Jump to content

Firefox και youtube...

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα προβληματακι...

Με τον firefox version 3 που χρησιμοποιω δεν μου ανοιγει κανενα βιντεακι στο youtube.Παιζει για 1-2 δευτερολεπτα και μετα κολλαει ενω το εχει φορτωσει ολο.

Τι μπορω να κανω?Στο ΙΕ παιζουν ολα κανονικα.

Παιζει μερικα δευτερολεπτα,χωρις ηχο και σταματαει?

Κι αν προχωρησεις το video απο τη μπαρα,ξαναπαιζει μερικα δευτερολεπτα χωρις ηχο και παλι κολλαει?

Εχουμε το ιδιο προβλημα τοτε (εγω με τον Firefox 2xxx)

Η καλυτερη λυση που εχω βρει...

...τα αφηνω ολα ανοικτα,κανω ενα restart και οταν ανοιξουν ξανα ολα τα παραθυρα/tabs παιζει κανονικα(...μεχρι να "ξανακολλησει" ο FF)

Ξαναβάλε το 2 και όταν βρει η κανονική 3 ξαναδοκιμάζεις.

Αφού ειναι στην RC2 και έχει ακόμα αρκετά bugs δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Edit: Εμένα στην 2 δεν το κάνει. Μπορεί να φταίνε τίποτα add-ons

ΤΟ ίδιο πρόβλημα και με μένα.

Ειχα τον 2 και είχα πρόβλημα, κάνω φορμάτ και βάζω πάλι τον 2. Πάλι πρόβλημα.

Κάνω φορμάτ βάζω τον Firefox 3.0 RC2. ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

(EDIT: Δεν έχω κάποιο add on )

tools > options > advanced > settings > Manual Proxy Configuration : proxy.forthnet.gr και port 8080 .. για οσους εχουν forthnet και το παραπανω προβλημα με youtube.. εμενα παντως ετσι μου λυθηκε..

tools > options > advanced > settings > Manual Proxy Configuration : proxy.forthnet.gr και port 8080 .. για οσους εχουν forthnet και το παραπανω προβλημα με youtube.. εμενα παντως ετσι μου λυθηκε..

ξερει κανεις τις αντιστοιχες ρυθμισεις για ΟΤΕΝΕΤ?

Να ρωτήσω, όλοι vista έχουμε;

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι θέμα youtube μόνο, εμένα δεν μου παίζει ήχο (FF 2.0.0.14) και σε άλλα flash-άκια.

Να ρωτήσω, όλοι vista έχουμε;

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι θέμα youtube μόνο, εμένα δεν μου παίζει ήχο (FF 2.0.0.14) και σε άλλα flash-άκια.

Και μένα κάποιες φορές δεν έχει ήχο αλλα με restart φτιάχνει. Έχω Windows XP SP2.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και με Opera και με Firefox.

Η λύση είναι απλά να κάνω paste στο link στον IE...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.