Jump to content

Raptor 20.000rpm!!!

winters

Recommended Posts

Μα τις άγιες 20.000 στροφές!

However, our sources said that the drive will be ‘silent’

Δε με πείθουν!

Μια χαρα..ακουγεται..:beer:..ο θορυβος ειναι υποκειμενικος..προσωπικα ο δικος μου δεν με ενοχλει..αν ερθει σε εφικτη τιμη θα παρω..:cool:

Λένε ότι το βγάζουν λόγω του ότι φοβούνται πως θα κατατροποθούν με τη διε΄λευση των ssd. Νομίζω πως δε θα το γλυτώσουν. Όπως λέει και στο site, οι ssd σε κανα 12 με 18 μήνες οι ssd θα είναι οικονομικά προσιτοί και ακόμη καλύτεροι. Νομίζω πως είναι μονόδρομος και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για raptor στις 20000 στροφές.

Οχι απαραιτητα// θεωρητικα 2πλασιαζονται οι επιδοσεις// πχ ο velociraptor παει στα 200mb/s και στα 3ms// κανοντας ενα partition 60gb τα ms πεφτουν κιαλλο και σε raid ακομη περισσοτερο οποτε αν τελικα οι ssd πεθαινουν γρηγορα ισως αυτη η κινηση δεν ειναι κακη//

φυσικα ο θορυβος ειναι ενα θεμα//

[πολυ προχειρο κ θεωρητικο]

Ο 20000 raptor Θα είναι τόσο ακριβός, θορυβώδης και ίσως μικρός, που ακόμα και σήμερα θα μπορούσε να συγκριθεί -αν υπηρχε- με τουs solid state.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.