Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

Αξιζαμε την ηττα οχι γιατι παιξαμε αντιποδοσφαιρο σαν τους Ιταλους κ Αγγλους, αλλα γιατι ειχαμε προαποφασισει να παιξουμε με αυτον τον απαραδεκτο τροπο.

Παιξε καλα κ χασε λεω συνεχεια....κ αυτο νομιζω ειπαν κ οι διεθνεις στις συνεντευξεις τους.Να χαρουμε τη γιορτη.

Υπομονη κ βλεπουμε....

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Δεν εχω ειρωνευτη ποτε στο forum

Ποτε.

Πολλες φορες εχω δεχτει ειρωνια αλλα ποτε δεν με εχω ειρωνευτη.

Επισης το παλικαρε το ειπα για να δειξω φιλικη διαθεση.

Σε φορουμε εισαι φιλος..

Εδω δεν παιζουν ρολο η ηλικιες (αν και που ξερεις ποσο ειμαι??)

Τελος, οσο αναφορα τα ορθογραφικα μου, λεει πουθενα στα rules να γραφουμε

με καλη ορθογραφια και να τονιζουμε τις λεξεις??

Αυτο που εκανες εσυ με τα ΥΓ ηταν προσβολη.

Οχι οι δικες μου επεξηγησεις.

Eγω δειχνω την διαθεση μου στο forum με τα post μου με τα thread μου με την γνωμη μου γενικοτερα.

Δεν περιμενω να ακουσω κριτικη απο κανεναν

___

Ελπιζω ο ρεχαγκελ να παιξει μπαλα μεθαυριο να δουμε λιγο ποδοσφαιρο ρε αδερφε.

Οχι σαν Ελληνας.

Σαν παρατηρητης ενος ματς δεν θες να βλεπεις μπαλα??

Ακομα και οι Ελβετοι παιξαν.

Και οι Κροατες δινουν τον καλυτερο τους εαυτο και ολοι τους!!

ΥΓ: μην ασχολειστε με τα ξενα μεσα. Να δημιουργησουν προβληματα προσπαθουν. Ποτε δεν ειναι για καλο. Παντως το Ελλαδα - Ρωσια το βλεπω ανετα ενα 2πλο :p Οι Ρωσοι εχουν ομαδα και θα το δειξουν.

Οσο για τους Ισπανους.? Στο forum της valencia παντως δειχνουν λιγο... κομπλεξικοι με εμας απο περισυ. Δεν θα μας φερθουν και με το σις και το σας. :p

Αίχοις δοίκεο, δαιν τω γράφοι πουθαινά.Αλοσται ούται αιγώ κατάλαβα πωταί τοι σειμασοία τοις ωρθωγραφοίας. Πέρα από πλάκα, το κόβω εδώ πέρα. Ισως ήταν λάθος που ασχολήθηκα από την αρχή. Σόρυ, αν ενοχλήθηκες από την κριτική.

Εδω δεν παιζουν ρολο η ηλικιες (αν και που ξερεις ποσο ειμαι??)

Το γραφει στο προφιλ σου :p

Οσο για αυτα τα comment του style μας επεισες τωρα κλπ ξερεις που τα γραφω??(και δεν ειναι τα παλια μ τα παπουτσια )

Για να μην παρεκτραπω εγω συζητησεις με ατομα που κανουν τετοια ανωριμα comment δεν ανοιγω!

.. Αρε κατι ζηλιες που τραβατε ωρες ωρες.

Λοιπον, η συζητηση μαζι σου τελειωνει εδω μην το τραβηξεις αλλο το θεματακι δεν θελω καρτουλα.

Nαι...μα δείχνεις την διάθεση σου τώρα με τα post σου όπως λες. Γράψε μας στα @@ σου όπως λες και να χαίρεσαι την ωριμότητα σου. Εμείς οι "ανώριμοι" δεν πρέπει να γράφουμε.

Και για διευκρίνισε λίγο σε παρακαλώ, τι ζηλέψαμε ακριβώς; Την κάθε Valencia οι τις γνώσεις σου για το ποδόσφαιρο;

Μην γράφετε απλά κάτι για να απαντήσετε.

:computer:

Να τους δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα?

Ρε report στο Youtube με τη μία λέμε!

(ουψ, λάθος θέμα...)

Ρε παιδια ξεχνατε ολοι ενα πραγμα,δεν υπαρχουν καλοι ελληνες παιχτες,τερμα.

Το 2004 ειχαμε τρομερη φυσικη κατασταση και θεληση με ενα τσιμεντενιο στησιμο και με 90 λεπτα πιεση για αυτο καναμε οτι καναμε και δικαια παροτι ολη η ομαδα εκτος τσαρτα ηταν αμπαλη.

Πιασανε ολοι οι παιχτες το 100% της αποδοσης τους....καψης,βρυζας,γιανακοπουλος,ζαγορακης,δελλας μεχρι και ο τακουλης ο φυσσας...

Τωρα με αυτο το ροστερ που ειναι αμπαλο οι μισοι βετερανοι και οι αλλοι μισοι σε κακη κατασταση τι περιμενατε?

Ο Νινης ειναι ο μονος ελληνας αυτη τη στιγμη που ξερει καλη μπαλα και δεν ειναι στην ομαδα,τι να λεμε τωρα...

Αντε να περασουν τα τρια ματσακια ευχομαι να μην ξεφτιλιστουμε, και να ευχαριστηθουμε το υπολοιπο euro.

Μη σας πιανουν κοροιδα τωρα κατι αμορφωτοι αθλητικοι "δημοσιογραφοι" που λενε οτι παπαρια τους κατεβει και παραμυθιαζουν το κοσμο ειτε με τις ομαδες ειτε με την εθνικη.

Εγώ πιστεύω ότι αξίζουν μια ευκαιρία. Την θεωρία της συμπίπτουσας ύψιστης απόδοσης όλων των παικτών μας το '04 δεν την δέχομαι έτσι απλά. Όπως μας συγκίνησαν τότε μπορούν και τώρα. Ο Τσάρτας είναι όντως παικταράς και δη ανεκτίμητος για τα ελληνικά δεδομένα αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί, είτε καταξιωμένοι είτε δυνητικά, και με έναν καλό προγραμματισμό μπορούν να κάνουν την συνέχεια της έκπληξης.

Εγώ απ' την ομάδα μας περίμενα το ποδόσφαιρο που βλέπω τώρα από την Ελβετία, αλλά το αύριο θα δείξει...

διαφωνω πληρως. σαφως και υπαρχουν και μαλιστα πολλοι.

μια κακη παρενθεση ηταν υπομονη και ολα θα πανε καλα.

1-4 ειχαμε χασει απο τουρκια. ολοι, μαζι τους και εγω θαψαμε τους παιχτες και τον ρεχαγκελ. μετα ομως ειδατε τι εγινε.

χθες παιξαμε αντιποδοσφαιρο και αυτο θα ηθελα να μην ξαναγινει. δεν ειναι οτι προσπαθουσαμε. ειναι οτι παιζαμε λες και ειχαμε αντιπαλο δεκα βραζιλιες και φοβομασταν.

ελπιζω σε 2 νικες και προκριση στην επομενη φαση.

αν δεν γινει ετσι, παλι πρεπει να τους στηριξουμε ομως. ας μην ξεχναμε τοσο ευκολα :<

εγώ γιατί θα έκοβα και τις φλέβες μου (που λέει ο λόγος :p ) ότι το 2004 δεν το σηκώσαμε μόνο με την αξία μας...; :whistling:

Αυτο που θελω να δω το Σαββατο είναι μια Εθνικη να κατεβαινει για νικη και όχι να κατεβαινει με στοχο "να μην χάσουμε και οτι προκυψει".

Κακα τα ψεμματα όμως, οι παιχτες εχουν μεγαλωσει αρκετα και χρειαζεται νεο αιμα η εθνικη Ελλάδος. Γιατι πολύ απλά "δεν τραβάνε άλλο". Φανταζεστε να πηγαιναμε Mundial και να παιζαμε με Αργεντινη ; Ε ρε γλέντια, που λεει και ο Καλημέρης:p

Κατι που άκουσα είναι ότι ειπε ο Ρεχαγκελ (κατι το οποιο στηριζετε και μερικοι απο εδω) οτι αν παιξουμε επιθετικα, θα δεχτουμε πολλα γκολ. Μα δεν ειπε κανεις να παιξουμε full επιθεση. Εγω, απλα το μονο που θα ηθελα να δω, ηταν να παιζει η Εθινη μας, ακριβως όπως έπαιξε μόλις δέχτηκε το 1ο γκολ, που αναγκαστηκε να βγει μπροστα και να "παιξει" ποσοσφαιρο. Δηλαδη οχι κατι εξωφρενικο, αλλα να σε λογικα να πλαίσια, να δείξει ότι υπάρχει αντίπαλος στο γήπεδο.

Ως Ελληνες έχουμε το κουσούρι να είμαστε ακραίοι. Ειτε στην χαρα είτε στις λύπες. Τοσο εμείς (οι φιλαθλοι) τόσο και οι παίκτες.:TD:

εγώ γιατί θα έκοβα και τις φλέβες μου (που λέει ο λόγος :p ) ότι το 2004 δεν το σηκώσαμε μόνο με την αξία μας...; :whistling:

Mας άφησαν ή μας το δώσαν;Τι υπονείς ακριβώς;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο euro του 2004 αποκλειστήκαμε από τον πρώτο γύρο... όλες οι άλλες μεταδόσεις αγώνων ήταν από μοντάζ...

στον τελικό στην Ελλάδα πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα ταυτόχρονα με τους Πορτογάλους που πήραν τελικά το ευρωπαϊκό στον υπόλοιπο κόσμο κόντρα στους Ισπανούς...

Επίσης Καραγκούνης δεν υπάρχει, ήταν ιδέα του μοντέρ να μπει ένας τέτοιος χαρακτήρας γιατί του θύμιζε ένα παλιό μουσικό κομμάτι...

Επίσης υπάρχει στατιστική ότι στην Ελλάδα αντιστοιχούν περισσότεροι προπονητές ανά τετραγωνικό μέτρο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά λόγο πληθωρισμού και του ελέγχου τον Σεπτέμβρη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παραμένει στα συρτάρια, για να μην καταρρακωθούν οι μισθοί των προπονητών...

Επίσης υπάρχει στατιστική ότι στην Ελλάδα αντιστοιχούν περισσότεροι προπονητές ανά τετραγωνικό μέτρο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά λόγο πληθωρισμού και του ελέγχου τον Σεπτέμβρη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παραμένει στα συρτάρια, για να μην καταρρακωθούν οι μισθοί των προπονητών...

:T:@Jaco

Αντι να παριστανουμε τους προπονητες του καναπε,δεν αφηνουμε τους επαγγελματιες να κανουν τη δουλεια τους???

Και μπορουμε να εξετασουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη(την "ποδοσφαιρικη παιδεια" εννοω)μετα το τουρνουα(εκτος αν πιστευετε οτι ο Ρεχαγκελ διαβαζει thelab...)

Ολοι εχουμε παιξει μπαλα και ολοι ξερουμε 5-10 πραγματα.Ομως ειναι αλλο πραγμα το παιχνιδι στην αλανα ή στο 5χ5 και αλλο μια διοργανωση τετοιου επιπεδου

Αραγε θα λεγατε ποτε σε εναν "επαγγελματια" του χωρου μας(πχ hipro) "μεγαλε δεν το κανεις σωστα,εγω θα σου πω τι να κανεις γιατι εχω κλοκαρει 2 επεξεργαστες και ξερω..."

Οταν ο χιπρο φτασει τα 75 και μπερδευει το fsb με το dvd καλο θα ηταν να τα παρατησει.

Η "καλύτερη" απάντηση σε αυτό είναι "στα 70 είναι άριστος, στα 74 δε λέει πιά..;"

Οποιος ειναι τοσο σιγουρος για την αξια καποιου, υπαρχει και το στοιχημα...

υγ.αριστος δεν υπηρξε ποτε

Αν το σουτ του Ιμπραημοβιτς ειχε χτυπησει στο δοκαρι,αντι να μπει γκολ κι αν πχ ενα απο τα σουτ του Καραγκουνη ειχε μπει γκολ εστω και απο τρελη σποντα,ακομα στις πλατειες θα ηταν ολοι και θα πανηγυριζαν.Ο Ρεχαγκελ θα ηταν "Ο" προπονητης και οι παικτες "ημιθεοι"

Ελπιζω να καταφερουν μια καλη πορεια,οχι οτι με νοιαζει,απλα θελω να δω τι θα λενε μετα μερικοι μερικοι...

επίσης αν ο Ρεχάγκελ είχε καρούλια θα ήτανε πατίνι :hehe:

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ με το προλαλήσαντα...Δεν έιναι δυνατόν στις νίκες να τους αποθεώνουμε και στις ήττες να τους βρίζουμε..

Είναι ντροπή ...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.