Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

Η ομαδα χρειάζεται Refresh.:rip:

Αυτο που δεν καταλαβα ποτε μου, ειναι γιατι οι παιχτες που διαλεγονται για να παιξουν στην Εθνικη είναι παντα απο τις μεγαλες ομάδες (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ). Το δυναμικό και οι επιτυχία αυτων των ομάδων βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις ξένες μεταγραφές και όχι στους έλληνες γηγενείς. Θα πρέπει να γίνει καλύτερη μελέτη για τους παίχτες που καλεί η Εθνική μας, παρά να παίρνει τους γνωστούς κάθε φορά (δε λεω, ας κρατήσει έναν κορμό). Για παράδειγμα, δεν μπορώ να καταλαβω γιατι δεν πηρε τον Παπασταθόπουλο της Αεκ, και προτιμησε τον Δέλλα ... Γιατί πήρε τον Σαμαρά που το παλικάρι είναι άψητο και δεν έχει εμπειρία για τέτοια μεγάλα τουρνουά... Γιατί πήρε τον Νικοπολίδη όταν υπάρχουν άλλοι τόσοι καλύτεροι του πλεον... Γιατί δεν έβαλε πιτσιρικάδες μέσα, αφού οι "μεγάλοι" έκαναν το χρέος τους το 2004 ... Καιρος για αλλαγή λοιπόν:T:

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Αφού έχασε 2 αγώνες μόνος του αποφάσισε να αποχωρήσει ο Αντωνάκης...

Ποιος του τα έχωνε πέρυσι και αποφάσισε να μείνει για να μας αποδείξει ότι αξίζει ρεεεεε; :happy2:

Απο καιρο εχει πει οτι θα σταματουσε ο Νικοπολιδης μετα το Euro..

Παιδιά κα εγώ καταλογίζω το δεύτερο ματς στον Νικοπολίδη. Αλλά αν δεν ήταν αυτός απλά το γκολ θα είχε μπει σε άλλη φάση.

Και ποιος να τον διαδεχτεί; Ο Χιώτης; Ο Χαλκιάς; Ποιος;

Φοβάμαι ότι μετά τον Νικοπολίδη θα παίζουμε μπακότερμα. Και μην ξεχνάτε ότι φέτος έδωσε το πρωτάθλημα στον Θρύνο. Όσο χάλιας και αν είναι, όσο και αν πήγε για βρούβες στην εν λόγο φάση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές αλλά ακόμα και ο Χαλκιάς έκανε 2 χάλια παιχνίδια. Με Μπάγιερν που έφαγε 6 και ΠΑΟΚ που έφαγε 3. Στα υπόλοιπα ήταν μια χαρά.

Ο Αντωνάκης έκανε 2 μαζεμένα και αρκετά ακόμα στη φετινή χρονιά.

Χάθηκε πάντως μεγάλη ευκαιρία να δοκιμαστούν νέοι παίκτες όπως Παπασταθόπουλος και Νίνης σε τέτοιες συνθήκες...Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέχανε και θα αντέχανε πολύ περισσότερο από τους 35αρηδες. Αυτοί κάνανε το χρέος το 2004, τώρα είναι καιρός να πάρουνε σύνταξη.

Παπασταθόπουλος και Νίνης εχουνε μπροστα τους χρονια..δεν χαθηκε κ ο κοσμος που δεν τους πηρε φετος..το αν θα αντέχανε περισσότερο από τους 35αρηδες..μην εισαι κ τοσο σιγουρος..δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα..

γνωμη μου ετσι...:cool:

Το Σηφακη απο εδω την Κρητη τον ξεχνατε?Αλλα να μου πεις πολυ μικρος ακομα αλλα το παιδι εχει skill.Τεσπα πιστευω πως χθες το match το εκρινε η βλακεια του Νικοπολιδη διοτι αν δεν ειχε μπει σε εκεινη τη φαση το goal τοτε πιστευω οτι μπορει και να ειχαμε μια ελπιδα για τη ισοπαλια ή και για τη νικη.

Παπασταθόπουλος και Νίνης εχουνε μπροστα τους χρονια..δεν χαθηκε κ ο κοσμος που δεν τους πηρε φετος..το αν θα αντέχανε περισσότερο από τους 35αρηδες..μην εισαι κ τοσο σιγουρος..δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα..

γνωμη μου ετσι...:cool:

Απλά είχες μια ευκαιρία να ψηθούνε σε αυτό το επίπεδο όπου δεν υπήρχαν απαιτήσεις. Εκτός αν υπήρχαν και απλά αποτύχαμε παταγωδώς! Πάμε ολοταχώς για μηδέν βαθμούς και πιθανότατα μηδέν γκολ. Εμένα μου λέει ότι οι 30αρηδες έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και αυτό φάνηκε από τα προκριματικά.

Απλά στην Ελλάδα έχουμε ένα κόλλημα με τους νέους. Στην Ελλάδα θεωρούμε νέο ένα παίκτη 25 ετών και στην Αγγλία για παράδειγμα παίζουν από τα 17-18 στις πρώτες ομάδες...

lol@Dr.Paneas: Για πες μου έναν Έλληνα παίκτη, επιθετικό, καλύτερο από τον Sam...

Είδα τα highlights του BBC. Φυσικά κράξανε τον περίπατο του Νικοπολίδη, αλλά είπαν και το αυτονόητο:

α. Τη λόμπα που έδιωξε στην αρχή, λίγοι θα την έδιωχναν.

β. Στη φάση του γκολ τρεις παίκτες (Πατσατζόγλου, Κυργιάκος, κι άλλος ένας) περπατάγανε δίπλα στον παίκτη που έβαλε το γκολ....

Κάλυψε μια φορά την άμυνά του, την άλλη, όμως, η άμυνα δεν τον κάλυψε ;)

Επειδή ακούω συνέχεια για τον Νίνη.. Όντως, έχει τα φόντα για να γίνει μεγάλος παίκτης, απ'ότι φαίνεται δεν παίρνουν και τα μυαλά του αέρα, αλλά έπαιζε με την εθνική νέων, άρα δεν μπορούσε να τον καλέσει.

@kanenas3: για πες μου πόσοι τερματοφύλακες θα έδιωχναν το σουτ του Ibrahimovic?

Γενικά, είναι εύκολο να ρίχνεις ευθύνη μόνο στον τερματοφύλακα. Άλλωστε αυτός κάθεται τέρμα, αυτός τα τρώει. Οι υπόλοιποι 10 δεν φταίνε, rite? ;)

Καλά τους είπε

πλάκα κάνεις τώρα; Ο αλέφαντος;Ο αλλαγή στην αλλαγή; και δίκιο να χε το έχασε όλο με τον τρόπο που μιλούσε στον Χαριστέα.

Τρισμέγιστος καραγκιόζης.

καλα ο αλεφαντος οπως και η μιση ελλαδα δηλαδη θα πρεπε να ναι μεσα σε φυλακη ή σε κανα ιδρυμα....

σημερα ακουσα τι φταιει τελικα.

βαρυνε πολυ η π.... του τσολια και γι αυτο δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.

σημερα ακουσα τι φταιει τελικα.

βαρυνε πολυ η π.... του τσολια και γι αυτο δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.

Αυτό είχε ερθει σε ένα μήνυμα εχθές στον Γεωργίου. :hehe:

Aλέφαντος. Καραγκιόζης με δίπλωμα, master και διεθνή βραβεία στην βλακεία. Βάζω στοίχημα ότι ψηφίζει Γιακουμάτο.

Αυτό είχε ερθει σε ένα μήνυμα εχθές στον Γεωργίου. :hehe:

Απο την Ελληνοφρενεια ξεκινησε αυτο, την επομενη της ηττας απο την Σουηδια..τα σπαει ομως..:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.