Jump to content

Προπληρωμενες Καρτες ADSL

rabiez

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,

Ειχα 1mbit Shared LLU απο την Forthnet για 3 χρονια περιπου. Ημουν ευχαριστιμενος μεχρι που εκανα αιτιση για Double Play. Την μια χαναν την αιτιση, την αλλη δεν με βρισκανε στο pc και τετοιες μπαρουφες. Οποτε μετα απο 7 μηνες αναμονη παρακαλω εκανα αιτιση ακυρωσης και στραφηκα στην HOL ελπιζοντας για καλυτερο μελλον.

Ενω μου κοψαν την συνδρομη ψηφιακο σημα εχω ακομα στην γραμμη τηλεφωνου μου. Κοινως μπορεσα και συνδεθηκα με το account ενος φιλου για λιγο. Σκεφτομαι λοιπον μεχρι να μου δωσει account η HOL (20 μερες ειπε...) να παρω καποια απο τις προπληρωμενες καρτες για ADSL. Δοκίμασα την Netcarta και η συνδεση ηταν σταθερη σχετικα. Η ερώτιση μου ειναι η εξης:

Θυμαμε παλια στις PSTN και wooden modem εποχες που επερνα τετοιες καρτουλες υπηρχαν με απεριοριστο χρονο για ενα μηνα. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει τετοιο πραγμα για ADSL? Δοκιμασα να ψαξω περιπτερα και μικρομαγαζα αλλα τιποτα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Netkey των 20€. 1+1 μήνας αλλά έχουν βάλει κόφτη στο download (κανονικά είναι στα 512ΚΒits αλλά την τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει τα νούμερα ήταν χαμηλότερα, κάπου στα 440kbits/sec).

Δίκιο έχεις. Να την έχουν καταργήσει; Σε αυτή την περίπτωση ίσως να βρεις καμιά ξεχασμένη σε περίπτερα, αν και οι 20άρες συνήθως δεν ζητιόνταν από τους περιπτεράδες (μέχρι πριν μερικούς μήνες δούλευα σε εταιρία που προωθούσε και κάρτες NetKey).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.