Jump to content

Γίνεται να βάλω δύο router σε μια γραμμή?

performer

Recommended Posts

μπας κι εννοεις ναχεις ιντερνετ σε 2 πισι απο μια γραμμη τηλεφωνου?αυτο γινεται με τροπο φτηνοτερο απο 2ρουτερ...τι θελεις ακριβως να κανεις?

Nαι θέλω να έχω σε δύο pc όμως δεν θέλω ασύρματα γιατί απέχουν αρκέτα και θα χάνει ταχύτητα.Θέλω δλδ να είναι με ethernet!

Ούτε καν φάση Κώστα.

Θέλουν κοινό ουδέτερο κανονικά και είναι πολύ απίθανο να παίξουν σωστά σε τόση απόσταση λόγω παρεμβολών.

To παιδί το είπε, θέλει ethernet. Άρα περνάει ethernet και καθαρίζει.

Το έχω δοκιμάσει απο τον 2ο όροφο στο υπόγειο και παίζει άψογα.Και το έχω βάλει και πάνω σε πολύμπριζο που κανονικά λέει ότι θέλει κατευθείαν πάνω στην πρίζα.

Το έχω βάλει εδώ και 2 μήνες και δέν μου έχουν πεί κάτι...

Αν το DSL router που έχεις ή θα πάρεις διαθέτει παραπάνω από 1 ethernet πόρτα τότε απλά «τραβάς» από ένα καλώδιο UTP από κάθε υπολογιστή που θα καταλήγει στο router και είσαι έτοιμος.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να μοιράζεις τόσο το ίντερνετ όσο και να έχεις κάποιους κοινούς φακέλους στους υπολογιστές.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Αν το router έχει μόνο μία έξοδο ethernet (λίγο απίθανο πάντως) τότε χρειάζεσαι μόνο ένα switch (ένα φθηνό 4πορτο π.χ.)

Ένα καλώδιο ενώνει router + Switch και από εκεί και μετά ένα καλώδιο θα ενώσει το κάθε πισί με το switch.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.