Jason Ιούνιος 10, 2008 #42 Ιούνιος 10, 2008 κατι καναμε fafoylako το αποτελεσμα βγηκε καλο οπως και ο ανεμιστηρας λεει πολυ akasa:worship: Μας βγηκαν τα οπιστια οξο ναουμε δεν ηταν ευκολα
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #43 Ιούνιος 10, 2008 ζουλιαριδες :Ρ ολα βγαινουν φιλε μου.οχι ειναι πολυ ησυχος και κανει δουλεια.τα led αλλαζουν πολυ ευκολα αν ξερεις απο αυτα Εγω εψαχνα καποιον να χωσει εναν αλλο ανεμιστηρα στο πλαινο για να παρω ιδεες και να το κανω και εγω :jump1: Πηρα ιδεες απο σενα.... Θα παω να τσιμπισω εναν... ΑΛΛΑ!! Πως θα βρω και πως θα βαλω κοκκινα led's ? Για πες καμια ιδεα... Αν και σκευτομαι να βαλω plexy και να το κοψω οπως ο Κωστακης Αλλα εγω να κανω τρυπα για τον akasa και να τον χωσω μεσα...Το θεμα ειναι ομως...με τι θα κοψω το plexy
Jason Ιούνιος 10, 2008 #44 Ιούνιος 10, 2008 το plexy το κοβεις με dreamel τα ledakia τα αλαζεις με ενα κολητιρι και ζητοντας τα ιδια λαμπακια σε καταστιμα ηλεκτρονικων οπως ο φανος
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #45 Ιούνιος 10, 2008 το plexy το κοβεις με dreamel τα ledakia τα αλαζεις με ενα κολητιρι και ζητοντας τα ιδια λαμπακια σε καταστιμα ηλεκτρονικων οπως ο φανος Ωραια...Το Dremel ειναι αυτο στις pic που εβαλα ? αν και η σωστη ονομασια νομιζω πως ειναι dremel διοτι ο Μεγας Google δεν μου εβγαζε κατι με το dreamel
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #46 Ιούνιος 10, 2008 ζουλιαριδες :Ρ ολα βγαινουν φιλε μου.οχι ειναι πολυ ησυχος και κανει δουλεια.τα led αλλαζουν πολυ ευκολα αν ξερεις απο αυτα Σε έχω προλάβει... στην σκέψη! :P:P http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50466 Απο θέμα θορύβου τι διαφορά έχοθν τα 2 fans????
fafoylis Ιούνιος 10, 2008 Author #47 Ιούνιος 10, 2008 ο ακασα μπορει να ειναι πιο μεγαλος αλλα εχει πιο λιγες στροφες.....εχουν ακριβως την ιδια αποδοση αλλα νικα η modda μου εχει λιγοτερο θορυβο....οσο για πιτσιρικακι δεν θυμαμαι και το ονομα σου...(ξεχναω γρηγορα) δυσκολα θα το κανεις μονος την αλλαγη led να το ξερεις
AN7 OverClocker Ιούνιος 10, 2008 #48 Ιούνιος 10, 2008 οσο για πιτσιρικακι δεν θυμαμαι και το ονομα σου...(ξεχναω γρηγορα) δυσκολα θα το κανεις μονος την αλλαγη led να το ξερειςΣιγά ρε,κολλητήρι αν ξέρει να ζεστάνει μια χαρα εύκολο είναι.Το πιο δύσκολο είναι να ξεκολλήσει τα παλιά led από πάνω και να βρεί led που να δουλεύουν στα ίδια volt.
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #49 Ιούνιος 10, 2008 Σιγά ρε,κολλητήρι αν ξέρει να ζεστάνει μια χαρα εύκολο είναι.Το πιο δύσκολο είναι να ξεκολλήσει τα παλιά led από πάνω και να βρεί led που να δουλεύουν στα ίδια volt. Ωχ...Μην μου λετε τετοιοα...Και με αποθαρινετε...Θα το παλεψω εγω εδω,εαν δεν το δουλεψω...θα ζητησω help απο τον πατερα μου που ψιλοασχολειται να μου κανει καμια κολλιση...Στην χειροτερη περιπτωση κανονιζουμε να το κανουμε ολοι μαζι :tongue: Οσο για το ονομα μου faf ειναι Κωνσταντινος...:whistle2: Θα το σκευτω για το φαν...:fun: α! και κατι αλλο...Ακη πως θα καταλαβω ποσα volt ειναι τα led ? Ωστε να ψαξω καποιοα σε κοκκινο και στο ιδιο ρευμα ?
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #50 Ιούνιος 10, 2008 Ν Ο Μ Ι Ζ Ω το γράφουν ανάμεσα στα ποδαράκια τους :...:
fafoylis Ιούνιος 10, 2008 Author #52 Ιούνιος 10, 2008 μισο λιγο τα ledakia αναλογα τα volt που παιρνουν βγαζουν και το αναλογω χρωμα ετσι δεν ειναι δεν εννοω φωτηνοτητα αλλα χρωμα...η καπου εχω μπερδεψει κατι???στον συγκεκριμενο fan πρεπει να το ανοιξει ολο για να δει τα ledakia
AN7 OverClocker Ιούνιος 10, 2008 #53 Ιούνιος 10, 2008 μισο λιγο τα ledakia αναλογα τα volt που παιρνουν βγαζουν και το αναλογω χρωμα ετσι δεν ειναι δεν εννοω φωτηνοτητα αλλα χρωμα...η καπου εχω μπερδεψει κατι???στον συγκεκριμενο fan πρεπει να το ανοιξει ολο για να δει τα ledakia τι λές ρε φαφ. Δλδ άμα το βάλεις στα 220v θα το βάλεις για κολώνα του δρώμου?
lantzoipyrgos Ιούνιος 10, 2008 #54 Ιούνιος 10, 2008 Αντε ρε καντήλι σε νεκροταφείο θα είναι. Με τριφασικό για φανάρι σε κολώνα. ΧΑΧΑΧΑ
psilos Ιούνιος 10, 2008 #55 Ιούνιος 10, 2008 lol.... Αμα ειναι ετσι θέλω να βάλω σπιτι μου αντί για λάμπες...
fafoylis Ιούνιος 10, 2008 Author #56 Ιούνιος 10, 2008 ακη εχω κολλησει καπου κατι παιζει με τα volt στα ledakia παντως καθε χρωμα εχει διαφορετικα volt ειναι σιγουρο αυτο. θυμιθηκα!!!!!!!!!!!εχει δυο σιδερακια μεσα που δεν ειναι ενωμενα ουτε με ακιδα οπως η κoiνες λαμπες νομιζω για το χρωμα παιζει ρολο το μεγεθος (μην το παρετε στο πονηρο ''ακη'') ---------edit------ μαμα με πηρανε στο ψηλο:cry:
psilos Ιούνιος 10, 2008 #57 Ιούνιος 10, 2008 Δεν παιζει ρολο το μεγεθος και το χρωμα δεν αλλάζει τα volt...Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
AN7 OverClocker Ιούνιος 10, 2008 #58 Ιούνιος 10, 2008 ακη εχω κολλησει καπου κατι παιζει με τα volt στα ledakia παντως καθε χρωμα εχει διαφορετικα volt ειναι σιγουρο αυτο.θυμιθηκα!!!!!!!!!!!εχει δυο σιδερακια μεσα που δεν ειναι ενωμενα ουτε με ακιδα οπως η κενες λαμπες νομιζω για το χρωμα παιζει ρολο το μεγεθος (μην το παρετε στο πονηρο ''ακη'') ---------edit------ μαμα με πηρανε στο ψηλο:cry: Τα βολτ δεν έχουν να κάνουν με το χρώμα Ανάλογα την τεχνολογία του led,την φωτεινότητα και την αντοχή του παίζουν σε διάφορα βολτ. Ας πούμε ο φανός αν θυμάμαι καλά έχει στα 3v λεντ. Το θέμα είναι ο κάθε ανεμηστήρας πόσα v δίνει στα λεντ.
fafoylis Ιούνιος 10, 2008 Author #59 Ιούνιος 10, 2008 χμ?γιατι εχει κολλησει η κεφαλα μου τωρα και δεν θυμαμαι τι ηξερα τεσπα παραδινομαι...χτυπηστε με πεταχτε ντοματες καρπουζια πεπονια..... στο θεμα μας τωρα καμια αλλη ιδεα για το cosmos? οχι κανγκουριες ξερει για ποιον χτυπαει το καμπανακι
Jason Ιούνιος 10, 2008 #60 Ιούνιος 10, 2008 ακη εχω κολλησει καπου κατι παιζει με τα volt στα ledakia παντως καθε χρωμα εχει διαφορετικα volt ειναι σιγουρο αυτο.θυμιθηκα!!!!!!!!!!!εχει δυο σιδερακια μεσα που δεν ειναι ενωμενα ουτε με ακιδα οπως η κoiνες λαμπες νομιζω για το χρωμα παιζει ρολο το μεγεθος (μην το παρετε στο πονηρο ''ακη'') ---------edit------ μαμα με πηρανε στο ψηλο:cry: αστο μην το κουραζεις fafoylako ο μοναδικος τροπος ειναι με πολ/τρο και αναμεσα απο τα ποδαρακια δεν σου διχνει κατι απλα το ενα ποδαρακι ειναι πιο μακρι απο το αλλο ξεχοριζοντας τα για το + και το -
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.