strong Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω την εν λογω ψηφιακη και θα ηθελα την γνωμη σας.Η χρηση της θα εναι για ερασιτεχνικες ληψεις εκδρομες καμια βαπτιση,γαμους κλπ.Δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις αρκει μονο οι εσωτερικες (indoor)ληψεις να μην εχουν πολυ θορηβο και να εναι ευκρινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 πολυ καλη ειναι! την εχω παρει κι εγω και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιούνιος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 πολυ καλη ειναι! την εχω παρει κι εγω και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες!Το πολυ καλες ειναι σχετικο.Για πες μου σε 2γιγα καρτα ποσες φωτο χωραει σε φουλ αναλυση; η μπαταρια ποσο κρατα; ειναι λιθιου;πως ειναι οι ληψεις σε χαμηλο φωτισμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Εξαιρετικη και πλεον παμφθηνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Το πολυ καλες ειναι σχετικο.Για πες μου σε 2γιγα καρτα ποσες φωτο χωραει σε φουλ αναλυση; η μπαταρια ποσο κρατα; ειναι λιθιου;πως ειναι οι ληψεις σε χαμηλο φωτισμο;με 1gb μνημη στα 3072x2304 παιρνει 600-650 φωτογραφιες με πολυ υψηλη ποιοτητα εικονας! η μπαταρια του ειναι λιθιου! το ποσο κραταει τι να σου πω: μια μερα επαιζα μαζι της απο το πρωι ( ολη την ωρα fotos, βιντεακια, ανοιξε-κλεισε, προβολη εικονας κτλ) και αργα το βραδι η μπαταρια ελεγε 18%!!! ( φαντασου οτι με την kontak v550 που ειχα κ παρεδωσε πνευμα με την ανωτερω χρηση η ψηφιακη θα ειχε ξεμεινει απο μπαταρια μεχρι τι μεσημερι!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιούνιος 10, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 OK ευχαριστω redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.