greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2008 καιρο ειχα να ανοιξω θεματακι με προβλημα.:tongue:windows Vista ultimate SP1 64bitθελω να δοκιμασω διαφορα προγραμματα που φτιαχνουν flash banner.ολα τα προγραμματα απαιτουν την υπαρξη flash player.λογικο.κατεβαζω το flash player.το κανω εγκατασταση ΑΦΟΥ εχω κλεισει τον firefox γιατι αλλιως δεν ολοκληρωνει.......και ανοιγω τα προγραμματα.κανενα δεν δουλευει.συνεχιζουν να λενε οτι λειπει ο flash player και με ξαναστελνουν να το κατεβασω.....καμια ιδεα?:rant:
Arxagelos Ιούνιος 10, 2008 #2 Ιούνιος 10, 2008 το κατεβάζεις μεσο του Link του firefox? γιατι και εγω το κατεβαζα απο τα Link αλλα δεν δουλευε, το κατέβασα ολόκληρο απο το site και εκανα ξεχωριστη εγκατάσταση και δούλεψε...
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 Author #5 Ιούνιος 10, 2008 το θεμα ειναι οτι ψαχτηκα και κανα μισαωρο στο google μηπως υπαρχει λυση αλλα δεν βρηκα τιποτα......ε ρε μπελα για να δοκιμασω να φτιαξω ενα Banner.....
webhunter Ιούνιος 10, 2008 #6 Ιούνιος 10, 2008 Μην κατεβάσεις από το site της adobe, αλλά από εδώ:http://www.macromedia.com/software/flash/about/Σε μένα δούλεψε πάντως κανονικά.
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 Author #7 Ιούνιος 10, 2008 οντως ειδα οτι στο site της adobe ειναι το μπερδεμα.τελικα κατεβασα ενα trial του adobe flash cs3 και τα ειχε ολα ενσωματωμενα.ψιλοδυσκολο βεβαια γιατι δεν το χω ακουμπησει ξανα αλλα εχει πολλα πραγματακια για να πειραματιστει κανεις πανω στη δημιουργια flash banners.
kallileo Ιούνιος 10, 2008 #9 Ιούνιος 10, 2008 swish δοκιμασε.+1Για αρχαριο το Swish ειναι οτι πρεπει...
sotiris Ιούνιος 11, 2008 #10 Ιούνιος 11, 2008 Γιατί δεν κατεβάζεις ένα πρόγραμμα με έτοιμα presets?Εγώ ένα τέτοιο έβαλα πάντως, με μια μικρή παραμετροποίηση μέσω wysiwyg.http://chemical.world.gr/Α, αλλά έχω άλλο πρόβλημα: σε firefox η μουσικούλα κάνει σπασίματα ενώ σε ie7 παίζει κανονικά!!!
Qlim4X Ιούνιος 11, 2008 #11 Ιούνιος 11, 2008 αγαπημενη μασκοτ του λαμπιμιας και ειμαι webas η λυση ειναι adobe flash cs3. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αν το μαθεις θα κανεις παπαδεςαν αποφασησεις να το δουλεψεις msg me για help
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.