Jump to content

Coolermaster Stacker (το παλιό) 99€!

jpavly

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι λένε πλέον πολλοί για τα αρνητικά του (βάρος κλπ), αλλά σκέφτηκα ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτή η τιμή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806112

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806114

με 99€, τι καλύτερο Full tower να πάρεις;

Το έχει και το Πλαίσιο εδώ και καιρό. Me tsimphsa it :p

Ναι μου το είπε κι άλλος. Το θέμα είναι ότι δεν τα παρακολουθούν όλοι, οπότε καλό είναι όταν βλέπουμε κάτι να το μοιραζόμαστε ;)

Και γω πηρα ενα πριν 3 βδομαδες περιπου, εχω βαλει και το cross flow fan μαζι με τα 4 in 3 modules και ειναι το κουτι απολυτο απλα ... θελει βεβαια κανα 7αρι ριχτερ για να κουνηθει αλλα οκ, τοσα χρονια γυμναστικη πιανουν τοπο :happy:

Βασικά δε θέλω τόσο να έχω παράθυρο, αλλά να αλλάξω το πλαϊνό γτ έχει πρόβλημα όπως πιάνει πάνω στο κουτί. Έχω προσπαθήσει να το φτιάξω αλλά δεν (μάλλον χειρότερα τα έκανα :p)

Αν είναι να πάει 100$, βάζω λίγα ακόμα και παίρνω καινούριο stacker :p

Και γω πηρα ενα πριν 3 βδομαδες περιπου, εχω βαλει και το cross flow fan μαζι με τα 4 in 3 modules και ειναι το κουτι απολυτο απλα ... θελει βεβαια κανα 7αρι ριχτερ για να κουνηθει αλλα οκ, τοσα χρονια γυμναστικη πιανουν τοπο :happy:

Λουκα απο θορυβο το cross flow fan τι λεει ή καποιος αλλος που το εχει στα ΧΕΡΙΑ του ???

Εχω το εχω στο medium ... στο high κανει αρκετη φασαρια

Το medium βαραει αρκετο αερα και ειναι σχετικα αθορυβο ... ριχνει πολυ τα temps σε ολη την μητρικη ... αξιζει πιστευω τα λεφτα του και με το παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.