήσει αμυντικά και με τους μεγάλους ούτε θα κάτσω να το δω απόψε. σας δίνω κι ένα βιντεάκι στο youtube να γελάσετε
kanenas3 Ιούνιος 18, 2008 #230 Ιούνιος 18, 2008 Θεϊκό το βιντεάκι!Τουλάχιστον το διακωμωδούμε λίγο το πράμα!
yanni Ιούνιος 18, 2008 #231 Ιούνιος 18, 2008 Κάθε βλάκας φτιάχνει video, κάθε Έλληνας είναι προπονητής.
kanenas3 Ιούνιος 18, 2008 #232 Ιούνιος 18, 2008 Κάθε βλάκας φτιάχνει video, κάθε Έλληνας είναι προπονητής.Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Το βιντεάκι είχε πλάκα!Στο ότι όλοι μας είμαστε προπονητές έχεις απόλυτο δίκιο! Που να δεις βέβαια τι γίνεται στη Βραζιλία :happy2:
cptkoulis Ιούνιος 18, 2008 #233 Ιούνιος 18, 2008 λετε λετε λετε, αλλα δεν με ειπατε κατι, ο νικοπολιδης εκανε απο τις καλυτερες του χρονιες φετος με τον οσφπ? γιατι πολλα ματς τα πηρε μονος του. 2τερον πειτε μου ποιον να εβαζε κ τον χαλκια να εβαζε κ εκανε καμια βλακια ολοι θα βγαιναν κ θα λεγαν γιατι δεν εβαλε τον νικοπολιδη ενω εχει κανει τοσο καλη χρονια. μετα χριστον προφητες ολοι... ο σηφακης τι? που εκανε μια καλη χρονια προπερση? γιατι δεν τον αγορασε ο οσφπ? κατι ειδε? εγω χωρις ομαδα βλεπω οτι ειναι. αλλον? Ο Νικοπολιδης οντως εκανε πολυ χρονια στον Ολυμπιακο,αντιθετως ο Σηφακης οποτε κι αν χρησιμοποιηθηκε δεν εδειξε τα προσοντα που πιστευαμε οτι διαθετει,οσο επαιζε τερμα στον ΟΦΗ(ομως αλλη ομαδα=αλλες απαιτησεις)
Dr.Paneas Ιούνιος 18, 2008 #234 Ιούνιος 18, 2008 Πάντως ο Οτο, σημερα λεει οτι θα παραταξει διαφορετική Εθνικη Ελλάδος. Ενδιαφερον ακουγεται, για να δούμε...Οτο φυγε όσο είναι καιρός ( http://blogs.contra.gr/Blogs/PaparazziBlog/202327 )
alexis2044 Ιούνιος 18, 2008 #238 Ιούνιος 18, 2008 Πάμε ρε Ελλάδα, πάμε! (λιγο αργησαν να ξυπνησουν αλλα τι στο καλό )
Daytime Dreamer Ιούνιος 18, 2008 #239 Ιούνιος 18, 2008 1-1 ... το περιμενα οτι θα χαλαρωναμε μετα απο 1 γκολ κλασσικα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.