anthis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 Στο νεο setup (P5N32 E SLI Q6600 8800GT SLI) περασα τα vista 32 bit, τα οποια εξαρχης εμφανιζαν το εξης προβλημα.. Μολις ξεκιναγε να μπει στο desktop απο την αρχη πεταγε μπλε οθονη οτι εγινε καποιο hardware failure κλπ.. Καποια στιγμη εμεινε λιγο παραπανω ανοιχτο μπηκε desktop και περασα καποιους driver.. Στη συνεχεια μου εμφανιζε συνεχεια οτι ηθελε τον driver του nForce για το Raid.. Τον περασα απο το cd τον περασα και απο το windows update απο το οποιο εκανε και fail.. Και απο κει και περα καθε φορα που παει να ανοιξει στο desktop πεταει μπλε οθονη και κανει restart.. Τα προβληματα εμφανιζονται μονο στα vista.. Στα XP παει μια χαρα.. To overclock δεν σχετιζεται με το προβλημα καθως και σε stock ρολογια το ιδιο φαινομενο επικρατουσε.. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο format στο partition των Vista? Μπορω να κανω κατι οπως στην κονσολα αποκαταστασης των XP?
dannys Ιούνιος 11, 2008 #2 Ιούνιος 11, 2008 δεν εχουν τετοιες επηλογες τα vista παρα για επαναφορα και startup repair!δωκιμασε μια chkdsk /F και θα πρωτινα αν εχεις OC να το βαλεις στα normal του επηπεδα ολα τα υποσηστηματα και μετα να χαναδωκιμασεις! αν εχεις δισκο σατα πανω με το OC ειναι ευαισθητοι και τα vista το ζοριζουν αρκετα ποιο πολυ απ'οτι τα xp!
anthis Ιούνιος 15, 2008 Author #3 Ιούνιος 15, 2008 Εχω sata και μαλιστα σε RAID και νομιζω κατι συμβαινει εκει.. Η μπλε οθονη μου βγαζει ενα μυνημα το οποιο λεει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..
SirDiman Ιούνιος 15, 2008 #4 Ιούνιος 15, 2008 Συνήθως αυτό βγαίνει σε προβληματικές μνήμες... Ειναι μια καλη ιδεα να αρχίσεις απο εκεί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.