Jump to content

ενα καλο antivirus για vista!

afracten

Recommended Posts

4 χρονια ροσο!τι περιμενεις απο ενα free?σε ghost με περασμενο nod32 καθε βδομαδα format γιατι ειχε μεσα 20 virus(μεσα στο ghost)και το nod32 απλα ελεγε "ολα οκ" και τον νορτον τα ιδια, με εγκατασταση του ροσου βρεθηκαν 20 virus και χωρεις update!αυτο εγινε καλοκαιρι του 2007 με 5-2-2007 db του ρωσου!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
4 χρονια ροσο!τι περιμενεις απο ενα free?σε ghost με περασμενο nod32 καθε βδομαδα format γιατι ειχε μεσα 20 virus(μεσα στο ghost)και το nod32 απλα ελεγε "ολα οκ" και τον νορτον τα ιδια, με εγκατασταση του ροσου βρεθηκαν 20 virus και χωρεις update!αυτο εγινε καλοκαιρι του 2007 με 5-2-2007 db του ρωσου!

Τα σπασμένα Nod32 κάνανε εικονικά updates ή τουλάχιστον αυτές ήταν οι ενδείξεις. Ίσως για αυτό και να μην βρίσκανε τίποτα.

Εγώ πάντως με το Avast σε συνδυασμό και με το Boclean για spyware δεν έχω κάποια ένδειξη προβλήματος στο PC.

• 2 months later...

το avast free το έβαλα σε ένα pc με vista αλλά μου λέει ότι μετά από 60 μέρες αν θυμάμαι καλά λήγει? και μετά τι?

ψάχνω κάτι freeware για vista αλλά δεν βρίσκω.

πια είναι η λύση στο θέμα antivirus για vista?

το avast free το έβαλα σε ένα pc με vista αλλά μου λέει ότι μετά από 60 μέρες αν θυμάμαι καλά λήγει? και μετά τι?

ψάχνω κάτι freeware για vista αλλά δεν βρίσκω.

πια είναι η λύση στο θέμα antivirus για vista?

Free ειναι απλα μεσα σε 60 μερες πρεπει να κανεις register και δεν θα σου το ξαναβγαλει

το avast είναι μπούρδα για μένα

έφτιαξα σύστημα χτές σε έναν άσχετο με όλα τα updates και firewall ενεργοποιημένα σε βίστα και κόλλησε ιό σε 3 ώρες λειτουργίας

nod32 αγορασμένο 3+ χρόνια χωρίς ίχνος ιού :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.