Jump to content

armor ή armor+?

hatsumi1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα παιδες.:help:

δεν ξερω αν εχει ξανατεθει (αν ναι sorry) αναμεσα στο armor va8000bws και το armor+ vh6000

τι διαφορες υπαρχουν ; τα αξιζει τα +50 ευρω το armor +?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς μιας και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με κουτιά.

Για να σου απαντήσουν όμως αυτοί που ξέρουν άλλαξε τον τίτλο του θέματος σου σε έναν πιο κατατοπιστικό για την απορία σου :hm:

thanks nephilim αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα...

η γνωμη σου; εσυ τι θα επαιρνες;

εγω αν ημουνα στη θεση σου θα κοιταζα το VH6000 γιατι εχει προοπτικες για νερα κτλπ. περνει 2πλο ψυγειο κατω χοντρο/stealth και χωραει γενικοτερα πολυ πραμα. εχει καλο cable management απο μονο του, περνει τους δισκους με ΠΟΛΥ ωραιο και πρακτικο τροπο ειναι ευρυχωρο. μια επιλογη ακομα ειναι και το COSMOS S που και αυτο προσφερει χωρο για 3πλο ψυγειο στο πανω μερος, καλο cable management κτλπ. τωρα απο εκει και περα ειναι στην κριση σου τι θα επιλεξεις , κοιταξε τα σαν ομορφια, το ποσο σε βολευουν με το ηδη υπαρχον hardware και παιξε μπαλα :banging:

VH6000:

2f7y2wpgkkdwrlsmyiok_thumb.jpg

VA8000:

u70uzfgzc5u7ud9xmbmt_thumb.jpg

και τα δυο εχουνε χωρο για διπλο ψυγειο παντως οποτε μην βιαστεις να παρεις αποφαση μελετησε τα. βεβαια η διαφορα ειναι μικρη χρηματικα οποτε μαλλον καλα και εκανες παραγγελια :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.