Jump to content

προβλημα με το pro 2008

ennia

Recommended Posts

Μόλις παρατήρησα το εξής κουφό....:flag:

Τόσο καιρό έπαιζα με το χειριστήριο της Logitech επιλεγμένο ως "controller 1". Το εμφάνιζε όλα σωστά. Χθες το βράδυ πήγα να παίξω ένα διπλό με τον αδερφό μου, οπότε βάζω το χειριστήριο ως "controller 2", για να πάρει ο αδερφός μου το πληκτρολόγιο. Από τότε εμφανίζει τον Ολυμπιακό ως Ajax κτλ κτλ. Αν βάλω το χειριστήριο ως ως controller ένα, όλα καλά...:blink:

πρεπει να πας και μεσα στο παιχνιδι να κανεις load στο edit και μετα τα βλεπει ολα. αυτο εκανα και εγω και δουλευει μια χαρα

υπαρχει περιπτωση ομως οταν παιζεις ελληνικο πρωταβλημα να σε πεταει εξω το παιχνιδι. αν συμβει αυτο κανεις τα εξης:

"Αν σας παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος στο replay

H λύση είναι η εξής:

πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin."

Μόλις παρατήρησα το εξής κουφό....:flag:

Τόσο καιρό έπαιζα με το χειριστήριο της Logitech επιλεγμένο ως "controller 1". Το εμφάνιζε όλα σωστά. Χθες το βράδυ πήγα να παίξω ένα διπλό με τον αδερφό μου, οπότε βάζω το χειριστήριο ως "controller 2", για να πάρει ο αδερφός μου το πληκτρολόγιο. Από τότε εμφανίζει τον Ολυμπιακό ως Ajax κτλ κτλ. Αν βάλω το χειριστήριο ως ως controller ένα, όλα καλά...:blink:

αλλο παλι αυτο......:tw::tw::tw:

πρεπει να πας και μεσα στο παιχνιδι να κανεις load στο edit και μετα τα βλεπει ολα. αυτο εκανα και εγω και δουλευει μια χαρα

Ωραίος...! Έκανα αυτό που είπες και τώρα τα εμφανίζει σωστά... Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο το έκανε αυτό όταν ενεργοποιούσα το πληκτρολόγιο...:giveup:

Τωρα δε κανει save!!!

Λεει πως δεν υπαρχει χωρος!!!!

......ε ρε γλεντια...

να πω μια βλακεια?

:tomato::tomato::tomato:.......μηπως δεν υπαρχει χωρος στο δισκο.......:tomato::tomato::tomato::tomato:

μπα στο δισκο μια χαρα υπαρχει χωρος..

μαλλον εχεις γεμισει τα καθορισμενα slots που δινει το παιχνιδι για σωσιμο...

πηγαινε εκει που κανει save το παιχνιδι (συνηθως ειναι στα εγγραφα μου--> ΚΟΝΑΜΙ --> saves ) και αντεγραψε καποια αρχεια καπου αλλου να αδειασει κανα save slot..

μπα στο δισκο μια χαρα υπαρχει χωρος..

μαλλον εχεις γεμισει τα καθορισμενα slots που δινει το παιχνιδι για σωσιμο...

πηγαινε εκει που κανει save το παιχνιδι (συνηθως ειναι στα εγγραφα μου--> ΚΟΝΑΜΙ --> saves ) και αντεγραψε καποια αρχεια καπου αλλου να αδειασει κανα save slot..

λογικο μου ακουγεται.........................:jump1::jump1::jump1::jump1:

• 2 weeks later...

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε Vista 64;; Στα ΧΡ 32bit μπήκε κανονικά, στα Vista μου δείχνει μόνο το video, ούτε καν το menu δεν έχει αλλάξει...:computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.