CmoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Τα πραγματα ηταν ολα ομορφα...Στο paypal ειχα περασμενη μια καρτα χρεωστικη eurobank visa.Για 1 χρονια εκανα πολλες και διαφορες συναλαγες με ebay και οχι μονο χωρις κανενα προβλημα μεχρι την τελευταια μου συναλαγη...Ειχα αγορασει κατι απο Απριλιο αξιας 150eur απο ebay που ομως δεν ηρθε ποτε.Ετσι μεσα προς τελη μαιου ζητησα full refund.Αφου με εγραφε λιγο ο πωλητης με τα πολλα με τα λιγα μου τα εστειλε με refund μεσω paypal στις 6/6/08.Το προβλημα ? Η καρτα ειναι χρεωστικη και εληξε 1/6/08.Τα λεφτα δεν μπηκαν φυσικα ποτε στο λογαριασμο της καρτας και δεν φαινεται τιποτε σημερα που πηγα απο εκει για ανανεωση και πηρα αλλη.Στο Paypal λεει : Transfer To Credit Card Jun. 6, 2008 Completed Details -€150.61 EUR €0.00 EUR Refund From xxxxxxxx Jun. 6, 2008 Completed Details £115.90 GBP £0.00 GBP To λοιπον...τι κανουμε τωρα?Στο Paypal τα ξυνουν κανονικα δεν απαντανε σε κανενα εμαιλ στη eurobank τι να παω και να πω....τα χασαμε τα λεφτα ?:fun::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούνιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Μάλλον με το paypal πρέπει να συνεοννοηθείς. Θα σου πρότινα να κάνεις υπομονή μέχρι να σου απαντήσουν. Έχουν αρκετά σοβαρό προφίλ, πιστεύω πως θα σου δώσουν λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δοκιμασε και τηλεφωνικως. Εγω παλιοτερα ειχα συνεννοηθει πολυ ευκολα. (στα αγγλικα τοτε,δεν ξερω τωρα αν εχουν ελληνικο support) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 10, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 To θεμα λυθηκε τελικα...και απο πλευρας Paypal και Eurobank.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 τελικα ειναι ο πιο ασφαλης τροπος και ο πιο σιγουρος για τα λεφτα σου. αξιζουν και με το παραπανο αυτο το 2%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.