jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Δεν ξέρω τι λένε πλέον πολλοί για τα αρνητικά του (βάρος κλπ), αλλά σκέφτηκα ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτή η τιμή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806112http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806114με 99€, τι καλύτερο Full tower να πάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το έχει και το Πλαίσιο εδώ και καιρό. Me tsimphsa it Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 εχω την εντυπωση σε Full Tower σε αυτα τα λεφτα δυσκολο να βρεις κατι αλλο πιο ευρυχωρο απο αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 gbak δες τα πμ σου ;PΣίγουρα σε αυτα τα λεφτά το παίρνεις και κάνεις ανετα και καμιά μοντα αν θες...Σουπερ προσφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 ειναι αρκετο καιρο σε αυτην την τιμη, σιγουρα πανω απο μηνα.ειναι καλη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το έχει και το Πλαίσιο εδώ και καιρό. Me tsimphsa it Ναι μου το είπε κι άλλος. Το θέμα είναι ότι δεν τα παρακολουθούν όλοι, οπότε καλό είναι όταν βλέπουμε κάτι να το μοιραζόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 jpavly, σε threads περί κουτιών και ποιο να διαλέξει κάποιος το έχουμε προτείνει λόγω τιμής, δεν το είχες πετύχει σε κανένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976917&product=1085646 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 To V2000 της Lian Li πήγε κανα 150άρι πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 ε καιρος ηταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Όλα τα V1000 / V1200/ V2000 είναι EOL απο την Lian Li και γι αυτό οι τιμές πήγανε εκεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το απόλυτο bang for buck! Βρε jpavly Stacker οχι Stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 9, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 LOL δίκιο έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Και γω πηρα ενα πριν 3 βδομαδες περιπου, εχω βαλει και το cross flow fan μαζι με τα 4 in 3 modules και ειναι το κουτι απολυτο απλα ... θελει βεβαια κανα 7αρι ριχτερ για να κουνηθει αλλα οκ, τοσα χρονια γυμναστικη πιανουν τοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Έλα ρε Daytime Dreamer.. Εδώ το σηκώνω εγώ για πλάκα, εσύ θα έχεις πρόβλημα; Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το μαύρο παράθυρο για το εν λόγω κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Κοπρίτης Αν μου βγει καλό το W/C, θα του ζητήσω να κάνει κάτι. Αλλιώς θα σου πάει 100$ να το φέρεις από USA:O Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Βασικά δε θέλω τόσο να έχω παράθυρο, αλλά να αλλάξω το πλαϊνό γτ έχει πρόβλημα όπως πιάνει πάνω στο κουτί. Έχω προσπαθήσει να το φτιάξω αλλά δεν (μάλλον χειρότερα τα έκανα ) Αν είναι να πάει 100$, βάζω λίγα ακόμα και παίρνω καινούριο stacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 9, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Και γω πηρα ενα πριν 3 βδομαδες περιπου, εχω βαλει και το cross flow fan μαζι με τα 4 in 3 modules και ειναι το κουτι απολυτο απλα ... θελει βεβαια κανα 7αρι ριχτερ για να κουνηθει αλλα οκ, τοσα χρονια γυμναστικη πιανουν τοπο Λουκα απο θορυβο το cross flow fan τι λεει ή καποιος αλλος που το εχει στα ΧΕΡΙΑ του ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 9, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Εχω το εχω στο medium ... στο high κανει αρκετη φασαριαΤο medium βαραει αρκετο αερα και ειναι σχετικα αθορυβο ... ριχνει πολυ τα temps σε ολη την μητρικη ... αξιζει πιστευω τα λεφτα του και με το παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούνιος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 το καλο με το cross flow fan ειναι οτι ψυχωνται ικανοποιητικα και οι μνημες, ειδικα η μνημη που βρισκεται δεξια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.