geogeoland Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2008 Χαιρετώ! Λοιπόν... επειδή βρίσκομαι στη συγκυρία το "παντοφλάκι" μου να τα έχει ψιλοπαίξει (Sony Ericsson w810i), να έχω ενα καλό κομπόδεμα απο το Πάσχα και η ημερομηνία κυκλοφορίας των 3 τηλεφώνων του τίτλου να πλησιάζει ανησυχητικά ενώ εγώ βρίσκομαι σε looking-for-new-phone mood, θέτω το εξής ερώτημα: Ποιό απο τα 3? Το θέτω τώρα για μια πρώτη...ιδέα, και θα το ξεθάψω και σε λίγες μέρες που θα έχουν κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα μηχανήματα για περισσότερες πληροφορίες. Η χρήση/αυτό που ζητάω είναι: wifi access, κάμερα, gps αν είναι δυνατόν (λόγω συχνών ταξιδιών στο εξωτερικό, συνήθως μάλιστα συνοδευόμενο απο ενοικίαση αυτοκινήτου, περιήγηση, χάρτες κλπ), καλή αυτονομία, δυνατότητα προσθήκης εφαρμογών, κλπ. Επίσης, αν γίνεται, ξεκλείδωτο bluetooth, για pc remote control, συγχρονισμό κλπ. Και φυσικά μια λογική, για δεδομένα... pda ουσιαστικά, τιμή. Περι το τετρακοσάρι. Νομίζω πως είμαι ανάμεσα στο iPhone και το HTC diamond, αλλά δε ξέρω, το iphone πιστεύω πως πέραν του οτι υπολείπεται ορισμένων χαρακτηριστικών που ψάχνω θα έχει και περίεργη τιμολογιακή πολιτική, και για τα HTC δεν γνωρίζω τίποτα, ακούω πως είναι καλά, αλλά στρέφονται κυρίως γύρω απο τον επαγγελματικό τομέα. Ποιά είναι η γνώμη σας?
racer Ιούνιος 8, 2008 #2 Ιούνιος 8, 2008 400 max? Λίγο δύσκολο για Diamond. 595 κάνει. Το καινούριο iPhone που θα φέρει η Vodαfone, πιστεύω ότι θα κάνει γύρω στα 550-600. Για το SE δεν ξέρω κάτι.
geogeoland Ιούνιος 8, 2008 Author #3 Ιούνιος 8, 2008 Οκ, το σβήνω το max. :p:p Απλως, τα 400 θα ήταν ενα ετσι καλούτσικο ποσό. Για παραπάνω, θα πρέπει να έχω απόδειξη οτι τα αξίζει, θα πρέπει πραγματικα να το ερωτευτώ το μηχάνημα. Δεν έχω πρόβλημά ούτε με τα 600 του diamond, αρκεί όμως πραγματικά να τα αξίζει. Όσο για το iPhone, γι αυτό σου λέω, και με συμβόλαιο και 600 euros απλά δεν παίζει. Νταξ, είπαμε, αλλά με τα περίπου 900 που πάει το πραγματικό κόστος, αγοράζεις αξιοπρεπές PC, ή κάνεις αναβάθμιση το μηχάνημα σου σε κτήνος.
racer Ιούνιος 8, 2008 #4 Ιούνιος 8, 2008 Ψάξε στο YouTube για βιντεάκια από το Diamond. Φαίνεται να τα αξίζει. Πιστεύω μέσα στο καλοκαιράκι να το τσιμπήσω κι' εγώ. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα
geogeoland Ιούνιος 8, 2008 Author #5 Ιούνιος 8, 2008 Αυτό ακριβώς με έπιασες να κάνω atm. Το μόνο που με προβληματίζει απ' ότι είδα στα videάκια, είναι ενα lag που έχει... edit: lol, άλλα έχουν, άλλα δεν έχουν...παίζει να τα έχουν τιγκάρει τα πρώτα στις customιές...
morfeas-dsl- Ιούνιος 8, 2008 #6 Ιούνιος 8, 2008 ισως αυριο να παρουσιαστει το νεο iphone. λιγη υπομονη. η htc δε με πειθει σαν κατασκευαστης. τα προηγουμενα τηλεφωνα της ειχαν προβλημα οδηγων. εγιναν μαζικες μηνυσεις και το μονο που εκανε ηταν να βγαλει ανακοινωση και να πει πως δεν μπορει να γινει τιποτα
geogeoland Ιούνιος 9, 2008 Author #7 Ιούνιος 9, 2008 OMG! :crazy: http://www.htcclassaction.org/ (Θα ζητούσα linkάκι, αλλά βρήκα μόνος μου. Voila) Α να δούμε με το diamond τί θα γίνει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.