Jump to content

Flash Player & Flash creation

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καιρο ειχα να ανοιξω θεματακι με προβλημα.:tongue:

windows Vista ultimate SP1 64bit

θελω να δοκιμασω διαφορα προγραμματα που φτιαχνουν flash banner.

ολα τα προγραμματα απαιτουν την υπαρξη flash player.λογικο.

κατεβαζω το flash player.το κανω εγκατασταση ΑΦΟΥ εχω κλεισει τον firefox γιατι αλλιως δεν ολοκληρωνει.......και ανοιγω τα προγραμματα.

κανενα δεν δουλευει.συνεχιζουν να λενε οτι λειπει ο flash player και με ξαναστελνουν να το κατεβασω.....

καμια ιδεα?:rant:

το κατεβάζεις μεσο του Link του firefox? γιατι και εγω το κατεβαζα απο τα Link αλλα δεν δουλευε, το κατέβασα ολόκληρο απο το site και εκανα ξεχωριστη εγκατάσταση και δούλεψε...

και μενα τα ιδια μου κανει ζορζ..και δεν την εψαξα ποτε

το θεμα ειναι οτι ψαχτηκα και κανα μισαωρο στο google μηπως υπαρχει λυση αλλα δεν βρηκα τιποτα......ε ρε μπελα για να δοκιμασω να φτιαξω ενα Banner.....

οντως ειδα οτι στο site της adobe ειναι το μπερδεμα.

τελικα κατεβασα ενα trial του adobe flash cs3 και τα ειχε ολα ενσωματωμενα.ψιλοδυσκολο βεβαια γιατι δεν το χω ακουμπησει ξανα αλλα εχει πολλα πραγματακια για να πειραματιστει κανεις πανω στη δημιουργια flash banners.

Γιατί δεν κατεβάζεις ένα πρόγραμμα με έτοιμα presets?

Εγώ ένα τέτοιο έβαλα πάντως, με μια μικρή παραμετροποίηση μέσω wysiwyg.

http://chemical.world.gr/

Α, αλλά έχω άλλο πρόβλημα: σε firefox η μουσικούλα κάνει σπασίματα ενώ σε ie7 παίζει κανονικά!!!

αγαπημενη μασκοτ του λαμπι

μιας και ειμαι webas η λυση ειναι adobe flash cs3. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αν το μαθεις θα κανεις παπαδες

αν αποφασησεις να το δουλεψεις msg me για help

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.