Jump to content

Splinter Cell : Conviction

ennia

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Εμενα ενας φιλος,μου ειπε οτι θα αργησει πολυ..για 2009 με 2010..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως..:...:

Εμενα ενας φιλος,μου ειπε οτι θα αργησει πολυ..για 2009 με 2010..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως..:...:

δεν νομιζω να αργησει τοσο πολυ!!!

δεν νομιζω να αργησει τοσο πολυ!!!

ας το ελπισουμε γιατι φαινεται πολυ καλο.

• 11 months later...

Άλλο ένα παιχνίδι που έχει την τιμητική του στην E3. Ορίστε και 2 gameplay trailers:

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50186

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50187

Έχει και στοιχεία Αssasin's Creed. Τα γραφικά δεν είναι τέλεια, αλλά νομίζω το gameplay θα τα υπερκαλύψει όλα. Φαίνεται πως έχει δωθεί και έμφαση στην σκηνοθεσία κάτι που μου αρέσει πολύ και προσδίδει κινηματογραφική αίσθηση στο παιχνίδι (ένας από τους λόγους επιτυχίας του CoD: Modern Warfare)

:drool:

:tomato: τι στοιχεια εχει?ρε οταν ο sam o fisher καθαριζε γεωργιανους ο αλλος ο πουθενας απο το creed εβγαζε βολτα την γκαμηλα του

το creed μπορει να εχει κατακλεψει το splinter cell αλλα ενα παιχνιδι που υπαρχει απο το 2002 δεν ειναι λιγο δυσκολο να αντιγραφει ενα του 07?τεσπα,θα βγει σε κανα δυο μηνες και θα δουμε

edit,ειδα τα βιντεακια που ανεβασες,καηκα,μετραω μερες,30 ιουνιου ειπαμε?λεω να αρχισω να ξαναπαιζω ολα τα προηγουμενα

Μα δεν τίθεται θέμα κλεψίματος, για την ίδια εταιρεία μιλάμε έτσι κι αλλιώς. Απλά οι ομάδες ανάπτυξης σίγουρα δανείζονται στοιχεία η μία από την άλλη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. :)

• 10 months later...
Το περιμένουμε χρόνια, και επιτέλους από την Παρασκευή θα μπορούμε να το αποκτήσουμε. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο και πολυκαθυστερημένο Splinter Cell: Conviction, του οποίου η ανάπτυξη πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τη Ubisoft, γύρω στις αρχές του 2008 ο στόχος των developers ήταν να διορθώσουν τα προβλήματα που είχε το παιχνίδι στην προηγούμενη μορφή του. Γρήγορα όμως κατάλαβαν ότι το Conviction, έτσι όπως παρουσιάστηκε το 2007, δεν είχε μέλλον, κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν δραστικές αλλαγές. Μία από αυτές ήταν η μετατροπή του gameplay από «υπερβολικά hardcore» σε πιο προσιτό στο ευρύ κοινό, με έμφαση στη δράση αντί για το stealth. Μένει να δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει. Το Splinter Cell: Conviction κυκλοφορεί την Παρασκευή για το 360 και στο τέλος του μήνα για PC, με τη Ubi να διαβεβαιώνει ότι η μικρή καθυστέρηση της έκδοσης για υπολογιστές δεν οφείλεται στο DRM. Περισσότερα εδώ.

sauce:game20.gr

Το αγαπημένο μου game! Αν χαλάσει κι αυτό, πετάω το καλό pc και θα σερφάρω με netbook! :p Kαι μετά θα παίζω με το 360 κανά ραλλάκι.. :laughing:

• 3 weeks later...

Το εβαλε κανεις?Καπως βαρυ ειναι η ιδεα μου?Και οταν ειχα δει τα recommended ειχα χαρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.