Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 πώς μπορώ να απεγκαταστήσω πλήρως τα linux τα οποία όμως έχω στο ίδιο partition με τα windows, χωρίς όμως να πειράξω τα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Ιούνιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Πως καταφερες να βαλεις 2 λειτουργικα στο ιδιο partition; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Δεν γίνεται να βάλεις 2 λειτουργικά στο ίδιο partition. Για ρίξε πάλι μια ματιά και πες.NTFS με FAT στο ίδιο partition, no way! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 το παιδι προφανως θα ηθελε να πει οτι ταχει στον ιδιο σκληρο.. παντως ΝΑ ΜΗΝ κανεις φορματ το παρτισιον των λινουξ διοτι θα σβηστει ο boot loader και δε θα βλεπει ουτε τα xp μετα(παθων ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιούνιος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 το παιδι προφανως θα ηθελε να πει οτι ταχει στον ιδιο σκληρο..παντως ΝΑ ΜΗΝ κανεις φορματ το παρτισιον των λινουξ διοτι θα σβηστει ο boot loader και δε θα βλεπει ουτε τα xp μετα(παθων ) Bάλε το cd των win ... recovery console ... fixboot ... fixmbr .... reboot και έχεις bootloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Δεν γινεται να ειναι στο ιδιο partition, τα Windows δεν αναγνωριζουν καν το ext2/ext3. Απλα κανεις φορματ τα partition του linux και επαναφερεις τον boot loader οπως γραφει ο απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Bάλε το cd των win ... recovery console ... fixboot ... fixmbr .... reboot και έχεις bootloader:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιούνιος 9, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 λοιπόν θα επαναλάβω πως το έχω στο ίδιο partition. έχω έναν σκληρό τον οποίο δεν τον έχω χωρίσει σε partitions. τα linux τα εγκατέστησα μέσα από τα windows από το cd του linux. δε ξέρω αν αυτή η δυνατότητα προστέθηκε στην καινούρια έκδοση που έχω εγώ (linux ubuntu 8.04 hardy).τελικά τα απεγκατέστησα πάλι από την ίδια επιλογή από το cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Ιούνιος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 εγω θελω το αντιθετο...εχω κανει φορματ τα xp και χαθηκε ο bootloader πως μπορω να τον επαναφερω?εχω τα ubuntu 8.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιούνιος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Δες εδώ ένα πολύ καλό οδηγό επιδιόρθωσης του grubhttp://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=28693 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 εγω εκανα την ιδια δουλια με εσενα βαζοντας το cdακι τον vista μεχρι το σειμιο που διαχειριζεσαι τους σκληρους, ε εκει κανεις διαγραφη το partition που θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.