greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 ninja:turn:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=34890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 9, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 gbak θα τους τσεκάρω μια το πρωί και θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 9, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 ninja:turn:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=34890 μα ποιος εισαι? o γουγλης? (thanks dude το εψαχνα και εγώ για μένα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση... Τί αποδίδει καλύτερα σε ένα ψυγείο, διάταξη ανεμιστήρων σε push ή σε pull ή δέν έχει σημασία??? Μήν μου πείτε push-pull! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 εξαρταται το ψυγειο και τους ανεμιστηρες.κανε αναζητηση....εχει απαντηθει αρκετα παλια το συγκρεκριμενο...πριν το 2006 νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 10, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 εαν αντεχεις το 20ευρω πηγαινε στους νεους Noctua που εχει στο Tuning-Store.πιο αθορυβοι απο ψοφιομαστερ και 3 φορες περισσοτερο αερα τον οποιο μαλιστα συγκεντρωνουν σε μικρη αποσταση απο το κεντρο του ανεμιστηρα αρα και αποδιδουν περισσοτερο στα ψυγεια Ενταξει 3πλασιο προφανως δεν βγαζει(αν ειναι στα ιδια επιπεδα θορυβου), σε σχεση με τους silent eagle τι λενε απο θορυβο? Να κάνω και εγώ μια ερώτηση... Τί αποδίδει καλύτερα σε ένα ψυγείο, διάταξη ανεμιστήρων σε push ή σε pull ή δέν έχει σημασία???Μήν μου πείτε push-pull! Προτιμοτερο συνηθως ειναι το pull που αν δεν κανω λαθος εχει και λιγοτερο θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 YATE LOON δοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 10, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Τέσσερις Panaflo M1A @ 5v...γομαρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 12, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 τελικα κατεληξα σε Scythe S-FLEX SFF21G (1,900rpm) 120mm S-FDB Fan απο δω πιστευω θα κανουν δουλεια στο τριπλο θερμοτσιλ Product Description Equipped with Genuine S-FDB* Bearing This fan is equipped with genuine S-FDB (SONY Fluid Dynamic Bearing) made by SONY corporation. Market Leading Low-Noise Level S-FDB technology drastically eliminates the friction between the bearing and the shaft which makes this fan nearly inaudible to human ears. Additional suction magnet optimizes the magnetic force balance within the rotor to achieve the absolute silence. To further achieve the absolute silence, the fan is equipped with the Linear drive IC for reducing electromagnetic noise. Product Features Outstanding Long Life of 15000 Hours Anti-Shock Ability Connector: 3-pin (4-pin adaptor included) Cable Length: 30cm Product Specifications Dimension: 120x120x25 mm Speed: 1900 rpm Air Flow: 75 CFM Noise Level: 34.0 dBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 13, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 αν δεν κανω λαθος αυτοι του gbak ειναι παρομοιοι (δεν πρεπει να ειναι ιδιοι) με αυτον εδω.Υate loon μοιαζει καλη λυση...και σε νορμαλ τιμη..(θα δοκιμασω εναν λιαν συντομως)καθως επισης και ο ζαλμαν (ανεβαινει σε στροφες και δυναμη χωρις να ανεβαινει σε λεφτα).Καλος ειναι και αυτος-> κλικ... (τα παραπανω με βαση τιμης ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 13, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 2x Sharkoon Power 120mm σε αντάπτορες 12V->9,5V πάνω σε fan controller...Fan speed (rpm) 2400Airflow (m³/h) 137,6Noise level (dB(A)) 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 13, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Πάνω σε τριπλό thermochill 3 enermax σε controller πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 28, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Coolermaster UV 120mm 1200rpm... Ψόφια αλλά αθόρυβα...! μια απο τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 4, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Κι εγω τους coolermaster εχω δυστυχως... Σκεφτομαι να τους αλλαξω με αυτους . Θελω κατα προτιμηση με led και φυσικα οσο πιο δυνατοι αλλα αθορυβοι γινεται. Γνωμες? Μιας που το συγκεκριμενο καταστημα δεν φαινεται να τους φερνει συντομα (παρολο που φαινονται διαθεσιμοι στο site) ξερει κανεις που αλλου μπορω να τους βρω στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 4, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Κι εγω τους coolermaster εχω δυστυχως... Σκεφτομαι να τους αλλαξω με αυτους . Θελω κατα προτιμηση με led και φυσικα οσο πιο δυνατοι αλλα αθορυβοι γινεται. Γνωμες? Μιας που το συγκεκριμενο καταστημα δεν φαινεται να τους φερνει συντομα (παρολο που φαινονται διαθεσιμοι στο site) ξερει κανεις που αλλου μπορω να τους βρω στην Αθήνα?παντως η συνταξη τους στο site σπαει κοκκαλα...και δώστε του μοναδικό στυλ πετυχαίνοντας ταυτόχρονα ιδανική !:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 4, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 παντως η συνταξη τους στο site σπαει κοκκαλα...:worship:LOL! Και απο εξυπηρετηση δεν πανε καλύτερα..Τα specs ξέχασα είναι αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 8, 2009 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Bump!!!! Λοιπον... Θελω να αλλαξω τα φανακια μου ( SilentX ) στο ψυγειο γιατι εχουν red leds και θελω χωρις... Θελω...δυνατα φανακια με πολλες στροφες , χωρις led's , ο θορυβος δεν με απασχολει γιατι θα μπουν σε controller , Βαζω μερικα που μου ''αρεσαν'' αλλα δεν ξερω real αποδοση Option 1 Option 2 Option 3 Αν τους εχετε δοκιμασει ριξτε και μια εντυπωση Τις γνωμες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Φεβρουάριος 8, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Tα Slip Stream φυσικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Φεβρουάριος 8, 2009 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Εγώ έχω 5 τέτοιουςhttp://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=suscool121&area=usaΠολύ καλοί και αθόρυβοι. Μου τους είχαν προτείνει και απο τα multirama extreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Φεβρουάριος 8, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804053αυτοι εδω τι λενε βρε παιδια τους εχει δουλεψει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.