eleozz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2008 έχω στα χερια μου ένα pc με επεξεργαστή 80486 ram 64MB vga (μια τις S3) ViRGE DX-GX PCI και μια μητρική άγνωστης ταυτότητος ήρθε στα χερια μου με ένα σκληρό δίσκο 1.60GB και περασμένα τα windows 95 plus μιας και τα cd με τα driver έχουν χαθεί είπα να του περάσω το Damn Small Linux η μητρική δεν μπορεί να κάνει boot από cd οποτε πρέπει να το κάνω από το floppy όταν λοιπόν παο να κάνω boot από το floppy μου πετάει αυτό το error Floppy disk(s) fail (40) το οποιο απότι κατάλαβα ψάχνοντας στο net σημαίνει ότι η μητρική δεν βλέπει το floppy σωστά συνδεμένο τι καλώδια άλλαξα τι ξανά από την αρχή το σύνδεσα,ότι κι αν έκανα χαμένο πήγε καμια ιδέα? επίσης να πω πως δεν μου βλέπει με τίποτα το ποντίκι ούτε στην com1 ούτε στην com2:fist:
sotiris Ιούνιος 8, 2008 #2 Ιούνιος 8, 2008 Με τι πας να κάνεις boot από δισκέττα?Για δοκίμασε την κλασσική ultimate boot disk, boot-άρει?
eleozz Ιούνιος 8, 2008 Author #3 Ιούνιος 8, 2008 δοκίμασα να κάνω boot με δισκέταέχοντας και το cd μαζί σύμφωνα με αυτόν τον οδηγόhttp://damnsmalllinux.org/wiki/index.php/Boot_Floppiesτο ultimate boot disk δεν είναι cd?
eleozz Ιούνιος 8, 2008 Author #4 Ιούνιος 8, 2008 τελικά το floppy driver έφταιγεδοκίμασα άλλο και δεν εμφανίζει πλέον το προηγούμενο errorπαρόλο αυτά με την ίδια διαδικασία μου βγάζει:SYSLINUX 2.04 (Debian, 2003-06-06) Boot failedτι του έκανα?:cry:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.