gagbill20 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 παιδια θελω να αγορασω εξωτερικο σκληρο ο οποιος εχει εξοδο usb2.0 και e-sata..το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να χρησιμοποιησω τη θυρα e-sata..που ακριβως πρεπει να συνδεθει αυτη η θυρα?υπαρχει συγκεκριμενη εξοδος στη μητρικη που τη δεχεται η θα πρεπει να συνδεθει με καποιο τροπο με το κυριως σωμα της μητρικης μεσα στο κουτι?? αλλα τοτε τι εξωτερικος ειναι ο δισκος?εχω την eVGA N-force 780i.. θα μπορεσω να της συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!:bigsmile:
gagbill20 Ιούνιος 9, 2008 Author #2 Ιούνιος 9, 2008 κανεις παιδια να μου δωσει μια απαντηση? το θεμα ειναι πλεον οτι ο δισκος εχει ηδη αγοραστει και λειτουργει προσωρινα με usb.. αν παρω controller sata-->e-sata θα μπορεσω να χρησιμοποιησω τη θυρα e-sata και αν ναι σε τι ποσοστο αποδοσης? (φουλ 3Gbps η μπορει και λιγοτερο?) παραθετω λινκ του κοντρολλερ που σκεφτομαι να παρω.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801603 περιμενω εστω μια μονολεκτικη απαντηση παιδια να ξερω τι να κανω.. Ευχαριστω!!
Arxagelos Ιούνιος 9, 2008 #3 Ιούνιος 9, 2008 δεν ειναι contrloller αυτο που δείχνεις, αντάπτορας ειναι απο SATA σε E-SATA. Παρτο δεν θα εχεις πρόβλημα.
gagbill20 Ιούνιος 9, 2008 Author #4 Ιούνιος 9, 2008 ναι σωστα ανταπτορας..στο θεμα της αποδοσης υπαρχει καμια σκεψη?θα λειτουργει κανονικα ως e-sata ή μπορει λογω αλλαγης εσωτερικα κι οχι onboard σε sata, να "υπολειτουργει" τροπον τινα?
Arxagelos Ιούνιος 9, 2008 #5 Ιούνιος 9, 2008 δεν εχω ασχοληθεί με το θεμα, αλλα δεν νομίζω να υπολειτουργεί, κανονικες ταχύτητες sata θα εχεις.
gagbill20 Ιούνιος 9, 2008 Author #6 Ιούνιος 9, 2008 ευχαριστω πολυ παιδια!εγινε ηδη η παραγγελια..ελπιζω τεταρτη να γραψω ποσο καλα λειτουργει!:turn:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.