ennia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2008 Ρε παιδια σημερα εβαλα το patch το ελληνικο. Ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο τις ελληνικες ομαδες. εκει που επρεπε να ειναι ο ολυμπιακος ειναι ο Αγιαξ. το ιδιο συμβαινει με ολες τις ελληνικες ομαδες. Μπορει καποιος να με βοηθησει?
GFFermari Ιούνιος 7, 2008 #2 Ιούνιος 7, 2008 K γω εχω το ιδιο προβλημα....δεν εχω καταφερει να το διορθωσω.
Arxagelos Ιούνιος 8, 2008 #3 Ιούνιος 8, 2008 το patch ειναι σε δυο μέρη, κατεβάστε και το δευτερο να αλλάξουν και τα υπόλοιπα.
ennia Ιούνιος 9, 2008 Author #5 Ιούνιος 9, 2008 το patch ειναι σε δυο μέρη, κατεβάστε και το δευτερο να αλλάξουν και τα υπόλοιπα.το ενα βρηκα.....το αλλο? εχεις καποιο site?
Aris137 Ιούνιος 9, 2008 #6 Ιούνιος 9, 2008 www.wehellas.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα των παιδιών που το φτιάχνουν.
ennia Ιούνιος 11, 2008 Author #7 Ιούνιος 11, 2008 κατεβασα και το δευτερο απο το wehellas αλλα παλι τιποτα. παρατηρησα κατι ομως..... στις οδηγιες που δινουν τα παιδια απο το φορουμ λενε οτι οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση του patch τοτε μπαινεις μεσα στο παιχνιδι και κανεις load. εμενα οταν κανω load δεν βρισκει τιποτα? μηπως φταιει αυτο?
SADAM131 Ιούνιος 11, 2008 #8 Ιούνιος 11, 2008 Και εγω το ιδιο προβλημα με τους ennia & GFFermari αντιμετοπιζω , αλλα θα ψαξω αυτο που λεει ο Arxagelos.
Cuore Sportivo Ιούνιος 12, 2008 #9 Ιούνιος 12, 2008 Παίδες εμένα εμένα εγκαταστάθηκε κανονικά, όλα δουλεύουν σωστά, απλώς δεν έχω ανταπόκριση...
ennia Ιούνιος 12, 2008 Author #10 Ιούνιος 12, 2008 Παίδες εμένα εμένα εγκαταστάθηκε κανονικά, όλα δουλεύουν σωστά, απλώς δεν έχω ανταπόκριση...τι εννοεις δεν εχεις ανταποκριση?
ennia Ιούνιος 12, 2008 Author #11 Ιούνιος 12, 2008 βρηκα τη λυση.... κοιτα τε παρακατω..Οδηγίες εγκατάστασης WeHellas Patch==================================================Για να γίνει σωστά η εγκατάσταση μέσω installer πρέπει να τον τρέξετε 2 φορές:Βήμα 1: Εγκατάσταση του Option fileΒήμα 2: Εγκατάσταση των αρχείων του WeHellas [Pes2008 - pc]==================================================BHMA 1o:Τρέχουμε τον installer και εγκαθιστούμε το Option File στο σωστό φάκελο, όπου σώζονται τα saves του Pes2008Το Default path είναι: C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\saveBHMA 2o:Τρέχουμε τον installer για 2η φορά και εγκαθιστούμε τα αρχεία του patch. Μετά το τέλος της εγκατάστασης, πάμε στο φάκελοεγκατάστασης του Pes2008, μέσα στο φάκελο kitserver και τρέχουμε το setup.exe. Αν ο kitserver φαίνεται εγκατεστημένος,κλείνουμε το παράθυρο. Αν δεν είναι εγκατεστημένος, πατάμε το Install.Και πιο αναλυτικές οδηγίες και μερικά FAQ:Λοιπόν, μιας και βλέπω πολλά προβλήματα, σας λέω τι έκανα κι εγώ (και όλοι όσοι παίζουν κανονικά) για να το εγκαταστήσω.(Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Pro, προτείνω να το απεγκαταστήσετε και να το εγκαταστήσετε ξανά για αποφυγή προβλημάτων)1. Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά το ξαναλέω. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ το πατς της ΚΟΝΑΜΙ, απλά το θέλετε για το Online.2. Κατεβάζουμε το πατς και το κάνουμε αποσυμπίεση.3. Το τρέχουμε. Πρώτα θα γίνει η εγκατάσταση του Option File (το οποίο υπάρχει μέσα στο setup) στον φάκελλο "Τα έγγραφα μου" εκεί που έχετε τα save του παιχνιδιού σας.4. Όταν ολοκληρωθεί το setup του Option File τρέχουμε 2η φορά το setup και αυτή τη φορά θα εγκαταστήσουμε το "WeHellas patch [PES2008 Files]. Αυτό θα το κάνετε εγκατάσταση εκεί που έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι. Μπορεί να μη συμφωνεί με το default που έχει το setup.5. Όταν ολοκλήρωθεί, ανοίξτε τον φάκελο "kitserver", τρέξτε το "setup" και πατήστε "Install". Προσοχή!! Το pes2008.exe θα πρέπει να ΜΗΝ είναι 'read only' ('μόνο για ανάγνωση'), αλλιώς ο kitserver είναι αδύνατο να εγκατασταθεί! Για να δούμε αν είναι read-only θα κάνουμε δεξί κλικ στο pes2008.exe, properties (ιδιότητες) και θα σιγουρευτούμε ότι το read only (μόνο για ανάγνωση) ΔΕΝ είναι επιλεγμένο!ScoreboardΤο patch χρησιμοποιεί scoreboard για αναλύσεις με ratio 4.3 αλλά μέσα στα αρχεία του patch θα βρείτε και τις εκδόσεις για ratio 4.3 και 16.9(βρίσκονται στο φάκελο C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\Greek scoreboard)Αν το ratio της ανάλυσης που χρησιμοποιείτε είναι 16.9 τότε κάντε copy-paste το περιεχόμενο του φακέλου 16.9στο φάκελο img που βρίσκετε C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\.Αν θέλετε να επαναφέρετε το ratio του scoreboard σε 4.3 τότε κάντε όμοια copy-paste το περιεχόμενο του φακέλου 4.3 στο φάκελο img===============================================================================Αν σας παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος στο replayH λύση είναι η εξής:πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin.Αν δε θέλετε να βλέπετε στο replay το default σήμα του Ολλανδικού πρωταθλήματος κάντε το εξής:κατεβάστε το αρχείο unnamed_1064.rar αποσυμπιέστε το και βάλτε το unnamed_1064.bin στο φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img)ολα αυτα τα βρηκα στο forum του www.wehellas.gr και τα βαζω εδω για να βοηθησω και εσας.......
Cuore Sportivo Ιούνιος 12, 2008 #12 Ιούνιος 12, 2008 τι εννοεις δεν εχεις ανταποκριση?Συνθήματα και οπαδοί ακούγονται κανονικά, όμως δεν ακούγεται ο σχολιαστής (όλα είναι δυναμωμένα στο τέρμα από το sound options).
godslayer1416003205 Ιούνιος 12, 2008 #13 Ιούνιος 12, 2008 Συνθήματα και οπαδοί ακούγονται κανονικά, όμως δεν ακούγεται ο σχολιαστής (όλα είναι δυναμωμένα στο τέρμα από το sound options).Αν θυμάμαι καλά ο σχολιαστής δεν ακούγεται όταν έχεις σετάρει τα ηχεία σου σαν 5.1. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα αυτό με το 1.2 patch...σε ένα φίλο μου πάντως που έχει 5.1 ηχεία τα ορίζει σαν 2.1 όταν είναι να βάλει pro evolution και ακούγεται κανονικά ο σχολιαστής
ennia Ιούνιος 12, 2008 Author #15 Ιούνιος 12, 2008 εγω 5.1 εχω και τον ακουω κανονικα το σχολιαστη. τωρα ειδα οτι υπαρχει αλλο προβλημα. πηγα να παιξω ελληνικο πρωταβλημα και οταν ξεκιναω μετα απο λιγο με πεταει το παιχνιδι εξω. αλλα μονο το ελληνικο πρωταθλημα, ολα τα αλλα παιζουν κανονικα. τι ειναι αυτο παλι?
Cuore Sportivo Ιούνιος 12, 2008 #16 Ιούνιος 12, 2008 εγω 5.1 εχω και τον ακουω κανονικα το σχολιαστη. τωρα ειδα οτι υπαρχει αλλο προβλημα. πηγα να παιξω ελληνικο πρωταβλημα και οταν ξεκιναω μετα απο λιγο με πεταει το παιχνιδι εξω. αλλα μονο το ελληνικο πρωταθλημα, ολα τα αλλα παιζουν κανονικα. τι ειναι αυτο παλι?Έχεις βάλει το official patch; Τώρα σχετικά με το κόλλημα που τρώει, μήπως είναι αυτό;Αν σας παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος στο replayH λύση είναι η εξής:πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin.
GFFermari Ιούνιος 14, 2008 #18 Ιούνιος 14, 2008 K συνεχιζει να βλεπει τον ΟΣΦΠ ως Αγιαξ.....Το εχω κανει 15 φορες εγκατασταση/απεγκατασταση.....ΕΛΕΟΣ
godslayer1416003205 Ιούνιος 14, 2008 #19 Ιούνιος 14, 2008 K συνεχιζει να βλεπει τον ΟΣΦΠ ως Αγιαξ.....Το εχω κανει 15 φορες εγκατασταση/απεγκατασταση..... ΕΛΕΟΣ Σίγουρα κάνεις εγκατάσταση και το option file? Πρέπει να γίνει και αυτό για να γίνει η σωστή αντιστοιχία των ομάδων στα μενού του παιχνιδιού.
GFFermari Ιούνιος 14, 2008 #20 Ιούνιος 14, 2008 Nαι....πρωτα το option file κ μετα ξανα για το υπολοιπο patch....Κitserver install.....ok...Γηπεδα φανελες μουσικη μπαλες ολα σωστα.....μονο τα ονοματα των ομαδων δε βλεπει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.