Jump to content

cosmos-s, η dream team ξαναχτυπα :) (fafoylis-JaSs0N)

fafoylis

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Ωραίο το κουτάκι, αν και δεν μου αρέσουν οι πράσινοι σωλήνες...

Βλέπω και BlackOps, nice!

Η αντλία τι είναι?

aplhacool 1300 ειναι...βασικα δεν ειναι πρασινη αν ειχα ψηφιακη θα εβλεπες ενα τρικ που εκανα εβαλα διαφανης σωληνες με μπλε uv και με συνδιασμο το πρασινο γινεται ηλεκτρικ....ειναι τελειο απο κοντα

Ωραίο!

Το νερό έχει περίεργο χρώμα, το οποίο μου αρέσει...πράσινο και μπλε πως τα κατάφερες? :p

Καλη και η τακτοποίηση στα καλώδια.

Αν και το μονό ψυγείο δεν νομίζω να τραβάει, εκτός και άμα έχεις κανα διπλό/τριπλό κάθετα

μπροστά στα 5.25'...:hmm:

Εχει τριπλο στην οροφη αν ειδα καλα... Job well done boys :T:

* Edit *

Fafoyli στο φωτοφινις με προλαβες :p

οραιο το bong για tank

καλη δουλια παντος αν και δεν προσεξες ενα σωλινα και εχει τσακισι υπερβολικα. εκει βαλε η tyreups η smartcoils.

αυτο πρεπει να κατσω να βρω τροπο να μην τσακιζει με αλλον τροπο ολα ειναι πολυ κοντα...εχω και σφυχτιρες που μπαινουν γυρω απο το λαστιχο θα δουμε....τωρα ψαχνω fan για το πλαι φωτιζομενο :)

Nice nice....μπραβο fafoyli ευγε.....:cool:

πολυ ομορφο....Κανε και καμια super μοντα για το πλαινο....να δειχνει ακομα πιο ομορφο....:innocent:

Αχ αυτα τα modu τροφοδοτικα....αχ....:daisy:

Αντε ναι βρες κανενα πλαινο....γιατι θελω και εγω :p

Ναι όντως εχει απο πάνω...

Νόμιζα οτι ηταν το πάνω μέρος του κουτιού και δεν το κατάλαβα οτι ήταν ψυγείο αυτό:p

Το τανκ δεν σε ενοχλεί για έξω?

Ειναι λιγο μεγάλο και μπορεί να γίνει και ζημιά επειδή προεξέχει...:upside:

Anyway για να το βάζεις εξω κάτι θα ξέρεις :p

Εύγε...:cool:

Ελα ρε fafouli-jason τρελαρες, Τελικα το εβαλες το τανκ σε στιλ φουγαρο ! Ωραιο ειναι και γενικα ωραια δουλεια! Μπραβο!

πρεπει να βρω φαν μεγαλο στο ελλαδα :) για να μπει στο πλαινο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.