gbak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 η ερωτηση ειναι απλη... τι φαν εχετε και τι προτεινετε για την καλυτερη δυνατη αποδοση του ψυγειου... εγω εχω και θα παρω αλλα δυο απο αυτα... Scythe "S-FLEX" 120mm 1600rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 nanoxia 2000 RPM FTW. νταξ βεβαια δε με νοιαζει ο θορυβος . pure performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Coolermaster UV 120mm 1200rpm... Ψόφια αλλά αθόρυβα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Τα πορτοκαλί της TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 @petrookos ριξε κανα λινκ μαν ...και πες και καμια θερμοκρασια ετσι αναφορικα ψαχνομασταν με τον level1 για αυτους εδω SCYTHE 3000rpm ULTRA KAZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 gbak,τους έχει στο tuning, δεν τους έχει όμως στο site,δεν ξέρω μην τελείωσαν. Πάρα πολύ καλοί, με ροοστάτη που στην τσίτα δίνουν άλλον αέρα! Αλλά δεν μου πάνε χρωματικά στο case γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 τα φερνε το ζαιμι αλλα τωρα τα κατηργησαν. τωρα που θα βρεις δεν ξερω παντως μετρανε. και τα μουλτι εχουνε κατι ac ryan δυνατους. τα νανοξια ειναι 80cfm αλλα η αισθηση τους θα σου δωσει να καταλαβεις οτι ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΛΑ. παρε λινκ για temps Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Sharkoon silent eagle 1000rpm, αρκετα πιο αθορυβα απο τα coolermaster led fans 1200rpm που ειχα παλαιοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 εγω λεω για τους καινουργιους τους S-FLEX στις 1900rpm στα 75.0CFM...μην μας φυγει και το κεφαλι απο την βαβουρα...@junior-21- το χρωμα δεν με ενδιαφερει μεσα στο κοσμος θα μπει..ουτε καν θα φαινονται...υποψιν εχω κανα δυο απο αυτους της coolermaster και ειναι ψοφιοι τελειως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Coolermaster UV 120mm 1200rpm... Ψόφια αλλά αθόρυβα...!X 3 για το ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Οταν ειχα νερο στην Tyan ειχα 2 Papst 4412 FGL.Απο τα καλυτερα fanακια που ειχα ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Εγω εχω 3Χ SilenX 14db R stis 1400 rpm σε διαταξη Pull στο ψυγειο στο cosmos S και βγαζει ο Q6600 τωρα που τον εχω στα 3250 με load ειναι στους 33 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου 26 περιπου βαθμους... Α! και κατι αλλο....Δινουν αλλη φινετσα στο Cosmos πανω πανω να βλεπεις κοκκινα led και ειναι ΑΘΟΡΥΒΑ!!! και ειναι διπλα μου...! Εγκρινω SilentX...:jump1: Οσο για τα Coolermaster junior πετα τα απο το παραθυρο!! δεν ειναι ουτε για εισαγωγη-εξαγωγη αερα...Ψοφια εντελως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 9, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Τους μοναδικους 14cm που βρηκα Online γιατι οι 12αρηδες ηταν μικροι για τα ψυγεια,Sharkoon Power 1500rpm@7ν,εναν σε καθε ψυγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 για αλλη μια φορα προτεινω Yate loon απο tuning...μονο αυτοι και οι delta με εχουν ικανοποιησει μεχρι σημερα...ολοι οι υπολοιποι ή λιγο πιο δυνατοι θα ηταν ή λιγο πιο ψοφιοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 εαν αντεχεις το 20ευρω πηγαινε στους νεους Noctua που εχει στο Tuning-Store.πιο αθορυβοι απο ψοφιομαστερ και 3 φορες περισσοτερο αερα τον οποιο μαλιστα συγκεντρωνουν σε μικρη αποσταση απο το κεντρο του ανεμιστηρα αρα και αποδιδουν περισσοτερο στα ψυγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούνιος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 3x Zaward Blue Led (1500 rpm) και προσεχώς και 3χ Coolermaster (για push) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 ζορζ τους NF-P12 λες ε?...διαβασα καλες κριτικες.....αλλα απο cfm 54 δεν ειναι δα και τιποτα το ιδιαιτερο ωστε να δικαιολογει το 20ρικο βεβαια στα 20dBA τιποταα.....οταν ο s-flex ειναι στα 75cfm και εχει την μιση τιμη..αλλα και την διπλη βαβουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 για μενα υδροψυξη βαζει καποιος για να εκμεταλλευτει περισσοτερο την ησυχια που μπορει να προσφερει ενα καλο ψυγειο με καλους ανεμιστηρες παραλληλα με ενα καλο ποσοστο overclocking. εαν δεν σε ενοιαζε ο θορυβος καλυτερα γομαροψυκτρες αερα με delta επανω και θα ησουν καλυτερα και απο υδροψυξη.θα ηθελες βεβαια και ψυχοφαρμακα για την φασαρια γνωμη μου ειναι να πας μια βολτα να τους δεις τους συγκεκριμενους.το ψυγειο που εχεις ειναι τερατακι...και με 3 τετοιους *βαλε 6 push pull εαν μπαινουν* θα εισαι ΚΑΙ ησυχος ΚΑΙ με καλες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 σιγα μην δωσω 120 ευρα σε φανακια ρει...εκει ειναι που θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα.. θα τους δω ομως και θα τους ακουσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 btw δεν υπηρχε και ενα threadaki για 12αρηδες ανεμιστηρες με αποδοση, ροες, θορυβο κτλ μπας και πάρεις περισσότερες ιδέες? δυστυχως δεν βρίσκω το link ομως να βοηθήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.