cptkoulis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 Ψευτικο ειναι ωρε..ουτε ο Τσακ Νορις δεν θα μπορουσε να το κινησει αυτο το πραμα. Αυτη μπορει να θεωρηθει αστεια Η αλλη ειναι 100% αληθινη και προσωπικα δεν τη βρισκω καθολου funny http://www.youtube.com/watch?v=gQ3Y77WtiXE
perp Ιούνιος 6, 2008 #2 Ιούνιος 6, 2008 ρε συ jack τι ηθελες και το εβαλες το video αυτο λέμε... με πηρε απο κάτω...
DJD Ιούνιος 6, 2008 #3 Ιούνιος 6, 2008 "Τους θέλει η πατρίδα μας αυτούς τους ανθρώπους; Δεν τους θέλουμε."Με ποιο δικαίωμα ο μπουρτζόβλαχος μιλάει λες και του έχει δώσει κανείς το δικαίωμα να μας εκπροσωπεί, έλεος.
ΓιαγκΤ Ιούνιος 6, 2008 #4 Ιούνιος 6, 2008 Υπάρχουν πάρα πολλοί στοκοι σαν και αυτόν, αλλά και πολλοί άλλοι, με εντελώς διαφορετική άποψη.Ο Θωδοράκης όμως, επέλεξε να αποθανατίσει αυτόν μόνο , που του έκατσε μάλλον τυχαία, για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κόψει εισιτήρια.
tolis861416003225 Ιούνιος 6, 2008 #5 Ιούνιος 6, 2008 τους αποκαλεσε λασπη?!?!?!!! τι να πω.... καθρεπτακι ( ) δεν ειδα παρακατω σθγχιστικα. τελικα ειμαστε πολυ ρατσιστες στην ελλαδα. και πιστεβα το αντιθετο. βεβαια λαλακια μου, "πας μη ελλην, βαρβαρος" δεν ελεγαν παλια?? βρητε μου κατι πιο ρατσιστικο απο αυτο. δεν υπαρχει.
perp Ιούνιος 6, 2008 #6 Ιούνιος 6, 2008 βασικα το τραγικο δεν ειναι ο Ελληνάρας...αλλα το βλεμμα και οι φάτσες της οικογένειας των μεταναστών... μεσα στον φοβο και την αβεβαιότητα....αν μη τι αλλο, ειναι ανθρωποι ελεος...
cptkoulis Ιούνιος 6, 2008 Author #7 Ιούνιος 6, 2008 Παιδες το video δεν το εβαλα ουτε για να χαλασουμε το thread,ουτε για να το συζητησουμε/αναλυσουμε εδω.BTW ειναι μονο ενα απλο παραδειγμα που βρηκα πολυ βιαστικαΑπλα μπηκε για να δουμε με τι ανθρωπους "γελαγαμε" στην προηγουμενη σελιδα
.38-.45 Ιούνιος 6, 2008 #8 Ιούνιος 6, 2008 δε νομίζω πως γέλασε κανένας με την καταγωγή των ανθρώπων, τους λόγους και τις αιτίες που ήταν φορτωμένοι στο φορτηγό.σαν εικόνα προκαλεί, κι ίσως αν ήταν οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποί του κόσμου εκεί πάνω, να έβγαζε ακόμα πιο πολύ γέλιο.
tolis861416003225 Ιούνιος 6, 2008 #9 Ιούνιος 6, 2008 βασικα το τραγικο δεν ειναι ο Ελληνάρας...αλλα το βλεμμα και οι φάτσες της οικογένειας των μεταναστών... μεσα στον φοβο και την αβεβαιότητα....αν μη τι αλλο, ειναι ανθρωποι ελεος...μμ ναι. θα μπορουσα να πω τους λυπηθηκα αλλα θα τους μειωνα αν το ελεγα. παντως "πονεσα" λιγο βλεποντας το η αληθεια ειναι.:...:
Tsakonas Ιούνιος 7, 2008 #10 Ιούνιος 7, 2008 τελικα ειμαστε πολυ ρατσιστες στην ελλαδα πιθανον.Ελα ομως να κανουμε ενα quiz για μια αλλη χωρα. Ειναι χωρα που βρεχεται απτη Μεσογειο. Ειναι χωρα της ΕΕ. Ειναι χωρα "εισοδου" στην ΕΕ. Αρχιζει σιγα σιγα να μπουκωνει απο τους μεταναστες. Η ακτοφυλακη της ,σε παρα πολλες περιπτωσεις ΠΝΙΓΕΙ τους λαθρομεταναστες που βρισκει στην θαλασσα και προσπαθουν να μπουν στην επικρατεια τους.Και με τοσα κρουσματα δεν νομιζω να υπαρχει μεσος ανθρωπος που να πιστευει οτι ηταν ατυχηματα/ενας κακος δημοσιος υπαλληλος ως μεμονωμενο περιστατικο. Ποια χωρα ειναι?:p:p Μαι ποιντ ιζ:Σιγουρα ο φαλακρακιας στο βιντεο (αν δεν ηταν βαλτος για τα εισιτηρια) ειναι αποδοκιμαστεος και εχει και αρκετους ομοιδεατες.Ομως ομοιδεατες του υπαρχουν και σε αλλες χωρες της ΕΕ και αποτι φαινεται σε "ισχυρες" θεσεις. υγ:στο κουιζ εννοω καποια αλλη χωρα και οχι το ελλαντα.
l2phile Ιούνιος 7, 2008 #11 Ιούνιος 7, 2008 βασικα το τραγικο δεν ειναι ο Ελληνάρας...αλλα το βλεμμα και οι φάτσες της οικογένειας των μεταναστών... μεσα στον φοβο και την αβεβαιότητα....αν μη τι αλλο, ειναι ανθρωποι ελεος... Πολλές φορές βλέποντας μετανάστες νοιώθουμε και εμείς τα ίδια όμως. Πάντως δεν νομίζω να τους χαλάει πολύ η ζωή εδώ.Τουλάχιστον σε σχέση με άλλες χώρες (δες Ιταλία και τζάμπα καταδύσεις) Και για να μην χαλάσουμε το thread πάρτε μία φθηνή λύση για χαλασμένο άξονα.
deninho Ιούνιος 7, 2008 #12 Ιούνιος 7, 2008 @Tsakonas: Η βασιλευομένη (παίζει να το έχω βιάσει - δε με ενδιέφερε ποτέ αυτή η λέξη) δημοκρατία της Ισπανίας; Ή μήπως η Ιταλία (5η παράγραφος);Όπως και να έχει, και οι μετανάστες έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, αλλά, δυστυχώς, δεν γίνεται να γίνονται όλοι δεκτοί (οι κύριοι από Σουηδίες, Νορβηγίες κλπ, που σχολιάζουν τις μεσογειακές χώρες και την αντιμετώπιση των μεταναστών, μήπως θέλουν μερικές χιλιάδες μετανάστες?)
perp Ιούνιος 7, 2008 #13 Ιούνιος 7, 2008 Παιδες το video δεν το εβαλα ουτε για να χαλασουμε το thread,ουτε για να το συζητησουμε/αναλυσουμε εδω.BTW ειναι μονο ενα απλο παραδειγμα που βρηκα πολυ βιαστικαΑπλα μπηκε για να δουμε με τι ανθρωπους "γελαγαμε" στην προηγουμενη σελιδα Θέλω να πιστεύω οτι κατάλαβες οτι καλά έκανες και εβαλες το videaki κολλητα σε αυτο το thread... μια τέτοια προσγείωση χρειαζόταν ακόμα και σε αυτο, το πιο χαλαρό νήμα...
cptkoulis Ιούνιος 7, 2008 Author #14 Ιούνιος 7, 2008 δε νομίζω πως γέλασε κανένας με την καταγωγή των ανθρώπων, τους λόγους και τις αιτίες που ήταν φορτωμένοι στο φορτηγό.σαν εικόνα προκαλεί, κι ίσως αν ήταν οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποί του κόσμου εκεί πάνω, να έβγαζε ακόμα πιο πολύ γέλιο.Τη φωτογραφια που ανεβασε ο gbak την εχω δει εδω και μερες.Σε πρωτη φαση φαινεται αστεια ενω και το σχολιο του ειναι διακριτικοτατο.Απλα εκ των υστερων,παρατηρησα καποιους χρηστες(nothing personal) που ισως λογω ηλικιας/αγνοιας/δεν ξερω τι, δεν ειχαν δει κατι παρομοιο και τους φαινοταν περιεργη/αστεια/μονταρισμενη.Θεωρησα σκοπιμο λοιπον,να επισημανω οτι υπαρχουν πολλα τετοια περιστατικα.Κι οτι αν ημασταν στη θεση αυτων των ανθρωπων θα "σκοτωναμε" για να ανεβουμε σε ενα φορτηγο με 200(?) ατομα ηδη επανω του.Γιατι αυτο το φορτηγο μπορει να ειναι η τελευταια τους ελπιδαΕστω κι ενας να προβληματιστηκε με αυτο το ζητημα,θετικο ειναι@38.45Την ιδια φωτογραφια κοιταζουμε,απλα ο καθενας την αναλυει/ερμηνευει απο τη δικη του σκοπιαΝομιζω θα συμφωνησεις κι εσυ σαν πιο ειδικος,μια φωτογραφια με πολλες ερμηνειες ειναι καλυτερη απο μια "μονοδιαστατη"ΥΓ το βιντεο ειναι "100% TV friendly" ,ισως και λιγο στημενο.Αλλα περιγραφει με αρκετες λεπτομερειες πως φτανουν στη χωρα μας καποιοι απο τους μεταναστες
VIL Ιούνιος 7, 2008 #15 Ιούνιος 7, 2008 Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες (άνθρωποι είναι) τα έχω με τις κυβέρνησής που (εξαναγκάζονται) να τους (διώχνουν) από τις πατρίδες τους αφ ενός και να τους στέλνουν σαν πακέτα σε άλλες (πατρίδες) αφ ετέρου, που και αυτές δεν είναι έτοιμες να τους δεχτούν.
MADKiller7 Ιούνιος 7, 2008 #16 Ιούνιος 7, 2008 Η μεταναστευση ειναι κακο πραγμα απο ψυχολογικη πλευρα αλλα και σωματικη,αυτοι οι ανθρωποι θελουν βοηθεια,οι Ελληνες καποιες εποχες εκαναν μαζικες μεταναστευσεις,υπαρχει ενα ΑΛΛΑ ομως,δεν ειναι ολοι οι μεταναστες αξιοι να μεινουν,υπαρχουν πολλοι καλοι ανθρωποι σε αυτους καλυτεροι και απο πολλους απο εμας και αξιζουν βοηθεια,υπαρχουν ομως και κακοι οπου δεν σεβονται τον τροπο ζωης της χωρας οπου μενουν και δημιουργουν πολλα προβληματα,αυτοι θα επρεπε να φευγουν μαζι με καθε αχρηστο ελληνα.Η μεταναστευση πρεπει να ειναι μεχρι ενα οριο και οχι ανεξελενκτη,στο τελος να θα καταντησουμε να γινουμε εμεις μεταναστες γιατι θα εχουμε πνιγει απο μεταναστες,και σε πολλες περιοχες μαλλον ειναι υπαρκτο το προβλημα.
red alert Ιούνιος 7, 2008 #17 Ιούνιος 7, 2008 Νομίζω πώς όλοι έχουμε μάθη να κρίνουμε κάποιους ανθρώπους αλά έχουμε ξεχάσει την ιστορία μας ,σαν Έλληνες έχουμε γνωρίσει καλά τη εξαθλίωση ,προσφάγια και φτώχια. δεν μπορώ να κατακρίνω αυτούς τους ανθρώπους ..αλά με ευκολία μπορώ να κατακρίνω τους πολιτικούς αυτής τις χώρας που δεν νομοθετούν σωστά .. Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα ειναι ότι έχουμε καταντήσει λαός γερόντων και δεν είναι απίθανο δεν λίγα χρόνια να είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας ..Όσο για τους αγράμματος που είναι επιθετική απέναντι στους προσφυγές τους καταλαβαίνω..Φτάσαμε σε Σάμιο οι έλληνες να δουλεύουν σε επίχρισης αλλοδαπών(και καλά να πάθουμε γιατί αυτό μας ακμάζει ..ο δικός μου γιος στην οικοδομή .όχι φυσικά στο δημόσιο θα τον βολέψω :mad::mad:)
Kostas007 Ιούνιος 7, 2008 #18 Ιούνιος 7, 2008 πιθανον.Ελα ομως να κανουμε ενα quiz για μια αλλη χωρα.Ειναι χωρα που βρεχεται απτη Μεσογειο. Ειναι χωρα της ΕΕ. Ειναι χωρα "εισοδου" στην ΕΕ. Αρχιζει σιγα σιγα να μπουκωνει απο τους μεταναστες. Η ακτοφυλακη της ,σε παρα πολλες περιπτωσεις ΠΝΙΓΕΙ τους λαθρομεταναστες που βρισκει στην θαλασσα και προσπαθουν να μπουν στην επικρατεια τους.Και με τοσα κρουσματα δεν νομιζω να υπαρχει μεσος ανθρωπος που να πιστευει οτι ηταν ατυχηματα/ενας κακος δημοσιος υπαλληλος ως μεμονωμενο περιστατικο. Ποια χωρα ειναι?:p:p για την ιταλια λες φανταζομαι ε?
Dj_Seps Ιούνιος 7, 2008 #19 Ιούνιος 7, 2008 τους αποκαλεσε λασπη?!?!?!!! τι να πω.... καθρεπτακι ( ) δεν ειδα παρακατω σθγχιστικα. τελικα ειμαστε πολυ ρατσιστες στην ελλαδα. και πιστεβα το αντιθετο. βεβαια λαλακια μου, "πας μη ελλην, βαρβαρος" δεν ελεγαν παλια?? βρητε μου κατι πιο ρατσιστικο απο αυτο. δεν υπαρχει.Φιλε μηπως θελεις να μιλησουμε για ρατσισμο??Για να ξερεις πως εγω βρισκομαι στην Ιταλια γιατι δεν με βοηθησε το εκπαιδευτικο συστημα της Ελλαδας για να μεινω στην πατριδα μου και σε ΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι και οι ιταλοι δεν φερονται τοσο πολιτισμενα οσο δειχνουν!Και για να τελειωσω εμεις οι "φιλελευθεροι και δημοκρατικοι" νεοελληνες ειμαστε πολλοι χειροτεροι απο τους προγονους μας και αν υπαρχει κατι που κραταει την Ελλαδα ζωντανη αυτο ειναι η ιστορια της.Γι'αυτο δεν εχουμε κανενα δικαιωμα να τους κρινουμε και ας κρινουμε πρωτα τους εαυτους μας!Στο κατω κατω αυτοι απεδειξαν για το τι ειναι ικανοι να κανουν!Ας αφησουμε λοιπον τα λογια εμεις οι "σωστοι" ελληνες και ας πιασουμε της πραξεις γιατι ερχονται ΜΑΥΡΑ χρονια για την Ελλαδα μας!
Tsakonas Ιούνιος 7, 2008 #20 Ιούνιος 7, 2008 για την ιταλια λες φανταζομαι ε? εγω δεν ειπα τιποτα:p:p:p.υγ:σε ενα απτα λινκ του ντενινχο λεει και για βομβαρδισμο πλοιου με λαθρομεταναστες απο πολεμικο πλοιο του εν λογω κρατους...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.