Michalis761416003192 Ιούλιος 8, 2008 #21 Ιούλιος 8, 2008 Για να μην ανοιγω νεο topic, ενα τετοιο αποτελεσμα ειναι εφικτο με spray?? Το συγκεκριμένο έχει δύο χέρια αστάρι, δύο χέρια χρώμα, δύο χέρια πέρλα και έξι χέρια βερνίκι. Αν είναι εφικτό με σπρέι, είναι ... για να τα συγκρίνεις από φωτό, αλλά από κοντά ... ούτε για αστείο.
unstoppable Ιούλιος 8, 2008 #22 Ιούλιος 8, 2008 Το συγκεκριμένο έχει δύο χέρια αστάρι, δύο χέρια χρώμα, δύο χέρια πέρλα και έξι χέρια βερνίκι.Αν είναι εφικτό με σπρέι, είναι ... για να τα συγκρίνεις από φωτό, αλλά από κοντά ... ούτε για αστείο.Αν αφησουμε το spray λοιπον στη ακρη, με εξοπλισμο που μπορει να εχεις ενα απλος ανθρωπος σπιτι του ειναι εφικτο αυτο το αποτελεσμα?
Michalis761416003192 Ιούλιος 8, 2008 #23 Ιούλιος 8, 2008 Βασικά εξαρτάται από τις προσδοκίες σου.Ο εξοπλισμός που χρειάζεται δεν βρίσκεται συνήθως σε σπίτι. Δηλ. κομπρεσέρ αέρα και καλό πιστόλι βαφής (αερογράφος).Εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις σε επαγγελματία. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, να ψάξω να βρω παραπλήσια πέρλα και να το κουβεντίασεις και με τον Κοπρίτη.
ΓιαγκΤ Ιούλιος 8, 2008 #24 Ιούλιος 8, 2008 Όταν λέμε σπρέι εννοούμε μηχάνημα και όχι χρώμα.Τα περισσότερα χρωματοπωλεία αυτοκίνητων κατασκευάζουν σπρέι με χρώμα της αρεσκείας σου.Αν έχεις σταθερό χέρι, και ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία, δεν θα έχει διαφορά το βάψιμο, από μπιστόλι 500€.
Jason Ιούλιος 8, 2008 #25 Ιούλιος 8, 2008 Γιατι τι θα το κανει; Βολευ θα παιζει; πολύ παράξενο είναι δηλαδή να πέσει κάτι πάνω στο κουτί κάτι βάρη και να του κάνει σημάδι? η το ίδιο και στο εσωτερικό του ? μην ακούω τρελα
armored Ιούλιος 8, 2008 #26 Ιούλιος 8, 2008 Συνοψίζοντας τελικά για βάψιμο κουτιού από έξω ποιες είναι οι φάσεις που πρέπει να περάσουμε το κουτί?
unstoppable Ιούλιος 8, 2008 #28 Ιούλιος 8, 2008 Όταν λέμε σπρέι εννοούμε μηχάνημα και όχι χρώμα....Τι εννοεις μηχανημα?Βασικά εξαρτάται από τις προσδοκίες σου.Ο εξοπλισμός που χρειάζεται δεν βρίσκεται συνήθως σε σπίτι. Δηλ. κομπρεσέρ αέρα και καλό πιστόλι βαφής (αερογράφος).Εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις σε επαγγελματία. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, να ψάξω να βρω παραπλήσια πέρλα και να το κουβεντίασεις και με τον Κοπρίτη.Ενα φτηνο κομπρεσερ και ενα πιστολι βαφης λογικα πανε στο 200αρι μαζι και ο επαγγελματιας λογικα θα παει στο 100αρικο οποτε μαλλον με συμφερει να αγορασω τον εξοπλισμο, χαμενος δεν παει!
jois21 Ιούλιος 8, 2008 #30 Ιούλιος 8, 2008 πολύ παράξενο είναι δηλαδή να πέσει κάτι πάνω στο κουτί κάτι βάρη και να του κάνει σημάδι? η το ίδιο και στο εσωτερικό του ? μην ακούω τρελα Να πεσει κατι βαρυ πανω στο πισι που να χαλασει το χρωμα... δλδ καμια οθονη ή εκτυπωτης;
theovaz Ιούλιος 8, 2008 #31 Ιούλιος 8, 2008 Ξύσιμο του μετάλλου που θα βάψουμε,2 χέρια αστάρι,water sanding,2-3 χέρια βαφή,water sanding,1 χέρι βερνίκι.
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2008 #32 Ιούλιος 9, 2008 Τι εννοεις μηχανημα?Το κουτί με τον συμπιεσμένο αέρα και το πλαστικό μπεκ
mihalis87gr Ιούλιος 9, 2008 #33 Ιούλιος 9, 2008 Κομπρεσέρ και ολόκληρο σετ με εξαρτήματα(μαζί και πιστόλι βαφής) δεν κάνουν πλέον πάνω από 80ε.Κοιτάξτε για προσφορές που βάζουν κατά περιόδους μαγαζία όπως praktiker,carrefour
LevelOne Ιούλιος 9, 2008 #35 Ιούλιος 9, 2008 Τρίψιμο με συνεχως βρεγμένο ψιλό γυαλόχαρτο (800-1000 κλπ) ...
unstoppable Ιούλιος 9, 2008 #36 Ιούλιος 9, 2008 Οποτε καταληγουμε οτι ειτε με spray ειτε με πιστολι μπορουμε να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα?
Paintstar Ιούλιος 9, 2008 #38 Ιούλιος 9, 2008 Αυτη την εντυπωση εχω..Αν και θεωρω οτι η καλυτερη και οικονομικοτερη λυση ειναι του 'Theovaz'..Υπομονη θελει μονο και να πιανουν λιγο τα χερια!Και στη τελικη,ετσι ειναι το Modding ρε σεις!Δοκιμαζουμε..Αν πετυχει ειμαστε οκ,αν οχι,δοκιμαζουμε κατι αλλο...
ManosRK Ιούλιος 9, 2008 #39 Ιούλιος 9, 2008 Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ποστάρω εδώ αλλά μιας και υπάρχει το θέμα θεώρησα χαζό να ανοίξω καινούργιο τόπικ γι'αυτό. Έχω ένα pc που φτιάχνω και το case μου είναι αυτό... Κανα-δυό χρόνια πριν είχα αγοράσει για το άλλο μου το πισι το παλιό, αυτό το panel... Όπως φαίνεται στην φωτογραφία σε silver χρώμα (βγαίνει και σε μαύρο μετά απ'ότι έμαθα και μακάρι να το ήξερα τότε για να το έπαιρνα) αλλά τώρα θέλω να το βγάλω από εκείνο και να το βάλω επάνω στο Armor που θα στήσω το καινούργιο μου το πισί και όπως καταλαβαίνετε τίθεται θέμα χρώματος!!! Η εύκολη λύση θα ήτανε απλά να το αφήσω να κάνει διχρωμία αλλα ΔΕΝ θέλω γιατί δεν θα είναι ωραίο και δεν θέλω να πάει χαμένο σε κανά πατάρι και να πάρω άλλο. Οπότε σκέφτηκα να το βάψω!!! Αλλά δεν ξέρω ακριβώς με τι και πως. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ???
Paintstar Ιούλιος 9, 2008 #40 Ιούλιος 9, 2008 Βγαζεις απο πανω οτιδηποτε περιττο,γυαλοχαρτο ανα χειρας και τριψιμο,καλυπτεις μερη που δεν θες να βαφουν με χαρτοταιανια,περνας 2 χερια ασταρι με αρκετες ωρες δαιφορας μεταξυ τους για καλυτερο αποτελεσμα,αφηνεις να στεγνωσει,2 χερια βαφη παλι με μεγαλο διαστημα μεταξυ τους και τελος περνας ενα βερνικακι για να ειναι και πιο γυαλιστερο και εισαι αρχων!!!(water sanding που αναφεραμε παραπανω,θεωρω πως δεν θα χρειαστεις..)Αυτα!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.