dave7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 Προσφατα περασα μετα απο πολυ καιρο απο gigabyte σε Asus και συγκεκριμενα στην Maximus Formula. Το πρωτο προβλημα που συναντησα ειναι με τις θερμοκρασιες του NB και SB (51-52). Τωρα στο bios οταν δινω manual τα volt π.χ. σε μνημες η' σε northbridge μου δειχνει τελειως διαφορετικα βολτ απ' αυτα που εδωσα. Ειναι λογικα αυτα η' μηπως η μητρικη εχει καποιο προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 κανενα bug θα ειναι! δοκιμασε κανενα bios update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave7 Ιούνιος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Εχω το 1201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 με ποιο προγραμμα βλεπεις θερμοκρασιες? ακουμπα και με το δακτυλο σου τα: sb και nb και δες αν ειναι ιδιαιτερα ζεστα! κοιτα μια μικρη αποκλιση θα υπαρχει σε σχεση με αυτα που δινεις απο bios και σε αυτα που σου δειχνει ενα προγραμμα ( π.χ: asus pc probe II)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave7 Ιούνιος 7, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Οταν τα ακουμπαω με το χερι ειναι αρκετα ζεστα (οχι καυτα). Οι θερμοκρασιες ειναι ιδιες και στο pc probe και στο everest και στο bios. Σκεφτομαι να βαλω ενα ανεμιστηρακι επανω στο nb (αμα βρω πως θα το στερεωσω). Οσο για τα βολτ καπου διαβασα οτι στην asus παιζει αυτο να δειχνει διαφορετικα απο οτι δινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 στην δικια μου maximus formula πριν την flashαρω σε rampage δεν ειχα παρατηρησει διαφορες σε volt( πολυ μικρες διαφορες) το pc probe II παντα μου εβγαζε κοκκινο σημανση για τη θερμοκρασια ακομη και στα default) βεβαια τωρα περναει νερακι απο παντου και ολα σχεδον ειναι δροσερα-δροσερα! παντως δεν ειναι κακη ιδεα ενα ανεμιστηρακι στο nb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιούνιος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 παιδια σε ποιο σημειο της mobo εχω την rampage formula ειναι το nb οπως κοιτας την mobo?και σε εμενα εχει ψηλες θερμοκρασιες 50 52 αλλα τελικα εβαλα 3 ανεμιστηρες 12αρηδες στο πλαινο του κουτιου και τωρα εχει πεσει nb 42 sb 37.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 γενικως τα x38-x48 εισαι ζεστα τσιπακια, απ'οτι εχει δει στο net! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave7 Ιούνιος 8, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Τελικα εβαλα και εγω 2 ανεμιστηρες στο πλαινο του κουτιου και επεσε και μενα nb 44 και sb 46. Ολα αυτα default βεβαια, αμα κλοκαρω να δουμε τι θα ανεβασει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 βασικα καλο ειναι να βαλεις manually ολα τα ρευματα καθως η asus εχει το χουι να δινει παραπανω ρευματα απ' οτι χρειαζεται οταν τα εχεις στο auto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Μπορειτε να βαλετε ενα τετοιο και να το κολισετε με λιγη ταινια 2πλης οψεως πανω στο ΝΒ...θα κανει πολυ καλη δουλεια...μην βαλετε πολυ ταινια...λιγη στο κεντρο απο το ανεμιστηρακι...ωστε εαν γινει κατι να το βγαλετε... Εγω εχω 46-47 βαθμους, χωρις ανεμιστηρακια... πιανω το ΝΒ και ειναι ζεστουτσικο... Καποιος ας δοκιμασει το ανεμιστηρακι που ειπα...ειναι ευχριστη μοντουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 χθες η δικια μου εφαγε και αλλαγη παστας σε NB-SB-mosfets...μονο στα mosfets εκανε επαφη...σε NB-SB η θερμοαγωγιμη ταινια ηταν αθικτη χωρις κανενα σημαδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Και η δική μου το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
iaveris Ιούνιος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με τις θερμοκρασιες της maximus formula nb 52, sb 50 αλλα ποτε ανεβαινει ποτε κατεβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Δηλαδη βρε παιδια δεν κανει επαφη η ψυκτρα της motherboard ? πανω στο chipset ? λετε να την ξεστησω και εγω ? :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Και πολύ άργησες! Αλλα ακόμα και αν κάνει επαφή 1000 φορές καλύτερα να έχεις μια aftermarket παστούλα παρά την τσιχλόφουσκα που βάζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Και πολύ άργησες! Αλλα ακόμα και αν κάνει επαφή 1000 φορές καλύτερα να έχεις μια aftermarket παστούλα παρά την τσιχλόφουσκα που βάζουν! Εχεις δικιο...Arctic Silver 5 να βαλω η ceramique ? Πω ξεστισημο...:-O Βγαλε καλωδια,Βγαλε block, κολαση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 10, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Νομίζω as5 είναι καλύτερα.. ας σου απαντήσει και κανένας άλλος όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 10, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 AS5, αλλά πρόσεξε μη σου φύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 10, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 AS5, αλλά πρόσεξε μη σου φύγειτι να μου φυγει ? η παστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.