andreas_a Μάρτιος 13, 2012 #21 Μάρτιος 13, 2012 δεν θέλω να αλλάξω,έβαλα ιντερνετ και δεν θέλω το baudetec του oteσας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σαςτο baudetec του οτε το είχα 4 χρόνια και μπορώ να πω τα καλύτερα... είναι ένα routerακι για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα και όπως είπε και κάποιος από πάνω δε θα δεις και καμιά φοβερή διαφορά αν πας και αγοράσεις ένα ''υποτιθέμενα'' καλύτερο!και αφού στην 4ετια τα κακάρωσε πάλι του οτε πήρα αφού είναι τζάμπα ( με ανανέωση συμβολαίου)
meloszp Μάρτιος 14, 2012 #22 Μάρτιος 14, 2012 ναι...βλακεία ε;;;Ε αν δεν μου αρέσει θα βάλω το speedtouc που έχω και θα βάλω το Linksys στο άλλο το σπίτι ή θα το πουλήσω...Το LInksys ειναι καλο εαν δουλευεις 2 συσκευες δλδ εχεις το desktop σου και laptop,μοιραζει καλα τη γραμμη, εκει φαινεται η διαφορα ενος καλου router.Εγω εχω το WAG160N και ειναι συνδεμενο το desktop καλωδιακα και μια camera ip d-link που παιρνει ασυρματα,με sagem που εδινε το con-x και thomson ειχα προβληματα,με το linksys μια χαρα
gaig Μάρτιος 14, 2012 #23 Μάρτιος 14, 2012 μην τα λεσ πολυ επιστιμονικα πρωτον και δεθτερον τελικα να το αλλλαξ:getlost:ω η οχι???? μην τον παρεξηγεις.. ειναι ερευνητης κβαντικων μοντεμ απεμπλουτισμενου ζιρκονιου!
babinos1416003579 Μάρτιος 14, 2012 #24 Μάρτιος 14, 2012 τελικα γιατι ειναι καλυτερο το SpeedTouch απο το zte τισ wind ????????????να παρω το zte η να κρατισω το SpeedTouch????????????βοηθειστεμε παιδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mobile1:
babinos1416003579 Μάρτιος 17, 2012 #26 Μάρτιος 17, 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΩ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΚΑΤΩ ROUDER EINAI ΠΡΩΤΟ,ΔΕΥΤΕΡΟ,ΤΡΙΤΟ κτλSPEEDTOUCHZTALINKSYSTOMSONNETGEIARTOMSON
Iraklis Μάρτιος 19, 2012 #27 Μάρτιος 19, 2012 Καλο ειναι οποιος εχει ρουτερ με κεραια wi-fi να το βγαλει ουτε κωδικους ουτε τπτ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.