Cuore Sportivo Ιούνιος 14, 2008 #21 Ιούνιος 14, 2008 Μόλις παρατήρησα το εξής κουφό....:flag: Τόσο καιρό έπαιζα με το χειριστήριο της Logitech επιλεγμένο ως "controller 1". Το εμφάνιζε όλα σωστά. Χθες το βράδυ πήγα να παίξω ένα διπλό με τον αδερφό μου, οπότε βάζω το χειριστήριο ως "controller 2", για να πάρει ο αδερφός μου το πληκτρολόγιο. Από τότε εμφανίζει τον Ολυμπιακό ως Ajax κτλ κτλ. Αν βάλω το χειριστήριο ως ως controller ένα, όλα καλά...
ennia Ιούνιος 14, 2008 Author #22 Ιούνιος 14, 2008 πρεπει να πας και μεσα στο παιχνιδι να κανεις load στο edit και μετα τα βλεπει ολα. αυτο εκανα και εγω και δουλευει μια χαρα
ennia Ιούνιος 14, 2008 Author #24 Ιούνιος 14, 2008 υπαρχει περιπτωση ομως οταν παιζεις ελληνικο πρωταβλημα να σε πεταει εξω το παιχνιδι. αν συμβει αυτο κανεις τα εξης:"Αν σας παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος στο replayH λύση είναι η εξής:πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin."
ennia Ιούνιος 14, 2008 Author #25 Ιούνιος 14, 2008 Μόλις παρατήρησα το εξής κουφό....:flag:Τόσο καιρό έπαιζα με το χειριστήριο της Logitech επιλεγμένο ως "controller 1". Το εμφάνιζε όλα σωστά. Χθες το βράδυ πήγα να παίξω ένα διπλό με τον αδερφό μου, οπότε βάζω το χειριστήριο ως "controller 2", για να πάρει ο αδερφός μου το πληκτρολόγιο. Από τότε εμφανίζει τον Ολυμπιακό ως Ajax κτλ κτλ. Αν βάλω το χειριστήριο ως ως controller ένα, όλα καλά... αλλο παλι αυτο......:tw::tw::tw:
Cuore Sportivo Ιούνιος 14, 2008 #26 Ιούνιος 14, 2008 πρεπει να πας και μεσα στο παιχνιδι να κανεις load στο edit και μετα τα βλεπει ολα. αυτο εκανα και εγω και δουλευει μια χαραΩραίος...! Έκανα αυτό που είπες και τώρα τα εμφανίζει σωστά... Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο το έκανε αυτό όταν ενεργοποιούσα το πληκτρολόγιο...:giveup:
ennia Ιούνιος 14, 2008 Author #27 Ιούνιος 14, 2008 παρε ενα χειριστηριο ακομα να ησυχασεις............
GFFermari Ιούνιος 14, 2008 #28 Ιούνιος 14, 2008 Τωρα δε κανει save!!!Λεει πως δεν υπαρχει χωρος!!!!......ε ρε γλεντια...
ennia Ιούνιος 15, 2008 Author #29 Ιούνιος 15, 2008 Τωρα δε κανει save!!!Λεει πως δεν υπαρχει χωρος!!!! ......ε ρε γλεντια... να πω μια βλακεια? :tomato:.......μηπως δεν υπαρχει χωρος στο δισκο.......:tomato::tomato:
gagbill20 Ιούνιος 15, 2008 #30 Ιούνιος 15, 2008 μπα στο δισκο μια χαρα υπαρχει χωρος..μαλλον εχεις γεμισει τα καθορισμενα slots που δινει το παιχνιδι για σωσιμο...πηγαινε εκει που κανει save το παιχνιδι (συνηθως ειναι στα εγγραφα μου--> ΚΟΝΑΜΙ --> saves ) και αντεγραψε καποια αρχεια καπου αλλου να αδειασει κανα save slot..
ennia Ιούνιος 15, 2008 Author #31 Ιούνιος 15, 2008 μπα στο δισκο μια χαρα υπαρχει χωρος..μαλλον εχεις γεμισει τα καθορισμενα slots που δινει το παιχνιδι για σωσιμο...πηγαινε εκει που κανει save το παιχνιδι (συνηθως ειναι στα εγγραφα μου--> ΚΟΝΑΜΙ --> saves ) και αντεγραψε καποια αρχεια καπου αλλου να αδειασει κανα save slot..λογικο μου ακουγεται.........................:jump1::jump1::jump1::jump1:
Cuore Sportivo Ιούνιος 24, 2008 #32 Ιούνιος 24, 2008 Το έχει δοκιμάσει κανείς σε Vista 64;; Στα ΧΡ 32bit μπήκε κανονικά, στα Vista μου δείχνει μόνο το video, ούτε καν το menu δεν έχει αλλάξει...:computer:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.