Jump to content

cosmos-s, η dream team ξαναχτυπα :) (fafoylis-JaSs0N)

fafoylis

Recommended Posts

200 ευρώ κουτί καινούριο, όντος δεν το βάφεις εσύ, εκτός και αν είσαι τρελό μάστορη,

Από την άλλη το κουτί άσχετα από την τιμή του, σε προκαλεί για τρελό μοντάρισμα…

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
200 ευρώ κουτί καινούριο, όντος δεν το βάφεις εσύ, εκτός και αν είσαι τρελό μάστορη,

Από την άλλη το κουτί άσχετα από την τιμή του, σε προκαλεί για τρελό μοντάρισμα…

Ναι δεν λεω...Εγω εχω το κουτι μαζι με το συστημα 2 βδομαδες και σκευτομαι να βαλω plexy και να βαλω και λαμπες και κανα 22αρη Akasa στο πλαι...(αλλα κατι θα πρεπει να κανω με τα led:tomato: )

Δεν πιστευω οτι θα μπορουσες να το κανεις πιο ομορφο εξωτερικα με ενα βαψημο αποτι ειναι τωρα...εκτως αν το γριζακι το εβαφες ασπρο... Η κανενα κοκκινο...η το βουταγες στο χρωμιο...και γινοταν σαν καθρευτης...

Υ.Γ: μου μπηκαν και αλλες ιδεες...:devil: (Chrome FTw )

οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια μπαααα μεχρι και η γιαγια μου εβγαλε ροδες και εγινε πατινι,που ειναι οι γονιες? :)

44mt8wikopp6tjs6tb7z.jpg

pb3jhivym93o3c6ytubl.jpg

uup7igc2iuf7j6j2dcxk.jpg

4wubg8ul6cav9kbk20un.jpg

ufleugx3f4hl760gstmx.jpg

y48d4v6t6v69ccklna8t.jpg

ad0nynaychxy327mog5p.jpg

ks1s31oljilrsuwpuegy.jpg

ngh8wv2l9mekd9etbepv.jpg

d0glzue35nuprbomw7fx.jpg

9hc3689s58vcp2k9l2rb.jpg

lb5fu5iefwlgloclwzv1.jpg

καλά ο ανεμιστήρας στην δεύτερη φωτό καταπληκτικός πως τον έβαλες εκεί :p χάχα

ωρεος ο Fafoylakos :)

μαθενεις μπραβο χΕχΕ

:p απο ποιον μαθαινω μπρε....προσεξε μην σταξει :) (πλακιτσα)

καλη δουλιτσα.

ειλικρινα ο ανεμιστηρας στο πλαι δεν μ αρεσει καθολου ομως,οπως επισης και το σπιραλ γυρω απο τους σωληνες.

κατα τ'αλλα τακτοποιημενη δουλεια και οπως πρεπει.

Παντως και εγω georgevasil ετσι την εχω κανενα μηνα και δεν εχει παθει τιποτα....παιζω 3d mark και τα mosfets ειναι χλιαρα!!!!

Fafouli κορυφαια δουλεια μπραβο!!!

εμενα δεν ζεματανε :) ειναι κρυα :) εξαλλου εχει και εναν 22 που τα βαραει πλεον....

(παω να συνεχισω να παιζω conan)

και εμενα βαράει ένας 12άρης αλλα ένταξη ρε λέω να τον βγάλω και να βάλω ψυχτρακια τι λες?

σου ειναι ζεστη πιαστη και δες την....παντως αν βαλεις εκει ψυκτρακια θα κανεις ενα καλο και δυο κακα :) καθως ειναι κοντα δυο mofset και το 3 ειναι πιο χαμηλο αρα δεν επαγεται θερμοτητα και εγκλοβιζεται αρα ζεστενεται αρα μπουμμμμ

ένταξη fafoylh σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου θα πάω να πάρω ψυχτρακια χα χα χα χα:happy2:

Παίζει να είναι και "ψηκτράκια" (από πού και ως πού δεν έχω καταλάβει), αλλά εγώ θα συνεχίσω να το γράφω με υ

τεσπα zaz ακου με δεν σου λεω βλακειες αν την παρεις την καρτα και την γυρισεις αναποδα και ακουμπησεις κατι στα mofset θα καταλαβεις την διαφορα υψους

άμα ήθελα να κάνω σωστή δουλειά, θα έβαφα και κουτί των 500+ €, πάντως αστό λίγο καιρό έτσι (να το χαρείς) και μετά το βάφεις :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.