SirDiman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2008 Μια απάντηση μεχρι τις 5.30 θέλω αν γνωρίζει κάποιος (Jaco? )... μετα απο ΛΑΘΟΣ ΠΩΛΗΤΗ πήραμε μια μνήμη την οποια μας έδωσε με σιγουριά και οτι παίζει στο καινούργιο μας κινητό...το ανοίγουμε σπίτι και διαπιστώνουμε οτι δεν ταιριάζει...ετσι έχουμε ενα ανοιγμένο κουτάκι(το σκληρό πλαστικό) από μνήμη sd...( το κινητό παίρνει m2(memory stick))... Δικαιούμαι να πάρω τα λεφτά μου πίσω?Αν ναι με ποιο νόμο ? θα μου πείτε τώρα, καλά δεν το είδες? Οχι επειδή το αγόρασε η αδερφή μου Συντακτικά+γραμματικά δεν είναι και σωστό το ποστ αλλά τέλος πάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 θές οπως και δήποτε τα λεφτά σου πίσω?Να στην αλλάξει με άλλη που κάνει γίνεται σίγουρα.Το να πάρεις τα λεφτά σου πίσω χλωμό αλλά εξαρτάται και απ το κατάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 θές οπως και δήποτε τα λεφτά σου πίσω? ναι για να βάλουν μυαλό Εε με τους χαζους.... Τι την κάνουν την ριμάδα την δουλειά...:fist: Απο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Ναι εφόσον είναι λάθος πωλήτη πας και ζητάς τα λεφτά σου. Τους λες αυτή την μνήμη έχει το κινητό μου αυτή μου δώσατε.Τη δουλειά σας δεν ξέρετε?Κλπ και αν δεν πας στο διευθυντή του καταστήματος και θα στην αλλάξει asap hasap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Καλα θα δούμε οταν ανοίξουν τα μαγαζιά...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Καλο ΣΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Νομίζω ότι με αυτό που λέει ο AN7 θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα... νομικά ξέρω σίγουρα ότι στις online αγορές έχεις δικαίωμα να αλλάξεις το προϊόν μέσα σε ~10 ημέρες χωρίς αιτιολογία... από το μαγαζί δεν θυμάμαι τι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Δεν πειράζει οκ θα ενημερώσω αργότερα που θα περάσω μια βόλτα απο εκεί... Εγω πάντως θα ήθελα να πάρω τα λεφτά πίσω γιατί είδα ενα στο Πλαισιο που έχει και usb reader... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Τελικα πηγα και μου την άλλαξαν...Εδωσα και 3 ευρω διαφορά επειδή ηταν ακριβότερη.Αν και είχαν ενα δισταγμό να το κάνουν τελικά οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 6, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 άμα δεν στην άλλαζαν ήθελαν και ξύλο απο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Ασε...Εν τω μετάξι ο ένας απο τους δυο λέει: Εχουμε πρόβλημα...(απλα επειδή ειχα βάλει την καρτα και δεν έβγαινε, αλλα ώμος δεν ειχε κολησει...και να κολαγε και πάλι θα φώναζα)Εκει τα πείρα και λεω: και εμένα τι με νοιάζει, σας εμπιστευθήκα και τώρα φάτε τα. (που λέει ο λόγος)Τι να πεις, στην Ελλαδα αν δεν εισαι/κάνεις τον τσαμπουκά δεν βγάζεις άκρη...δυστυχώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced1416003254 Ιούνιος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Και εγω πηγα να γυρισω ενα BT handsfree και ειλικρινα ηταν αθλιο, το πηγα ειπα οτι δεν με καλυπτει και με κοιταγε η τυπισα σαν την αγελαδα το τρενο χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 μονο στην ελλαδα γινοντε αυταη νομοθεσια για πολες χωρες ειναι κηνει. αν δεν σε καληπτει ενα προιον εχεις καθε δικαιομα να το αλαξεις(με διαρκια καπιον ημερων) η να παρεις τα λεφτα σου πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 8, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Εγω για παραδειγμα πηγα και αγορασα ramακια απο το e-shop...και το 1 ramακι μου ηταν ελατωματικο...Το πηγα εχθες πισω και ο πωλητης μου ειπε θα εχω αντικατασταση απο 3 εως 5 εργασιμες μερες...Και του λεω...Εαν δεν εχω τα ramακια μεχρι και την 5η εργασιμη μερα,την 6η μερα θα ειμαι μπροστα σου.... Απαντηση πωλητη : Μην ανγχωνεσται κυριε μου...μεχρι την Πεμπτη πιστευω θα τα εχετε.... Αντε να δουμε....Κυριακη εχουμε ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 8, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 ε...μνήμες απ το e-shop δεν ήθελες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced1416003254 Ιούνιος 8, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Στο e-shop βρισκεις τα παντα, μεχρι και προβληματικες μνημες... Αν ειναι δυνατον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 8, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 ε...μνήμες απ το e-shop δεν ήθελες..... Ελα ντε...Δεν επερνα τις AxeRam 2X2 απο το tuning μαζι με ολο το υπολοιπο συστημα ? Παλι καλα που οοολα τα υπολοιπα τα πηρα απο το Πλαισιο :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 8, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Στο e-shop βρισκεις τα παντα, μεχρι και προβληματικες μνημες... Αν ειναι δυνατον! To σχόλιό μου δεν πήγαινε ότι είναι προβληματικές.Από όπου και να τις πάρεις μπορεί να κάτσει σε DOA. Απλά στο e-shop θα περιμένει τουλάχιστο 5 μέρες ενώ στο πλαίσιο ακόμα και την ίδια μέρα μπορεί να είχε άλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Ιούνιος 8, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Βασικά είναι να μην σου κάτσει. Αν και τα περισσότερα μαγαζιά εξυπηρετούν αν φταίνε. βέβαια υπάρχουν και μερικοί που....ας μην τους χαρακτηρίσω. Εχω συναντήσει πωλητή σε πολύ γνωστο κατάστημα να τον ρωτάω για μια web camera logitech αν την έχει, και μου λέει μισο να κοιτάξω απο το σύστημα(απο τον υπολογιστή) και αντι για web camera logitech sphere πληκτρολογούσε wep cam sheare(!!) και έπειδη δεν έβγαζε τπτ το σύστημα μου λέει ξέρετε δεν υπάρχει ή συγκεκριμένη. ε...τη να πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.