Jump to content

Ποια Vista να βάλω ?

pavou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας +λαμπίτες έχω ένα αρκετά μεγάλο δίλλημα , σκέφτομαι να αλλάξω από XP σε VISTA και δεν ξέρω ποια να πάρω?home basic,home premium, ή ultimate ? μιλάμε για αγορά (ένας φίλος μου λέει και επιμένει για 64bit και όχι 32bit).

Όλα αυτά λόγω επικείμενου format, είμαι σε δίλλημα , ποια Vista ? ή μήπως να παραμείνω στα XP μου ?

Αν θα πας σε 32bit θα τα αλλάξεις πολλή σύντομα, η δικιά μου γνώμη είναι 64bit, τώρα για την κατηγορία των vista προτίμησε home premium

Βασικα οταν τα πάρεις, θα εχεις την ευκαιρια να ζητήσεις ΔΩΡΕΑΝ cd με 64bit win(την έκδοση που πείρες)...

Παρε τα home premium τα ultimate ειναι λιγο υπερβολικά ;)

Βασικα οταν τα πάρεις, θα εχεις την ευκαιρια να ζητήσεις ΔΩΡΕΑΝ cd με 64bit win(την έκδοση που πείρες)...

Παρε τα home premium τα ultimate ειναι λιγο υπερβολικά ;)

Μοναχά σε RETAL έκδοση!!! το πακέτο είναι 32bit και 64bit ,στην dsp επιλεγείς μια από τις δυο να αγοράσεις !!!!

το τελιος σκετο να παρεις. σιγα μη δωσεις 120 ευρο για να βλεπεις κινουμενο wallpaper. νταξ δε λεω καλη φαση αλλα οχι και 120 ευρο. και το αερο σιγα ταυγα. τις πρωτες μερες ισως σου φενεται "κουλ" αλλα μετα ξεχνας οτι υπαρχει.

(κατοχος vista buisness μεσω MSDN ( "συνεργασια" σχολων πληροφορικης και microsfot))

To system restore που είχαμε στα XP υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις ή μόνο στις bussiness/ultimate; Γιατί κάπου μπερδεύτηκα...

Eμενα ειχε χαρτάκι μεσα για να μου φέρουν και τα 64 bit...

Το είπαμε: Εχεις retail, όχι dsp, έκδοση.

αρωτηξις:βιστα ουλτιμεητ σε ποσα διαφορετικα πισι μπορουν να εγκατασταθουν (νομιμα παντα,και εννοειται πως εννοω 1 πισι καθε φορα και οχι ταυτοχρονως)?σκεφτομαι δηλαδη να τα βαλω τωρα η να περιμενω να αναβαθμισω μητρικη?

Παιδια Παιδια...Τα 32bit Vista ποσα GB ram διαβαζουν το μεγιστο ? Για πειτε λιγο γιατι καποιοι λενε 4 καποιοι 8 καποιοι 2...:worship:

(κατοχος vista buisness μεσω MSDN ( "συνεργασια" σχολων πληροφορικης και microsfot))

τι λενε αυτα? σκεφτομαι κ εγω να τα δοκιμασω μιας και εχω τη δυνατοτητα μεσω του μαστερ μου..υστερουν σε κατι?εχεις 64βιτ?εντυπωσεις?

εχω την εντυπωση οτι δεν κατεβαζεις καποιο iso ,αλλα μεσω ενος online manager κανεις install? για φωτισε με.ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.