Jump to content

cosmos-s, η dream team ξαναχτυπα :) (fafoylis-JaSs0N)

fafoylis

Recommended Posts

αμα παιζει θα το παιξω :) αμεσως τωρα....οσο για το μπλοκ θα το γυρισω το σαββατο θελω να κανω και καποιες αλλαγες στο κυκλωμα οποτε θα γυρισει και αυτο

---------------------edit---------------

δεν υπαρχει

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

οκ οκ αυριο θα το παρω οχου....παντως το εχει κρυμενο ομολογηστε το :)

οκ οκ αυριο θα το παρω οχου....παντως το εχει κρυμενο ομολογηστε το :)

Ααα...Με τι θα κοψεις το plexy για να τον βαλεις ??? Οταν τον παραλαβεις δες εαν μπορεις να βγαλεις τα μπλε ledακια...

Διοτι ψηνομαι για μοντουλα...:banging:

παιδια το φανακι αυτο δεν κανει...ειναι 22 και ο πλαινος ειναι 20

-----------------EDIT-----------------------

θα μπει βρηκα τροπο αν και νομιζω θα χωρεσει οριακα...

παιδια το φανακι αυτο δεν κανει...ειναι 22 και ο πλαινος ειναι 20

Ααα...Λαθος...Παρεξιγηση...:fun:Εγω νομιζα πως θα φτιαξεις plexy και θα το κοψεις για να βαλεις αλλο πλαινο fanακι......:giveup:

αν δεις πηγες απο τα multirama θα εβλεπες οτι το πλαινο κοψιμο του κουτιου φτανει μεχρι τις θυρες 5.25 κατι που δεν μου αρεσει και πολυ.αν παλι δεις το δικο μου με το τρικ που εχω κανει στο εσωτερικο με συνδυασμο της κρυσαρας ειναι πολυ καλο.

και αυριο θα μπει και ο αλλος ανεμηστηρας πανω αλλα θα δειτε απο σαββατο φωτο γιατι θα αλλαξω το κυκλωμα ως προς την καλυτερη λειτουργια του

αυτα....παω δουλεια τωρα σαν καλο παιδι :) μακια

τελικά είναι must στους νερουλάδες που θέλουν να έχουν ένα σωστό και ολοκληρωμένο σύστημα να το φτιάχνουν στο κουτί αυτό. Πάμε για αλλαγή.

εγώ εκακολουθώ να λατρεύω το παλιό καλό μου Stacker STC-01 :inlove:

Και εγώ μαζί σου:hug:

Δεν τρελαίνομαι για το S

εγώ εκακολουθώ να λατρεύω το παλιό καλό μου Stacker STC-01 :inlove:

Λοιπόν φιλάράκο φτάνει....Στην αρχή βγαίνεις κράζεις την foxconn και έμειναν απούλητες απο οτι έμαθα.Και τώρα πάς να κάνεις το ΄διο και με το s; Λοιπόν πλάκα κάνω αλλά αν το σκεφτείς έχει πολύ πλάκα.

Αν και εγώ έχω παραγγείλει το s by mihalis θέλω να πιστεύω οτι είναι απο της καλύτερες επιλογες.Α.... και κοίτα να στρώσεις της μνήμες γιατί εγω της φοβάμαι έτσι για να δούμε λίγο τα όριά τους.

το δικο μου τα σπαει ξεχωριζει απο ολα ειναι πιο μεγαλο :tomato:

ηρθα σπιτι με το μικρο φουρφουρι και επειδη δεν εκανε λογω οτι ειναι οριακο το κενο μιας και αυτος που εχει απο μαμα ειναι 20cm εγω εβαλα 22.με λιγο πλαστικολλα ολα γινονται και δεν φαινονται χαχα :)

tnszlkic1h0taooifvvr.jpg

lhxcyw3ryxi25umg7fgb.jpg

ugjqwxu5kepx26h3q7id.jpg

p2a77edme0re8o6hahaj.jpg

Ωραιος!! Για δες 1 λεπτακι εαν βγενουν τα μπλε led απο το fan...Γιατι το δικο μου Cosmos το εκανα με κοκκινα led...

Κανε την Παλικαρια....:fun:

Α! Κανει φασαρια ? η ειναι ισυχος ?

ζουλιαριδες :Ρ ολα βγαινουν φιλε μου.οχι ειναι πολυ ησυχος και κανει δουλεια.

τα led αλλαζουν πολυ ευκολα αν ξερεις απο αυτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.