Jump to content

cosmos-s, η dream team ξαναχτυπα :) (fafoylis-JaSs0N)

fafoylis

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

όχι δεν έχουμε βάλει αλλα και πάλι δεν μπαινοβγαίνει συνεχεια η μητρική με αποτέλεσμα να κοπεί κάποιο καλώδιο

βουδα ένα είναι αυτό που ο από πάνω μου και ένα είναι ότι δεν έχω προλάβει να βρω

Ρε συ faf..στα υπόλοιπα 12 mosfet δεν εχει ψυκτρακια?

Θα την παρεις παλι στο χερι την κατουλα...

Εγω με διπλα ψυκτακια εκει + fan και ζηματαω..

http://i248.photobucket.com/albums/gg170/GeorgeVasil/6_6.jpg

:p

Ωραια moda παντως..:T:

Επιβεβαιώνω και εγώ.

Σε εμένα δεν καίνε μόνο τα regulators,αλλά και τα πηνία "delta" ζεματάνε λέμε

αν τα βαλω οπως η εικονα η καταληξη θα ειναι 10 ευρω χαμενα για τον λογω οτι εμενα ειναι αναποδα αρα βαρυτητα προς τα κατω χωρις αντισταση η οποια ειναι συμμαχος με την θερμοκρασια.θα ζεσταθουν θα ξεκολλησουν και θα πεσουν εμενα δεν καινε για να πω να βαλω ;) και στην αλλη που ειχα μπαμ εκανε.

αν τα βαλω οπως η εικονα η καταληξη θα ειναι 10 ευρω χαμενα για τον λογω οτι εμενα ειναι αναποδα αρα βαρυτητα προς τα κατω χωρις αντισταση η οποια ειναι συμμαχος με την θερμοκρασια.θα ζεσταθουν θα ξεκολλησουν και θα πεσουν εμενα δεν καινε για να πω να βαλω ;) και στην αλλη που ειχα μπαμ εκανε.

Mε Logo + Ceramique..δεν νομιζω.Ισως πεσει με το τσιπακι μαζι..:D

Οντως εμενα ειναι ΒΤΧ και στεκονται ποιο ευκολα με διπλης οψεως που εχουν απο μαμα.ειχα προβλημα ομως δεν γινοταν να μην το κανω..γιατι ολος ο ζεστος αερας μεσα στο κουτι μου μαζευετε πανω απο την καρτα.

Με το Fan ειναι αρκετα καλυτερα βεβαια.

Psile...Τωρα τα φεραν αυτα?Φτου ρε γμτ...

Ούτε σε εμένα κολλάνε.. Δεν είχα δει αυτά που έδειξε ο psilos, θα κολλάνε καλύτερα?

εμένα πάντως κάθονται κανονικά.

Το δοκίμασε με τα mods on που ψήνονται όλα και απλά ζεματάγανε δεν έπεσε τπτ.

fafoyli δεν είναι λίγο κουλό να μην ζεματάνε τα mofsets σου.. ολονών καίνε και εσένα είναι η εξαίρεση hmmmm:shifty: τι να πω:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.