Jump to content

Metallica is BACK!!!!

Dr.Paneas

Recommended Posts

Μετα τους Metallica, Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden και κανα δυο αλλους, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα συγκροτηματα που βγηκαν μετα, εχουν αυτους ως ακουσματα και παιζουν τα ιδια πραγματα, μπερδεμενα, πιο γρηγορα, σε αλλη κλιμακα κλπ κλπ.

Λείπουν αρκετοί, όχι κανα δυο, αλλά δεν πειράζει :p

Πάντως με έπιασε πάλι η όρεξη για λίγο μέταλλο :D

χαχαχαχα.

ρε υπαρχουν ενα τρις εκατομμυρια μπαντες καλυτερες απο τους metallica.

τα ακουσματα μου ειναι υπερβολικα ανοιχτομυαλα και σαφως θα ακουσω τι εχει να πει το νεο δισκακι οταν σκασει στα ταμεια(και στα ιντεργουεμπς) αλλα σαφως δεν ειμαι 15 πια να κοβω φλεβα στο 666 ακουσμα του master of puppets ...

ναι Dr Paneas.

σε κιθαρα παιζουν και οι Origin,οι Suffocation , οι Dodheimsgard , οι Manes ,οι Mastodon , oι Isis και οι Shora.

ακομα και η avril lavigne.

συγκροτηματα που βγηκαν μετα, εχουν αυτους ως ακουσματα και παιζουν τα ιδια πραγματα, μπερδεμενα, πιο γρηγορα, σε αλλη κλιμακα κλπ κλπ.
ναι μετα απο αυτους σταματησε το metal....
1) Το παλικάρι κάνει ψιλομπαμ ότι ακούει Infected Mushroom (Vicious Delicious @ profile), οπότε ίσως και να είναι λογικό να μην ακούει Metallica :p
κανονικο nickname εκτος lab,Pastor_Of_Muppets.-
2) Ειλικρινά, το λες αυτό στην Ελλάδα? Οι μισοί και βάλε στο δρόμο, αν τους πεις ότι έρχονται για συναυλία οι X, Y, Z από τα συγκροτήματα που ανέφερες, το πιθανότερο είναι να σε κοιτάξουν απορημένοι. Πες τους για κανα ελληνάδικο σούργελο, αρσενικό/θηλυκό δεν έχει σημασία, ότι έρχεται στο Χ κέντρο και θα τους δεις να πηγαίνουν τρέχοντας :p
χωρις να θελω να το παιξω ξερολας και να συμμετασχω σε διαγωνισμο για μεγαλυτερο e-p3nis,δεν παιζει να χει τα ακουσματα μου...

Ελάχιστα συγκροτήματα μπορούν και ακόμα πιο λίγα καταφέρνουν να βγουν απ το βούρκο που έχει γίνει η μεταλ/ροκ σκηνή τώρα.

Τώρα να συζηταμε για την αξια συγκροτηματων 20-25-30 ετων τι νόημα έχει;

Και πώς ορίζει κανείς ποια μπάντα είναι καλή;

Όλοι οι παλιοί ότι είχαν να πουν το είπαν βαρια βαρια μέχρι τα 90's. Το γεγονός ότι τραγούδια 20 ετων εκφράζουν κόσμο ακόμα και είναι επίκαιρα έχει σημασία για μένα.

Οι Metallica είναι κατά τη γνώμη μου κατάπτυστοι και πουλημένοι, από τη στιγμή που στράφηκαν ενάντια σε χρήστες τους επειδή κατέβαζαν κομμάτια τους από το Napster. Τέλοc.

Και οι ABBA ακόμα ακούγονται, εκφράζει κανέναν η Dancing Queen? :hehe:

Το ζήτημα είναι ότι μετά από τον κορεσμό των "κλασικών" metal bands, που όλος ο κόσμος ακούει, προφανώς προχωράς παρακάτω. Υπάρχουν ΤΟΣΑ είδη, που το να ακούει κυρίως Maiden ένας αυτοαποκαλούμενος "μεταλάς" είναι και λίγο "κάπως".

Δε λέω να αρχίσει κανείς τα Black/Death, αλλά και το Epic έχει φοβερές στιγμές και το Doom και το Progressive και το Trash...Και δεν έχω αναφέρει τπτ ως τώρα, το κάθε είδος έχει το υπο-είδος του (Epic Doom, Ambient Doom, Death Doom, κτλ κτλ), χαμός γίνεται.

Παίρνω σαν παράδειγμα εμένα που άκουγα και ακούω ηλεκτρονική για πολλά χρόνια, μετά από ένα σημείο κοιτάς τους "εμπορικούς" καλλιτέχνες - που θεωρούσες ποιοτικότατους κάποτε - και...τους αποφεύγεις απλά. Υπάρχουν πολύ πιο εξειδικευμένα ακούσματα σε όλα τα είδη της ηλεκτρονικής, έτσι θα υπάρχουν και στη Metal.

Δε νομίζω τώρα οι Dream Theater π.χ. να αντιγράφουν τους...Metallica.

Οι Metallica είναι κατά τη γνώμη μου κατάπτυστοι και πουλημένοι, από τη στιγμή που στράφηκαν ενάντια σε χρήστες τους επειδή κατέβαζαν κομμάτια τους από το Napster. Τέλοc.

Εχει περασει μια δεκαετια σχεδον,αλλα αυτο που εκαναν δεν θα το ξεχασω ποτε.

:T:

Και οι ABBA ακόμα ακούγονται, εκφράζει κανέναν η Dancing Queen? :hehe:

Το ζήτημα είναι ότι μετά από τον κορεσμό των "κλασικών" metal bands, που όλος ο κόσμος ακούει, προφανώς προχωράς παρακάτω. Υπάρχουν ΤΟΣΑ είδη, που το να ακούει κυρίως Maiden ένας αυτοαποκαλούμενος "μεταλάς" είναι και λίγο "κάπως".

Δε λέω να αρχίσει κανείς τα Black/Death, αλλά και το Epic έχει φοβερές στιγμές και το Doom και το Progressive και το Trash...Και δεν έχω αναφέρει τπτ ως τώρα, το κάθε είδος έχει το υπο-είδος του (Epic Doom, Ambient Doom, Death Doom, κτλ κτλ), χαμός γίνεται.

Παίρνω σαν παράδειγμα εμένα που άκουγα και ακούω ηλεκτρονική για πολλά χρόνια, μετά από ένα σημείο κοιτάς τους "εμπορικούς" καλλιτέχνες - που θεωρούσες ποιοτικότατους κάποτε - και...τους αποφεύγεις απλά. Υπάρχουν πολύ πιο εξειδικευμένα ακούσματα σε όλα τα είδη της ηλεκτρονικής, έτσι θα υπάρχουν και στη Metal.

Δε νομίζω τώρα οι Dream Theater π.χ. να αντιγράφουν τους...Metallica.

Μα δεν είπε κανείς ότι ακούει μονο μαιδεν και μεταλικα. Τώρα για τα άλλα, εγώ προσωπικά δεν μπορώ τις ταμπέλες αυτές.

Αν και κυρίως ακούω ατμοσφαρικό επικ με στοιχεία ντουμ σε κλίμακα γκοθ αλλα ο καινουργιος ντραμερ φερνει πολυ σε θρας ενω ο παλιος ειχε μια πιο ντεθ προσεγγιση με προγκρεσιβ στοιχεια.

Επίσης, οι θιατερ, παρ οτι εχουν φοβερη τεχνικη για μενα ειναι απιστευτα κουραστικοι, με μετριοτατες μελωδιες στα πιο πολλα τραγουδια τους, και ο τραγουδιστης ειναι για τα μπαζα....:(

μεταλλικα ιζ μπακ...

αυτά είναι νέα!!!πέρσι στην μαλακάσα ήταν τέλεια πάντως,μακάρι να ξανάρθουν...

Λοιπον, η μουσικη αυτη του Ροκ ξεκινησε στην Αμερικη. Απο τους μαυρους που έπαιζαν ασταματητα Blues μέχρι να πεθανουν. Στην συνεχεια το Blues εξελίχθηκε όλο και περισσότερο και βγήκε το Rock 'n Roll. Αυτο εξελιχθηκε και βγηκε το Rock. Διαφορες παραλαγες και μουσικοι δρόμοι ανοιχτηκαν. Ως ακραία εξέλιξη του Rock είναι το Metal.

Το να παίξει καποιος metal ειναι υπερβολικά εύκολο, γι αυτό και όλο και περισσότερα συγκροτητηματα πιάνουν πάτω. Χωρις μουσικη παιδεία, με μπόλικα φράγκα και ένα τσούρμο σπόνσορες κουμπαντάρουν το κοινό μέσω του ρουφιάνου MTV.

Οταν ο Hedrix μαστούρωνε άγρια, έπαιζε τελειως ανορθοδοξα κιθάρα. Κατα τύχη, αυτό άρχισε να αρέσει σε πολούς και το στυλάκι υιοθετήθηκε. Όλο και περισσότεροι κιθαρίστες ανα τον κόσμο μελετούσαν το νέο είδος μουσικης.

Παιδιά αυτού είμαστε όλοι μας. Δεν υπάρχει καποιο συγκρότημα που να μην παίζει σόλο σε πεντατονικές κλίμακες. Αυτες ειναι το Α και το Ω. Οι συνδιασμοί που έκανε ο Hedrix σε αυτές τις κλίμακες (τα γνωστικά σε μουσικούς : leaks) έχουν χιλιοπαιχτεί. O Jimmy Winter εχει παίξει τρελα licks τα οποια παίζονται συνεχεια μα συνεχεια απο όλους. Ακολουθησε ο Eric Clapton, Stevie Ray Vaghaun, και άλλοι πολλοι πολλοί που άφησαν το σημάδι τους σε αυτή την μουσικη (πχ Blackmoore κλπ).

Παιδιά αυτή της γεννιάς έβγαλε τρομέρα ωραίες μελώδιες. Μελωδίες που δεν είναι άγριες, έχουν όντως μια μελωδία και μια μουσικότητα που σε συναρπάζει.

Long long time μετά, όταν εδραιώθηκε το metal, οι Black Sabbath ηταν αυτοι που εισαγαγαν το Palm Muting. Κανεις αλλος πριν. Και μετα, εγινε της πουτ@ν@ς...

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι καποιοι άνθρωποι που ξέρουν μουσική, γράφουν και συνθέτουν κομμάτια επιτυχίες είναι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Αλλα ας παω στους Metallica.

Οι Metallica ήταν ενα group που έβγαλε τρομερες επιτυχίες την σωστή στιγμή. Και αυτο δεν το λεω, αλλα το λεει ολος ο κοσμος. Και οποιος δεν συμφωνει, δεν σημαινει κατι. Ειναι κοινα αποδεκτο οτι τα τραγουδια τους μιλάνε στην ψυχή και επηρέαζουν μάζες κόσμου. Εχουν πάρα πολύ καλό ρυθμό και δομή. Οι στιχοί ταιριάζουν απόλυτα με την μελωδία και η φωνή του James είναι ιδανική.

Δεν λεω οτι ειναι οι καλυτερη μπαντα στον κοσμο, αλλα σιγουρα στον χωρο του Metal είναι αν οχι η κορυφαία, είναι μέσα στα μεγαθήρια. Εχουν επηρεάσει όλες τις μπάντες, με τις μουσική τους. Δεν υπαρχει μεταλλας που να μην έχει ακουσει Metallica.

Το ονειρο καθε μπάντας είναι να βγάλει το δικό της album Master Of Puppets. Το συγκεκριμενο κομμάτι είναι οτι καλύτερο έχει βγει σε Αμερικανικο Heavy Metal. Οποιος ξέρεις μουσική καταλαβαίνει.

Προσωπικα δεν κοιταω τοσο τους στοιχους αλλα την μελωδια και τις νοτες. Εχω κανει 4 χρονια αρμονια, 4 Θεωρια, παιζω 11 χρονια Αρμονιο και 4 κιθάρα. Εχω καποια εμπειρια και μπορω να εκφράσω την γνώμη μου γι αυτο, γι αυτο και αλλωστε τα γραφω.

Σχετικα με το Napster, πιστευω εκαναν βλακεια, αν και την ευθύνη την έχει το promotion των Metallica και ο καταραμενος ο Lars. Παρόλα αυτά, σκεφτείτε το και απο την άλλη, αν είναι τόσο άδικο πια φιλε Astrolave αυτό που έκαναν οι Metallica με το Napster, τοσο που τους κρίνεις μόνο από αυτό το γεγονός, τοτε μην δωσεις σε κανεναν κίτρινη κάρτα για αναφορα πειρατικού λογισμικού, γιατί τότε θα είσαι κ εσύ ένας Metallica.

Φιλε Nephilim, προσωπικα απο τα συγκροτηματα που λες, μονο τους Mastodon ξέρω. Τους αλλους δεν ξερω αν τους ξερει η μανα τους. Το σιγουρο ειναι, οτι ολα τα συγκροτηματα τους ενδιαφερει να πουλανε δισκους και οχι η ουσια, η μουσικη. Παιζουν σε replay και γκαριζουν σαν ζωα. Παιρνουν μια εισαγωγη του battery, παιρνουν λιγο απο Iron Maiden, λιγο απο Sabbath και voila, φτιαξαμε τραγουδι!!!!!! Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μπαντες αξιολογες, πχ οι Trivium μ'αρεσουν αρκετα, το ιδιο και οι Firewind, το ιδιο και οι Kamelot, Stratovarius κλπ. Δεν σημαινει οτι δεν κλεβουν αυτοι riffs κλπ, απλα η μουσική σε μερικά κομμάτια είναι πιο ενδιαφέρον απο το να ακουω ειδικα το το τελευταιο δισκο των Mastodon που ειναι σκετη βλακια και δεν εχει καμια σχεση με το πολυ καλυτερο Blood Mountain.

Το πιο συγκροτημα ειναι πετυχμενο ξερετε ποιος το κρίνει ; Ο χρόνος!

Οποιο τραγουδι καταφέρνει και μένει διαχρονικό αυτό σημαίνει επιτυχία. Την στιμή που το Stairway to Heaven, Nothing Else Matters, Wind of Change, Smoke on the Water, και άλλα παρα πολλα, ακούγονται ακόμα και σήμερα και σε προκαλούν ρίγος, τότε ΝΑΙ αυτό είναι ετιτυχία!

Τις αλλες τις γκουχουχου που παιζουν σημερα, αντε να ακουστουν κανενα μήνα, να τις βγάλει κανενα Metal Hammer για να καυλ0σει η νεολέα και να πουλήσει κανενας δίσκος.

Το γεγονός ότι οι Metallica γεμιζουν στάδια με τον πλυθησμό της Αθήνας (βλέπε 91-92 Tour) δεν νομίζω οτι μπορούν να συγκριθούν με την Avril.

Το metal έχει σταματήσει εδώ και καιρό, απλά δεν το πήρες χαμπάρι. Τώρα ο κώλος της Σακίρα κάνει κουμάντο ρεεεεεεεε! Υπάρχουν και μερικές αξιολόγες μπάντες όπως οι Firewind με τον Gus G. ο οποιος είναι καταπληκτικος κιθαρίστας και βγάζει τρομερες μελωδίες. Αλλα τα λεφτά, πηγαίνουν αλλού.

Ναι κάποτε, υπήρχε η μόδα με τον Σατανα και τα 666. Εκει πουλουσαν οι Maiden. Τώρα όμως πολλάει ο κ0λ-$ και το Viζ* . Ολες ανοιγουν ποδια και κανουν καριερα. Τι μουσικη να ακουσεις τώρα απο δ'αύτες απο δ'αύτους ; Οταν ο μέσος όρος ηλικίας του κοινού είναι 5-15 χρονών...

Προσωπικά ακούω μόνο ποιοτικά πράγματα και κοιτάζω να είμαι προσεχτικός στα ακούσματά μου.

Οι Metallica έκαναν επιτυχία ως συνθέτες = masterpiece.

Και οχι ως καλοί οργανοπαίχτες, που κάνουν σήμερα αρκετοί, γιατί χάνουν την ουσία.

Τα συγκροτημα που αναφερεις, θα πουλουσαν και την μανα τους στο διάολο για να γινόταν μέλος των Metallica (ποιος δεν θα ηθελε να ειναι μέλος των Metallica).

Ξέρω ότι πολλοί ζηλεύετε τους Metallica και έχετε ειναι φυσικο, όλοι ζηλεύουν και βριζουν τον καλύτερο για να τον μειώσουν (βλ Bill Gates με τα Windows κλπ κλπ). Το θεμα είναι οτι, ο,τι και να λέτε, οση πικρα και χολη να βγάζετε, ο,τι **** και να ακουτε, οι Metallica ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!

ΥΣ:Παμε να δουμε καμια μπαλα τώρα, γιατι θα χασω το στοιχημα :p

ΥΣ:Βρισιες edited. Sorry thelab....

Φιλε Nephilim, προσωπικα απο τα συγκροτηματα που λες, μονο τους Mastodon ξέρω. Τους αλλους δεν ξερω αν τους ξερει η μανα τους.

Έλεος Πανέα επειδή δέν τους ξέρεις εσύ δέν σημαίνει οτι δέν τους ξέρει η μάνα τους!!!!!!!!

Μου φένεται οτι τα ακούσματά σου είναι πολύ περισμένα και λές ότι νάναι!

Παιρνουν μια εισαγωγη του battery, παιρνουν λιγο απο Iron Maiden, λιγο απο Sabbath και voila, φτιαξαμε τραγουδι!!!! ***************!!!

Αυτό λέω και εγώ! ************! (κόφτες!)

Εχεις κανει μουσικη φιλος ^^^^ ;

Μιλαω για θεωρια μουσικης, αρμονια, φούγκα κλπ.

Οταν ο Hedrix μαστούρωνε άγρια, έπαιζε τελειως ανορθοδοξα κιθάρα. Κατα τύχη, αυτό άρχισε να αρέσει σε πολούς και το στυλάκι υιοθετήθηκε.

Δηλαδή εννοείς ότι ο Hendrix έκανε ότι έκανε κατά τύχη ε;

Αλλα ας παω στους Metallica.

Οι Metallica ήταν ενα group που έβγαλε τρομερες επιτυχίες την σωστή στιγμή. .

Δεν δέχομαι ότι οι επιτυχίες των Metallica είναι συγκυριακές είτε καιροσκοπικές. Όταν ένα συγκρότημα ακούει τι έχει να πει η κοινωνία, βγάζει κομμάτια τα οποία νοηματικά να την εκφράζουν και να τύχουν την αποδοχή της.

Και αυτο δεν το λεω, αλλα το λεει ολος ο κοσμος. Και οποιος δεν συμφωνει, δεν σημαινει κατι. Ειναι κοινα αποδεκτο οτι τα τραγουδια τους μιλάνε στην ψυχή και επηρέαζουν μάζες κόσμου. Εχουν πάρα πολύ καλό ρυθμό και δομή. Οι στιχοί ταιριάζουν απόλυτα με την μελωδία και η φωνή του James είναι ιδανική

Τι λές ρε Πανέα; Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις; "δεν το λέω εγώ το λένε όλοι αλλά όποιος διαφωνεί δε μετράει;" Την έννοια διάλογος και σεβασμός της άποψης του συνομιλητή δεν σου είναι γνωστα;

Δεν λεω οτι ειναι οι καλυτερη μπαντα στον κοσμο, αλλα σιγουρα στον χωρο του Metal είναι αν οχι η κορυφαία, είναι μέσα στα μεγαθήρια. Εχουν επηρεάσει όλες τις μπάντες, με τις μουσική τους. Δεν υπαρχει μεταλλας που να μην έχει ακουσει Metallica.

Και εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει μπάντα που να μην έχει ακούσει Village People. Τι σημαίνει αυτό;

Το ονειρο καθε μπάντας είναι να βγάλει το δικό της album Master Of Puppets. Το συγκεκριμενο κομμάτι είναι οτι καλύτερο έχει βγει σε Αμερικανικο Heavy Metal. Οποιος ξέρεις μουσική καταλαβαίνει.

Το όνειρο κάθε μπάντας είναι να βγάλει λεφτά.

Προσωπικα δεν κοιταω τοσο τους στοιχους αλλα την μελωδια και τις νοτες. Εχω κανει 4 χρονια αρμονια, 4 Θεωρια, παιζω 11 χρονια Αρμονιο και 4 κιθάρα. Εχω καποια εμπειρια και μπορω να εκφράσω την γνώμη μου γι αυτο, γι αυτο και αλλωστε τα γραφω.

Και εγώ τόσα χρόνια έχω κάνει αλλά ειλικρινά δε θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμωνα ούτε το προβάλλω.

Σχετικα με το Napster, πιστευω εκαναν βλακεια, αν και την ευθύνη την έχει το promotion των Metallica και ο καταραμενος ο Lars. Παρόλα αυτά, σκεφτείτε το και απο την άλλη, αν είναι τόσο άδικο πια φιλε Astrolave αυτό που έκαναν οι Metallica με το Napster, τοσο που τους κρίνεις μόνο από αυτό το γεγονός, τοτε μην δωσεις σε κανεναν κίτρινη κάρτα για αναφορα πειρατικού λογισμικού, γιατί τότε θα είσαι κ εσύ ένας Metallica.

Στο ζουμί τώρα. Έκαναν βλακεία και με αυτή τη κίνηση έδειξαν ότι η ιδεολογία τους είναι μόνο τα λεφτά. Φέρθηκαν εταιρικά (Corporative) και έτσι μας έκαναν ευρέως γνωστό ότι πλέον το συγκρότημα Metallica είναι πλέον εταιρία με τα τραγουδια τους το προϊόν αυτής. Έπεσαν δηλαδή στο επίπεδο των Iron Maiden που από ό,τι έχω ακούσει έχουν εισαχθεί στο Βρετανικό χρηματιστήριο (Αυτό το λέω με μια επιφύλαξη).

Επίσης όσον αφορά τις κάρτες για τις οποίες αναφέρθηκες, είναι τελείως διαφορετικό να κυνηγάς νομικά κάποιον με αξιώσεις να του πάρεις ό,τι έχει και δεν έχει επειδή "κατέβασε" ένα τραγούδι σου και άλλο να διευκολύνεις την πράξη αυτή επιτρέποντας συζητήσεις περι πειρατικού λογισμικού.

Επειδή υπάρχουν κάποιοι που άνετα αν μπορούσαν να μας ζήταγαν δικαιώματα χρήσης του αέρα που αναπνέουμε, εμείς εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να σας προστατεύσουμε από αυτούς, κρατώντας τις αποστάσεις μας από τέτοιου είδους συναλλαγές.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Όχι φίλος δέν έχω κάνει μουσική, δέν ξέρω την τύφλα μου, αλλα δέν σχολίασα καθόλου τις μουσικές σου γνώσεις!!! Μάθε να διαβάζεις!

Και μάθε να μήν είσαι τόσο απόλυτος, το οτι ξέρεις κάποια πράγματα απο μουσική (άν ξέρεις) δέν σημαίνει οτι τα ξέρεις όλα!Εσύ προσωπικά μπροστά στα συγκροτήματα που αγνοείς και αμφιβάλεις για το άν τα ξέρει η μάνα τους είσαι μια τρίχα απο τα @@ τους!

Μάθε τους πρώτα,άκουσέ τους καί μέτα βγές να σχολιάσεις και να πείς την γνώμη σου γιατι πολύ απλά αυτή την στιγμή ΔΕΝ έχεις γνώμη!!!

Δεν θα κατσω αλλο στην συζητηση περι καθυστερημενων και ασχετων απο μουσικης ατομων . Ο φιλος αστρολαβος εθεσε πολυ ωραια ζητηματα, θα ηθελα να του απαντησω, αλλα μερικοι τζάμπα μάγκιες, χαλανε ολο το thread λες και το thelab ειναι το τσιφλικι τους.

Σε προηγουμενο ποστ που εκανες και πηρες infraction ηταν γιατι με ειχες πει μ@λ@κ@. Τωρα με αποκαλεις @ρχΙδ*.

Ειλικρινα, κατι τετοια ρεμαλια ειναι που σιχενομαι να μιλάω.

Ουστ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.