Elric Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2008 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας!Έχω έναν εξωτερικό σκληρό Seagate 750GB FreeAgent που έφαγε μια κλοτσιά από την μάνα μου και στράβωσε η USB.Δούλεψε έτσι για καμιά εβδομάδα αλλά από τα πολλά βάλε-βγάλε έσπασε η θύρα και έπεσε κάπου μέσα.Μπορώ με κάποιον τρόπο να ανακτήσω τα δεδομένα μου?Ο σκληρός είναι εντός εγγύησης(Media Markt).
2cpu Ιούνιος 7, 2008 #2 Ιούνιος 7, 2008 Να τον πας πισω αν τον δουν σπασμενο οπως καταλαβαινεις ..δυσκολα.Οπωτε τον ανοιγεις και τον συνδεεις με το pc και τραβας τα δεδομενα + σου μενει ο δισκος,Απλα δεν θα ειναι πλεον εξωτερικος.Αν θες να τον εχεις ακομα σαν εξωτερικοπαιρνεις ενα κουτακι και τον βαζεις.
Elric Ιούνιος 7, 2008 Author #3 Ιούνιος 7, 2008 Δηλαδή αν τον ανοίξω θα παίζει μετά σαν εσωτερικός?(πχ IDE-SATA)
cptkoulis Ιούνιος 7, 2008 #4 Ιούνιος 7, 2008 Μα δεν εχει καμια διαστημικη τεχνολογια!Ενας κανονικος δισκος 3,5'' ειναι μεσα σε ενα κουτι που διαλεξε η Seagate.Κανε αυτο που σου ειπε ο 2cpu να σωσεις τα δεδομενα σου(imo πολυ πιο σημαντικα απο τον ιδιο το δισκο) και αν τον θελεις εξωτερικο ξανα,απλα αγορασε το καταλληλο kit.
Elric Ιούνιος 7, 2008 Author #5 Ιούνιος 7, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις!Ήμουν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία αλλά με σώσατε.Τον διέλυσα και έβγαλα από μέσα τον σκληρό.(sata 7200.11)Τώρα μάλλον θα αγοράσω και ένα εξωτερικό κουτάκι και θα είμαι μια χαρά!Thanx και πάλι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.