ManosRK Ιούλιος 9, 2008 #41 Ιούλιος 9, 2008 sorry αν γίνω λίγο "πρίχτης" αλλά κάτι πιο "σύντομo" δεν υπάρχει ? και αν γίνεται και μια κάπως πιο λεπτομερή λίστα των πραγμάτων που θα χρειαστώ (χρώματα και τέτοια)
mihalis87gr Ιούλιος 9, 2008 #42 Ιούλιος 9, 2008 Μπορείς να γλιτώσεις το τρίψιμο αν πάρεις αστάρι με οξύ, είναι ειδικό για βαμμένες επιφάνειες και "τρώει" το χρώμα κολώντας πάνω.Βέβαια καλύτερα είναι να το τρίψεις, αλλά έτσι γλιτώνεις πάρα πολλή δουλειά.Έχω κάνει 2 κουτιά έτσι και μέχρι στιγμής δεν έχει "ξεφτίσει" από κανένα το χρώμα.
ManosRK Ιούλιος 9, 2008 #43 Ιούλιος 9, 2008 Ωραία όλα αυτά αλλά δεν ξέρω δύο πράγματα οπότε με προβληματίζει να του φερθώ τόσο "βίαια". 1)Δεν ξέρω από τι υλικό είναι φτιαγμένο (αλλά φαντάζομαι πλαστικό)2) και δεύτερον δεν ξέρω αν έχει χρώμα δικό του επάνω ή αν είναι άβαφο για να χρειαστεί να το τρίψω ή να το ασταρώσω με οξύ
mihalis87gr Ιούλιος 9, 2008 #44 Ιούλιος 9, 2008 Όταν λέω οξύ μην φανταστείς οτι το λιώνει, απλά το τρώει ελάχιστα για να κολλήσει καλά το αστάρι.Θα σου έλεγα να πας σε ένα μαγαζί με χρώματα και να τους πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και θα σε κατατοπίσουν.
ManosRK Ιούλιος 9, 2008 #45 Ιούλιος 9, 2008 Ναι βρε το κατάλαβα Μάλλον αυτο με βλέπω να κάνω γιατί είμαι και ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος από αυτά Thx for helping me though...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.