Jump to content

απεγκατάσταση linux

Amadeus7

Recommended Posts

το παιδι προφανως θα ηθελε να πει οτι ταχει στον ιδιο σκληρο..

παντως ΝΑ ΜΗΝ κανεις φορματ το παρτισιον των λινουξ διοτι θα σβηστει ο boot loader και δε θα βλεπει ουτε τα xp μετα(παθων :hehe:)

το παιδι προφανως θα ηθελε να πει οτι ταχει στον ιδιο σκληρο..

παντως ΝΑ ΜΗΝ κανεις φορματ το παρτισιον των λινουξ διοτι θα σβηστει ο boot loader και δε θα βλεπει ουτε τα xp μετα(παθων :hehe:)

Bάλε το cd των win ... recovery console ... fixboot ... fixmbr .... reboot και έχεις bootloader

Δεν γινεται να ειναι στο ιδιο partition, τα Windows δεν αναγνωριζουν καν το ext2/ext3. Απλα κανεις φορματ τα partition του linux και επαναφερεις τον boot loader οπως γραφει ο απο πανω.

λοιπόν θα επαναλάβω πως το έχω στο ίδιο partition. έχω έναν σκληρό τον οποίο δεν τον έχω χωρίσει σε partitions. τα linux τα εγκατέστησα μέσα από τα windows από το cd του linux. δε ξέρω αν αυτή η δυνατότητα προστέθηκε στην καινούρια έκδοση που έχω εγώ (linux ubuntu 8.04 hardy).τελικά τα απεγκατέστησα πάλι από την ίδια επιλογή από το cd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.