Jump to content

Κοιτάξτε κάτι πολύ περίεργο!!!

performer

Recommended Posts

Εγώ που έχω μια Sapphire με το 690G την είχα πάρει 72€. Μετά από κάτι μήνες έπεσε στα 50€ κάποια στιγμή μπήκε προσφορά στα 40€ και πλέον είναι μόνιμα στα 62€. Οι λόγοι αναφέρθηκαν. Αν κάποιο κατάστημα αποφασίσει να κάνει προσφορά δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωμένο να την διατηρεί μόνιμα. Αν κάποια στιγμή αγοράσει το Χ προϊόν σε χαμηλή τιμή, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα το αγοράζει φτηνά από τον κατασκευαστή ώστε να το πουλάει και φτηνά.

απλα δεν υπαρχη μετρο σιγκρισης μεταξι των ποντικων

το g5 ειναι καθαρα για gamers που ξερουν ενο το g9 για αυτους που τους παραμιθιαζουν με νεα μοντελα

τα ποσοσiτα παντος στους gameres ειναι

60% logitech (40%mx series 20% G series)

40% razer

Όσο για τα razer μου τα πρωτινά αλά δεν τα έχω δούλεψη .Πίτε καμία γνώμη όση τα έχετε δούλεψη .Βασικά ήμουν με το G5 στο ένα χέρι και στο Άλο χέρι 60 Ε .Ώσπου μου πρωτινά το razer και μπερδεύτηκα και σηκώθηκα και έφυγα(από το μαγαζί) . Τα razer είναι λίγο ποιο ψεύτικα ( ακούγετε το κλιτς κλιτς από το πάτημα του κουμπιού και δεν έχουν και όνομα )..Τα razer έχουν και αυτά τα φωτάκια που είναι λίγο:fist:.... Μου άρεσε κιόλας MICROSOFT SIDEWINDER το έχει δουλέψει κανένας??πρέπει να κάνω καινούριο θέμα:shifty:

Όσο για τα razer μου τα πρωτινά αλά δεν τα έχω δούλεψη .Πίτε καμία γνώμη όση τα έχετε δούλεψη .Βασικά ήμουν με το G5 στο ένα χέρι και στο Άλο χέρι 60 Ε .Ώσπου μου πρωτινά το razer και μπερδεύτηκα και σηκώθηκα και έφυγα(από το μαγαζί) . Τα razer είναι λίγο ποιο ψεύτικα ( ακούγετε το κλιτς κλιτς από το πάτημα του κουμπιού και δεν έχουν και όνομα )..Τα razer έχουν και αυτά τα φωτάκια που είναι λίγο:fist:.... Μου άρεσε κιόλας MICROSOFT SIDEWINDER το έχει δουλέψει κανένας??πρέπει να κάνω καινούριο θέμα:shifty:

Έχω το Razer DeathAdder.

Έχει φωτάκια μόνο στην ροδέλα κ ένα στο λόγκο τα οποία απενεργοποιούνται κιόλας.

Η μόνη διαφορά που έχω δει είναι ότι τσουλάει για πλάκα και ότι πάει πιο γρήγορα.ΑΥΤΑ :p

To ποντικι ειναι υποκειμενικο θεμα. Απο τη στιγμη που εισαι σε επιπεδο να εχεις σημαντικες διαφορες με ενα ποντικι σε σχεση με τα υπολοιπα τοτε απαντηση στο ποιο αξιζει να παρεις θα σου δωσουν μονο οι προσωπικες σου δοκιμες.

απλα δεν υπαρχη μετρο σιγκρισης μεταξι των ποντικων

το g5 ειναι καθαρα για gamers που ξερουν ενο το g9 για αυτους που τους παραμιθιαζουν με νεα μοντελα

τα ποσοσiτα παντος στους gameres ειναι

60% logitech (40%mx series 20% G series)

40% razer

Τα ποσοστά στους gamers-gamers και όχι σε αυτούς που λένε ότι είναι gamers επειδή πήραν ένα G-15, πρέπει να είναι κοντά στο 90βάλε% ένα μείγμα MX518 και MS IntelliMouse Optical ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.