fotispigi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 ρε παιδια εχω 2 δισκους 160ριδες. αυτοι και οι δυο ειναι sata 2του βλεπω με προγραμμα (everest) και πραγματι ειναι sata 2 και διχνει οτι δουλευουνε με 300Mb/s που θα επρεπε να δουλευουνε με 3Gb/sγιατι γινετε αυτο??:nada:?????
Dj_Seps Ιούνιος 12, 2008 #4 Ιούνιος 12, 2008 Φιλε συγνωμη αλλα πως βλεπεις απο το everest αν ειναι ο σκληρος σου sata2 και σε τι ταχυτητα τρεχει??Μπορεις να ποσταρεις μια φοτο???
Dj_Seps Ιούνιος 19, 2008 #6 Ιούνιος 19, 2008 Εμενα ρε φιλε δεν εχει το ata device physical info στο everest και εχω την νεωτερη εκδοση!Το μονο που μου λεει στο ata device properties το device type SATA II και τον buffer και κατι αλλα ασχετα!Την ταχυτητα δεν την δειχνει και στο controller properties στα vista μου λεεi ultra dma mode 5!Μηπως γνωριζεις κανενα αλλο πραγραμμα για να δω την ταχυτητα του δισκου?Για λογισμικο εχω τα vista!
kanenas3 Ιούνιος 19, 2008 #7 Ιούνιος 19, 2008 Εμενα ρε φιλε δεν εχει το ata device physical info στο everest και εχω την νεωτερη εκδοση!Το μονο που μου λεει στο ata device properties το device type SATA II και τον buffer και κατι αλλα ασχετα!Την ταχυτητα δεν την δειχνει και στο controller properties στα vista μου λεεi ultra dma mode 5!Μηπως γνωριζεις κανενα αλλο πραγραμμα για να δω την ταχυτητα του δισκου?Για λογισμικο εχω τα vista!Μπορεί να εξαρτάται από τη μάρκα και το firmware του κάθε δίσκου και τις πληροφορίες που δίνει στο Everest.
Dj_Seps Ιούνιος 19, 2008 #8 Ιούνιος 19, 2008 Μηπως ξερεις φιλε μου κανενα αλλο προγραμμα για να δω την ταχυτητα του σκληρου??Παραλληλα με φοβιζει το ultra dma mode 5 που λενε τα vista!Ετσι δουλευει και ο ata100 που εχω στον παλιο μου υπολογιστη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.