Jump to content

ενα καλο antivirus για vista!

afracten

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Αν ψάχνεις κάτι free βάλε το Avast. Αν θέλεις να δώσεις 40-50$ για δύο χρόνια πάρε το Nod32.

Άλλη μια ψήφος για το NOD32. Ευτυχισμένος κάτοχος του σπασμένου εδώ και αρκετούυυς μήνες και πρόσφατα κάτοχος του πλήρες Eset smart security. Νομίζω οτι είναι κάτι που αξίζει να το πάρει κανείς αυθεντικό. Πραγματικά είναι πολύ καλό. Πιάνει πολλά πράγματα, είναι γρήγορο και το κυριότερο είναι οτι είναι πανάλαφρο. Εύκολο και λιτό interface και άμα το ρυθμίσεις σχετικά σχεδόν ξεχνάς οτι υπάρχει. Επίσης αυτόματα updates κάθε μέρα και ίσως περισσότερες φορές την ίδια μέρα.

Το NOD32 είναι το antivirus και αυθεντικό κάνει 40€.

Το Eset smart security περιλαμβάνει το NOD32 καθώς και firewall, antispyware και antispam για τα οποία δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα άποψη για την αποτελεσματικότητά τους (λιγότερο από εβδομάδα το έχω). Αυθεντικό κάνει 60€.

Πάντως συμβουλή μου από προσωπική εμπειρία: Αν είναι να αγοράσεις απέφυγε τα Norton. Τουλάχιστον η έκδοση 2004 που είχα (αλλά και κάποια μετέπειτα σπασμένη) ήταν πάαααρα πολύ αργή, βάρυνε πάααααρα πολύ το μηχάνημα, αργούσε αρκετά στα updates και κάποια πράγματα δεν τα έβρισκε.

Τα antivirus είναι σαν τις γυναίκες. Άν δεν είναι από το Ανατολικό μπλοκ...απλά δεν:hehe:

Kaspersky

Τα antivirus είναι σαν τις γυναίκες. Άν δεν είναι από το Ανατολικό μπλοκ...απλά δεν:hehe:

Kaspersky

Τσέχα είναι η Alwill μαρήηηηη

"ALWIL Software is a Czech-based company"

Kaspersky

αυτο. γιατι οτι κανει αυτο,δεν το κανουν οι αλλες! :p

edit : τωρα το διαβασα απο την βιασυνη μου οτι ειναι απο τσεχιαμ καλα οχι οτι εκει ειναι ασχημα....

στο θεμα, εμεινα στο kaspersky απο την στιγμη που υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν τα πιανει το avast και τα πιανει το kaspersky

Χτυπα το Avast...Εμενα μου εκανε τη ζωη ευκολη...Ειδικα αυτα τα boot scan ειναι απλα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ...:T: Το βαζεις...ψαχνει,ανιχνευει....αφηνεις το πισακι..,αυτο τελειωνει το scan και μετα ανοιγει και σου λεει τι infected files ειχες... :fun:

Για αρκετο διαστημα ειχα το Nod32..αλλα τωρα χρησιμοποιω το Avast...πολυ καλα κ τα δυο..:cool:

με το nod32 full με ιους ημουνα

kaspersky, bitdefender η panda security

Πολύ περίεργο... Αφού θυμάμαι οτι και σε κάτι reviews από τα πρώτα το βγάζανε... :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.