Jump to content

εξωτερικος με e-sata

gagbill20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια θελω να αγορασω εξωτερικο σκληρο ο οποιος εχει εξοδο usb2.0 και e-sata..

το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να χρησιμοποιησω τη θυρα e-sata..

που ακριβως πρεπει να συνδεθει αυτη η θυρα?

υπαρχει συγκεκριμενη εξοδος στη μητρικη που τη δεχεται η θα πρεπει να συνδεθει με καποιο τροπο με το κυριως σωμα της μητρικης μεσα στο κουτι?? αλλα τοτε τι εξωτερικος ειναι ο δισκος?

εχω την eVGA N-force 780i.. θα μπορεσω να της συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!:bigsmile:

κανεις παιδια να μου δωσει μια απαντηση?

το θεμα ειναι πλεον οτι ο δισκος εχει ηδη αγοραστει και λειτουργει προσωρινα με usb..

αν παρω controller sata-->e-sata θα μπορεσω να χρησιμοποιησω τη θυρα e-sata και αν ναι σε τι ποσοστο αποδοσης? (φουλ 3Gbps η μπορει και λιγοτερο?)

παραθετω λινκ του κοντρολλερ που σκεφτομαι να παρω..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801603

περιμενω εστω μια μονολεκτικη απαντηση παιδια να ξερω τι να κανω..

Ευχαριστω!!:T:

δεν ειναι contrloller αυτο που δείχνεις, αντάπτορας ειναι απο SATA σε E-SATA. Παρτο δεν θα εχεις πρόβλημα.

ναι σωστα ανταπτορας..

στο θεμα της αποδοσης υπαρχει καμια σκεψη?

θα λειτουργει κανονικα ως e-sata ή μπορει λογω αλλαγης εσωτερικα κι οχι onboard σε sata, να "υπολειτουργει" τροπον τινα?

δεν εχω ασχοληθεί με το θεμα, αλλα δεν νομίζω να υπολειτουργεί, κανονικες ταχύτητες sata θα εχεις.

ευχαριστω πολυ παιδια!

εγινε ηδη η παραγγελια..

ελπιζω τεταρτη να γραψω ποσο καλα λειτουργει!:turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.