Jump to content

Τι PC me 2300-2500euro???

Reselie

Recommended Posts

Οσα λευτα και να εχει...αμα δεν ξερει να στησει σωστα ενα μηχανημα...αμα δεν ψαχτει...δεν θα μαθει....θα ειναι newbie

So...Μπορει τα λευτα να ειναι το παν..Αλλα καποιος με λιγοτερα χρηματα εβγαζε μεγαλυτερες επιδοσεις διοτι θα ηξερε...:smoke:

+1!!!

1ον εγω ρε παιδια αλλα ηθελα να βαλω μεσα...επισης για καρτουλα ειπα να μπει μια φθηνη 40-50 ευρω και οταν βγουνε οι καινουργιες βλεπουμε...οσο για το ο/c δεν ειπα πως δεν θα γινουν οι καταληλες ρυθμισεις..απλα δεν θα γινει τσιμα τσιμα στα ορια του..επισης ηθελα να μπει νερακι σε ολα αυτα διοτι η ψυξη που μπηκε ειναι....(απλα με τα λεφτα που του μειναν ηθελε να παρει αυθεντικα vista ultimate,ηχεια,μια εγγυηση αυτη που ειναι για 3 χρονια κτλπ)

το blu ray θα το χρησιμοποιησει...για τον velpciraptor εγω ειπα να μπουνε 2 ραπτορες σε ρειντ 0..+οτι το ηθελε αμεσα+οτι ηθελε "ναι και καλα" το πρασσινο το κουτακι..δεν φταιω και τοσο εγω...

cosmos προτεινα και εγω και να μπει νερακι στο pc...αλλααα παιζαν καποια αλλα θεματα..

ανυγουει το θεμα ειναι πως μεσα σε μια μερα επρεπε να ψαξω οσα περισσοτερα μπορουσα για το πισι,επρεπε να ειναι απο το ιδιο καταστημα,ηθελε την εγγυηση στο στανταρ που σημαινει αποκλειστικα πλαισιο και μερικα πραγματα οπως το κουτι μπορει να κοστιζει καποια τσαμπα λεφτα αλλα το συγκεκριμενο το γουσταρε απο παλια αρα τι γνωμη να αλαξω!.. μιση τιμη μπηκε το κουτι(σχεδον)

500.θα δουμε πως θα παει και αμα ειναι μπαινει και νερο...

αφου πηρε αυτο που θελει οκ τα αλλα...τα αλλα αλαζουν..Αν εξερεσετε την 3870x2 που θα αλαχτει συντομα και την ψυξη που για μενα επρεπε να μπει νερακι αλλα δεν γινοταν αυτην την στιγμη δεν ειναι και ΤΟΣΟ τραγικα τα πραγματα...ωραια ο 9450 δεν ειναι και τοπ,χανει λιγο σε φσβ αλλα τοσο ασχημα?

Ναι ειναι κριμα τα λ7 που ξοδεψε το παλικαρι...Αφου τα ειχε επρεπε να ειχε ψαχτει πολυ καλα και να παρει πολυ καλο συστημα...Οσο για το πλαισιο δεν χρειαζοταν να ψαχτει για νερακι...Στο βαζουν στο tuning...με 50Ε χρεωση...Μπορουσε ανετα να παρει ενα Q9650 μια Evo , ενα cosmos S η ενα Silverstone TJ-07S τα οποια ειναι εξισου πανεμορφα κουτακια...να παρει και μια 8800gt και να βαλει καμια 400αρα στην ακρη για νεες καρτες...

Τελος παντον..Περιμενω να δω φωτογραφιες απο το κουτακι κτλπ ;)

Απο την μια συμφωνω...απο την αλλη τι να κανουμε..για το κουτι και εγω πιστεψε με του ειπα για το Silverstone που ειναι και Γ#$% η για το cosmos αλλα αφου αυτο του εκανε Click! Τουλαχιστον το κουτι θα του μεινει..απο τα αλλα οτι δεν τον ευχαριστει θα αλαχτει καποια στιγμη ;) μεχρι τωρα ειναι πληρως ευχαριστημενος και με την καρτα κτλπ για τις δουλειες που το θελει.. :)

Οσο για την υδροψυξη δεν ηταν τα 50ε της τοποθετησης το θεμα...μολις το δουλεψει λιγακι κτλπ και δει αν θελει να αλαξει κατι θα μπει μια και καλη....

• 3 weeks later...

Παιδιά δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά το τραγικότερο λάθος δεν έγινε ούτε στην κάρτα γραφικών ούτε στο κουτί.

Το Έγκλημα ήταν στους δίσκους...για ρίξτε μια ματιά

1Raptor 150Gb

1 500GB wd(αν θυμαμαι καλα) με τα 2 πλατφορμς..(ο γρηγορος)

1 500GB media center Lacie me Τηλεκοντρολ

Όλα σε 1x

Και ρωτώ τι να κάνει τον επεξεργαστή ,τι να κάνεις το κουτί ή την κάρτα γραφικών αν υποφέρεις στο βασικό σημείο που είναι οι δίσκοι.

Με τόσα λεφτά δεν το συζητάω για ένα ωραιότατο raid 10 ή raid5 για το λειτουργικό με ότι δίσκο θέλετε και ενα ωραιότατο raid5 για backup....και ας με πείτε υπερβολικό.Έτσι θα πετούσε το σύστημα .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.