Jump to content

Καλύτερο router;;

pliktras

Recommended Posts

δεν θέλω να αλλάξω,έβαλα ιντερνετ και δεν θέλω το baudetec του ote

σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας

το baudetec του οτε το είχα 4 χρόνια και μπορώ να πω τα καλύτερα... είναι ένα routerακι για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα και όπως είπε και κάποιος από πάνω δε θα δεις και καμιά φοβερή διαφορά αν πας και αγοράσεις ένα ''υποτιθέμενα'' καλύτερο!

και αφού στην 4ετια τα κακάρωσε πάλι του οτε πήρα αφού είναι τζάμπα ( με ανανέωση συμβολαίου)

ναι...βλακεία ε;;;

Ε αν δεν μου αρέσει θα βάλω το speedtouc που έχω και θα βάλω το Linksys στο άλλο το σπίτι ή θα το πουλήσω...

Το LInksys ειναι καλο εαν δουλευεις 2 συσκευες δλδ εχεις το desktop σου και laptop,μοιραζει καλα

τη γραμμη, εκει φαινεται η διαφορα ενος καλου router.

Εγω εχω το WAG160N και ειναι συνδεμενο το desktop καλωδιακα και μια camera ip d-link που

παιρνει ασυρματα,με sagem που εδινε το con-x και thomson ειχα προβληματα,με το linksys μια χαρα

μην τα λεσ πολυ επιστιμονικα πρωτον και δεθτερον τελικα να το αλλλαξ:getlost::getlost:ω η οχι????:getlost:

μην τον παρεξηγεις.. ειναι ερευνητης κβαντικων μοντεμ απεμπλουτισμενου ζιρκονιου!

τελικα γιατι ειναι καλυτερο το SpeedTouch απο το zte τισ wind ????????????

να παρω το zte η να κρατισω το SpeedTouch????????????βοηθειστεμε παιδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mobile1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.