dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος είναι κάτοχος του Wacom intuos 3 tablet ή αν γνωρίζει αρκετά καλά το προιόν.Ασχολούμαι πολύ καιρό με το σκιτσάρισμα και θα ήθελα να μπορέσω να μεταβώ στο Digital Painting με το συγκεκριμένο εργαλείο και το photoshop.Είχα αγοράσει κάποτε ένα wacom tablet των 70 ευρώ αλλά ήταν τουλάχιστον δύσχρηστο.Οποιοσδήποτε γνωρίζει ας απαντήσει.Ευχαριστώ.Ps:Οσοι δεν γνωρίζετε ψάξτε σε κανένα website με videos "wacom intuos speed painting" να πάρετε μια γεύση για τις δυνατότητες που σου παρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 αν το βρεις σε λογικη τιμουλα,μην το σκεφτεις δευτερη φορα.απλως παρτο.καμια σχεση με αυτα του παρελθοντος.(και μετα -υποθετικα μιλωντας)οταν το συνηθισεις και γινεις εξπερτ παρε και μια cintiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Στην Ελλάδα είναι πανάκριβο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Έχω βρει και διαφορές της τάξης των 150€ στο Wacom Intuos 3 A4 (μάλιστα στο εξωτερικό ήταν το Special Edition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δες και το official site για παραγελλία. Νομίζω βγαίνει φτηνότερα. Εγώ είμαι κάτοχος μιας classic 4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φαντάζομαι ότι οι intuos είναι ανώτερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούνιος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 καμια σχεση με αυτα του παρελθοντος. Σε αυτό ελπίζω Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις P.S. Cintiq όλα τα λεφτά...Και μεταφορικά...και κυριολεκτικά όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.