Jump to content

Ποια Vista να βάλω ?

pavou

Recommended Posts

και πριν το σερβις πακ εμενα και τα 4 μου τα εβλεπε!! και οχι λοιπαμε κανεις λαθος. εχω τρεηει κατι επιστιμονικες εφαρμογες (ματλαμπ) και αξιοποιησε πολυ πραμα :) και βασικα απο τη στιγμη που τα βλεπει τα αξιοποιει δλδ. δεν υπαρχει νοημα να ξερεις οτι εχεις ραμ και να χρησιμοποιεις δισκο... ειναι τοθλαχιστον κουτο.

Λοιπόν τα βρήκα στα 86€ εδώ http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6580&catid=35

Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση τους μιας και το pc δεν είναι αγορασμένο από κάποιο shop αλλά φτιαγμένο κομμάτι κομμάτι ?

οχι, καμια σχεση δε παιζει:flower:

ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ

συγχωνευση παρακαλω..:baby:

παιδιά τα 64 δεν είναι αν έχουμε 4gb ram ή κάνω λάθος?Πάντως εγώ είχα τα basic και έβαλα τα premium στο λαπτοπ κ ειδα μεγάλη διαφορα!!!

σκέφτομαι να αλλάξω από XP σε VISTA και δεν ξέρω ποια να πάρω?home basic,home premium, ή ultimate ?

να μη βαλεις βιστα ασε τα xp:smoke:

να μη βαλεις βιστα ασε τα xp:smoke:

νομίζω δε ρωτάει βιστα ή χπ. Λέει ποια βιστα να βάλει.

Εγώ ψηφίζω home premium πάντως -64 φυσικά-.

Λοιπον!!! Απανταω σε καποιους που λενε πως με το SP1 διαβαζει και 4gb ram...Εδω θα διαφωνησω...Σημερα μου ηρθε το ramακι απο rma και εχω Vista Ultimate 32bit και με 4gb ram διαβαζει 3.3 gb ram.Αλλα οχι μονο διαβαζει 3.3 αλλα αξιοποιει και 3.3 gb ram..οποτε τα 0.7 gb ram Εχουν Αδεια και καθονται στον ''παγκο'':TD:

Παω για 64bita ultimate και εγω...!!!!!:cool:

Λοιπον!!! Απανταω σε καποιους που λενε πως με το SP1 διαβαζει και 4gb ram...Εδω θα διαφωνησω...Σημερα μου ηρθε το ramακι απο rma και εχω Vista Ultimate 32bit και με 4gb ram διαβαζει 3.3 gb ram.Αλλα οχι μονο διαβαζει 3.3 αλλα αξιοποιει και 3.3 gb ram..οποτε τα 0.7 gb ram Εχουν Αδεια και καθονται στον ''παγκο'':TD:

Κανονικά είσαι. Με το SP1, διαβάζουν τα 4GB, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν περίπου 3.2

Κανονικά είσαι. Με το SP1, διαβάζουν τα 4GB, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν περίπου 3.2

Δεν παει ετσι...Εχω 4GB για να παιζω με 4GB ολη μερα και γιαυτο αλλωστε πηρα 4!

Αμα ειναι να παιζω με 3.3 να τα βρασω...θα βαλω τα 64bit...:getlost:

:tomato:

Ότι έχει να κάνει με 32bit λειτουργικό...θα αξιοποιούνται μέχρι και 4gb συνολικής μνήμης συστήματος (RAM + VGA RAM + CPU CACHE + κλπ κλπ). Ότι Service Pack και να περαστεί σε 32bit OS δεν γίνεται να αξιοποιηθεί παραπάνω από 4gb συνολικής μνήμης

Ότι έχει να κάνει με 32bit λειτουργικό...θα αξιοποιούνται μέχρι και 4gb συνολικής μνήμης συστήματος (RAM + VGA RAM + CPU CACHE + κλπ κλπ). Ότι Service Pack και να περαστεί σε 32bit OS δεν γίνεται να αξιοποιηθεί παραπάνω από 4gb συνολικής μνήμης

Γιαυτο θα παρει ποδι απο τον δισκο μου....:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.