BeetleJuice Ιούνιος 9, 2008 Author #21 Ιούνιος 9, 2008 εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι διαφορα εχει η αγγελια μου απο αγγελιες τυπου "πουλαω καραφτιαγμενο παπακι τεζα με 85 καρμπυρατερ"με αυτο το σκεπτικο την εβαλαοσο για το σχολιο περι φτωχιας (με γιωτα γραφεται) δεν απανταω καντεσπα εγω βαρεθηκα να τα βλεπω εδω πανω και αν κανετε τα μαθηματικα θα δειτε οτι δεν ειναι 10 ευρω το ολο ζητημα , το ενα πακετο εχει 3 ευρωεδω εσεις ρε βαζετε αγγελιες για υλικα με 5 ευρο το εξαρτημαεγω τουλαχιστον τετοια υλικα τα χαριζω
greekfragma Ιούνιος 9, 2008 #22 Ιούνιος 9, 2008 ηρεμησε ρε σκαθαρε.....απλα η αγγελια ηταν πολυ πρωτοτυπη και σηκωνε την τυπικη καζουρα εδω εμενα ολο το φορουμ βλεπει το nickname μου με ροζ......τι να πω?εχουν κεφια οι λαμπιτες αυτες τις μερες
BeetleJuice Ιούνιος 9, 2008 Author #23 Ιούνιος 9, 2008 ρε καζουρα οσο θελετε και μεσα και γωαπλα ειναι οντως κατι που δεν μου χρειαζεται και οκ εγω παιρνω ξερω γω 50 ευρω ο αλλος κερδιζει 50που το κακο ας πουμενα χαλασω το λαιμο μου? το κοβω το τσιγαρο λεμε...εγω νομιζω οτι κριθηκε οτι δενπρεπει να ειναι στις πωλησεις αρα ισως δενεπρεπε να την βαλωδεν εχω κανενα προβλημα , παντα συμμορφωνομαι με τις αποφασεις ,ειμαι καλο παιδι ...χαχα
gbak Ιούνιος 9, 2008 #24 Ιούνιος 9, 2008 σκαθαρε θα στα παιρνα εγω ρε μαν τωρα που παω και κυπρο και ειναι πανακριβα εκει...αλλα ειμαι προς malbro μερια...οσο για τα αλλα απλα ηταν πολυ φευγατο το ποστ ρει...και απλα το ριξαμε στο ασχετο για πλακα...
BeetleJuice Ιούνιος 9, 2008 Author #25 Ιούνιος 9, 2008 ρα καλα κανετε γουσταρω και γω χαβαλεαπλα οκ δεν πουλαω και ναρκωτικα , τοσα πακετα ειναι τι να τα κανω ας πουμεαπλα ανεφερα οτι αν ειναι θεμα πλακας γιατι εφυγε απο τις αγγελιες?ειναι απρεπες σαν αγγελια?
gbak Ιούνιος 9, 2008 #27 Ιούνιος 9, 2008 οχι ρε συ δεν ειναι θεμα απρεπειας...απλα εχουμε θεσει καποια ορια στις αγγελιες...δεν μπορουμε ας πουμε να πουλαμε οτι μας κατεβει...
perp Ιούνιος 9, 2008 #28 Ιούνιος 9, 2008 ....εξάλλου αναφέρεται και στους κανόνες.... Στις αγγελίες δεν δίνονται δημόσιες απαντήσεις. Όλες οι συνεννοήσεις θα γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm) και μόνο μέσω αυτών. Στις αγγελίες απαντάει μόνο ο δημιουργός τους για να ενημερώσει για τυχόν αλλαγές, πώληση ή αγορά των σχετικών αντικειμένων. Παρακαλούμε να κρατήσετε το αντικείμενο των αγγελιών σχετικό με το περιεχόμενο του TheLab.gr.
BeetleJuice Ιούνιος 9, 2008 Author #29 Ιούνιος 9, 2008 το τσιγαρο ειναι εξοπλισμος κλοκερα,βλεπε hipro , AN7...ειναι mustτεσπα ειπα οτι εχω δει αγγελιες για αμαξια και παπακια και γιαυτο την εβαλαεξαλλου δεν εχω ξαναβαλει κατι ασχετο..αντε τσιου
red alert Ιούνιος 10, 2008 #30 Ιούνιος 10, 2008 Θεός:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
DJD Ιούνιος 10, 2008 #31 Ιούνιος 10, 2008 Τις αγγελίες με περιεχόμενο εκτός αυτού του lab έχω προσπαθήσει να τις περιορίσω όσο το δυνατόν. Απλά το δικό σου ήταν πολύ πετυχημένο για να το σφάξω απλά
pcfreak Ιούνιος 10, 2008 #32 Ιούνιος 10, 2008 το τσιγαρο ειναι εξοπλισμος κλοκερα,βλεπε hipro , AN7...ειναι mustοκ...respect^2 :jump1:
BeetleJuice Ιούνιος 10, 2008 Author #33 Ιούνιος 10, 2008 ε βεβαια ρε παιδια ,μεχρι και το MALL ντουμανιασαμε και μας κυνηγουσαν οι security lol
sotiris Ιούνιος 10, 2008 #34 Ιούνιος 10, 2008 20 το πακέτο δεν έχουν αυτά? [pazari mode on]αν ήταν κόκκινα θα στά 'παιρνα [/pazari mode off]
ΓιαγκΤ Ιούνιος 10, 2008 #36 Ιούνιος 10, 2008 εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι διαφορα εχει η αγγελια μου απο αγγελιες τυπου "πουλαω καραφτιαγμενο παπακι τεζα με 85 καρμπυρατερ"με αυτο το σκεπτικο την εβαλαοσο για το σχολιο περι φτωχιας (με γιωτα γραφεται) δεν απανταω καντεσπα εγω βαρεθηκα να τα βλεπω εδω πανω και αν κανετε τα μαθηματικα θα δειτε οτι δεν ειναι 10 ευρω το ολο ζητημα , το ενα πακετο εχει 3 ευρωεδω εσεις ρε βαζετε αγγελιες για υλικα με 5 ευρο το εξαρτημαεγω τουλαχιστον τετοια υλικα τα χαριζωΗ φτώχεια ούτε έγκλημα είναι, ούτε αμαρτία, για να θίγεται κάποιος όταν χαρακτηρίζεται φτωχός.Πριν διορθώσεις ορθογραφικό λάθος άνοιγε κάποιο λεξικό.Όσο για την αγγελία: Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες και δες αν υπάρχει καμία με 780 εμφανίσεις.Αν τα πουλήσεις, χρωστάς δώρο στον Κώστα για την δωρεάν διαφήμιση. Ελπίζω να μην του πας τσιγάρα : )
Tsakonas Ιούνιος 10, 2008 #37 Ιούνιος 10, 2008 ειναι απτο κεντρο του χωραφιου η μαζι με τα γαιδουραγκαθα?
SLN Ιούνιος 11, 2008 #39 Ιούνιος 11, 2008 Αφου εισαι n00bas ρε Σκαθαρι...Οι σωστες πωλησεις γινονται ως εξης...Τιτλος"Πωλειται ρακορ υδροψυξης και ΔΩΡΟ"....Πουλαω ενα ρακορ για υδροψυξη 1/2"Τιμη 37 ευρω...Δωρο 25 πακετα τσιγαρα Gauloises bleu ΑΚΑΠΝΙΣΤΑ (αν θελετε υπαρχουν και οι γοπες απο τα 5 πακετα που εχω καπνισει) με την ζελατινα τους αγορασμενα απο πρατηριο και οχι απο μεταναστη στην ομονοια.Αν καποιος παρει και τις γοπες η τιμη πεφτει στα 35 ευρω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.