Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

γμτ τσάμπα και οι γουρούνες που είχα πάρει... έτσι και κερδίζαμε θα το έκανα ανάσταση στο μπαλκόνι... :p

:sick:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

γμτ τσάμπα και οι γουρούνες που είχα πάρει... έτσι και κερδίζαμε θα το έκανα ανάσταση στο μπαλκόνι... :p

ελεος//:sick:

[sorry kiolas// nothing personal// αλλα ελεος πραγματικα]

φτιαξε το λινκ ρα :p

οδηγει σε αυτό -> http://www."http.com//m3.bestpicever.com/piles/?s=sexysoccer

αντί γι αυτό ---->http://m3.bestpicever.com/piles/?s=sexysoccer

όσο για το παιχνίδι, πέρα από το τρέξιμο και τη προσπάθειά, δεν είδα τίποτα το αξιόλογο στον ελέγχο της μπάλας... ψιλοτυχαίες ασαφείς άμπαλες μπαλιές έβλεπα, πάντα σε σύγκριση με τους Ρώσους που τη μετακινούσαν με αρκετή ακρίβεια αλλά ήταν κι αυτοί κουλοί στα σουτ τους αλλιώς θα μας είχαν βάλει άλλα δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά.

έχω την εντύπωση ότι οι φωτο δεν ξεφεύγουν από τους όρους του forum ε? :...:

όσο για την ανάλυση -> κουβέντα να γίνεται...

Μπραβο στα παιδια, που το παλεψαν. Δεν πειραζει, τουλαχιστον παιξαμε μπαλα και φυγαμε με το κεφαλι ψηλα.

btw Ο Νικοπολίδης την έκανε πάλι την βλακεία του...Ελεος αυτος ο ανθρωπος, ένα σκαμπό να είχαμε για τέρμα καλύτερα θα τα πήγαινε......

btw εδω φαινεται η βλακεία του προπονητή Ρεχαγκελ όπου από το ένα ακρο (πληρης άμυνα) περάσαμε στο άλλο άκρο (πλήρης επίθεση). Πιστευω οτι στο πρωτο ματς (το οποίο έπρεπε να το "χτυπήσουμε"), καταδίκασε την ομάδα και της στέρισε της ικανότητές της.

:sick:

ελεος//:sick:

[sorry kiolas// nothing personal// αλλα ελεος πραγματικα]

Έλεος που δεν τους βρίζω και εγώ...? ε... δεν πειράζει μπορεί να μην είμαι τόσο έλληνας ή παιχταράς και προπονηταράς τελικά όπως άλλοι... :T:

Ρε του τζορτζ κλουνει του πανε οτι μοιαζει του βλαχου και μπερδευτηκε και κανει το τσαρλι τσαπλιν...ελεοοοοςςςςςς!

Τεσπα ενω ξερω οτι ειμαστε η αμπαλοσυνη η ιδια ηλπιζα σε κανα χ γιατι και οι ρωσοι δεν ειναι τιποτα βιρτουοζοι αλλα οπως ειπα αλλη φυσικη κατασταση και αλλη φρεσκαδα που εκανε τη διαφορα+ τους αυτοματισμους και τα δουλεμενα συστηματα του χιτιγκ...

Παντως με τους παιχτες δεν εχω παραπονο,απλα κανουν οτι μπορουν και αυτα που μπορουν ειναι πολυ λιγα...

Ενιγουεη δε πειραζει τουλαχιστον προσπαθησαν να παιξουν ποδοσφαιρο...

Επισης δε ξερω γιατι αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι ο ρεχαγκελ ειναι γατα προπονητης...φανταστειτε να παιζαμε ετσι με τη σουηδια με ιμπραιμοβιτς και λαρσσον μπροστα,ακομα γκολ θα μετραγαμε...

Τεσπα ελπιζω στο τελευταιο ματς να δω το σαλπιγγιδη γιατι το αξιζει να παιξει εστω και λιγο...

Το αντιθετο ελπιζω για το βυντρυνιο...

Εν τελει μηπως ο ρεχαγκελ προστατεψε το νινη και το παπασταθοπουλο που δε τους πηρε στην αποστολη?

Καλα εκανα και δεν ξυπνησα ποτε να δω τον αγώνα...

Τελικα ή του υψους ή του βάθους ειμαστε

ποιες ικανότητες ρε και full επίθεση? έχει κανεις απο τους επιθετικούς μας ικανότητες? ούτε μια κεφαλια σωστή δεν μπορουνε να παρουνε ουτε μια τρυπλα της προκοπής ούτε ένα σουτ σωστο, απο τις 10 προσπάθειες μια θα παει στο τέρμα, τεσπ. Οχι οτι δεν ειναι γνωστό αυτο, το ξέρουμε και καλύτερα απ' όλους το ξέρει ο Γερμανος. Απο κει και περα μπραβο εχθές τρέξανε και ας χάσαμε δεν πειράζει όσο μας πληγώνει τόσο μας πωρώνει.

Αυτά τα καραγιοζάκια εκει στην ΝΕΤ ρε πούστη μου, τα πόκεμον τους δημοσιογράφους, αμα τους είχα μπροστά μου θα τους κατέβαζα την μάπα. Απο δω το πάνε απο κει το φέρνουν στο Ραχαγκελ τα ρίχνουν τα Μ@@νοπανα.:fist: η γνωστη κακομοιριά του Έλληνα, που μου θέλουν και ανάλυση των αγώνων, μεχρι και τον Βαρούχα φέρανε τα όργια να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις! ΕΛΕΟΣ ρε Καφροιιιιιι!!!!!!!

δεν πιστευω να γίνεται αλλού σε αλλη χωρα αυτο. :fist:

"Αισθάνομαι γεμάτος", ανέφερε μεταξύ άλλων

Έλα ρε τρούπα, τι μας λες..

Στο καλό :hi:

Αμαν φευγει ο νικοπολιδης και ο αντζας απο την εθνικη?

Βαλτε τα μαυρα και τραγουδατε καζαντζιδη!Πως θα αναπληρωθει αυτο το κενο αυτων τον παγκοσμιων κλασεως ποδοσφαιριστων?:rofl:

Ο Αντωνάκης, και ο Βούλης, τουλάχιστον ξέρουν ότι δεν πάει άλλο (για τον Βας-Βας, έχω μια επιφύλαξη) Κάτι ΓκουμοΧαριστέοΔέλλες, δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν τραβάνε άλλο; :(

Θα μου πεις, άμα φύγει ο Δέλλας, ο Γκούμας, ο Άντζας, με ποιον θα παίζεις άμυνα· αλλά και τώρα ποιος παίζει; Ο Κυριάκος, που αντί να μαρκάρει, σηκώνει τα χέρια και ζητάει φάουλ/οφφσάιντ ή κάτι τέτοιο :p

ΥΓ. Μ'αρέσει που ακόμη και σε θέμα της Εθνικής, κάνει μπαμ τι ομάδα υποστηρίζει ο κάθε ένας :p

αφου ρε παιδια απο τους εντεκα παικτες, οι 7 ηταν βασικοι και πριν τεσσερα χρονια..μ'αρεσει που καλεσε νεο αιμα ο ρεχαγκελ και το βαζει να σκουπιζει τον παγκο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.