Jump to content

Επιπλο H/Υ

giorikas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κοιταξτε να δειτε που στην συνθεση του νεου μου pcιου κολλησα στην επιλογη του γραφειου του:slap:

Βασικα θα με ενδιαφερε η αποψη σας οσον αφορα την διαμορφωση ενος γραφειου αναλογα με την χρηση που προοριζεται ο υπολογιστης.

Πιο συγκεκριμενα για ενα full tower με δεδομενες τις συχνες επεμβασεις στο εσωτερικο του:devil: και την μεγαλη οθονη (>22¨) θα ηταν λειτουργικο ενα τετοιο γραφειο ?

(φυσικα και δεν θα τοποθετηθει στην θεση που φαινεται στην φωτο ο Η/Υ αλλα μαλλον δεξια στην θεση του εκτυπωτη).

Ή προτιμησω ενα κλασικο ορθογωνιο με μεγαλη επιφανεια για να πεταξω ολα πανω?:D

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ?

Υποψην,χωρος απλετος δεν υπαρχει στο δωματιο max 1,5m* 0,65m (μηκος,πλατος) για τις διαστασεις του γραφειου

το συγκεκριμενο δεν ειναι ασχημο...εαν δεν εχεις ξεχωριστα εκτυπωτες σκανερ αλλα ενα μικρο πολυμηχανημα αυτο που εχεις στο λινκ σου κανει.

προσοχη στο συρταρι να χωραει κανα πιο τερας πληκτρολογιο και αρκετο χωρο για mousepad...lab-ιτης χωρις gaming δεν νοειται:hehe:

νομιζω ομως οτι εαν πας σε κανα πρακτικερ ή ικεα θα βρεις καλυτερα πραγματακια με περισσοτερα σχεδια σε καλυτερες τιμες.

ποντικι-πληκτρολογιο μαλλον πανω στο γραφειο θα τα βαλω.

Στο συρταρακι σκεφτομουν να μπουν παλι ενα μικρο keyboard-mouse για το standby pc ομως:D

τωρα για ΙΚΕΑ-πρακτικερ δεν ξερω αν εχουν καταστηματα στο ηρακλειο κρητης και δεν λεει καθολου η μεταφορικη για κρητη (€>200).

επειδη η πανω απο 22'' οθονη μαζι με το πληκτρολογιο και το ποντικι πανω στο γραφειο θα σου αφησουν πολυ λιγο χωρο...σκεψου με 15ευρω μια βαση τοιχου για την οθονη.

μπορεις κατω απο την οθονη να βαλεις ανετα router-ακια....κανα κεντρικο ηχειο.....να γλιτωσεις δηλαδη βαθος.

:T:

ξερεις αν αυτες οι βασεις τοιχου θελουν πολλες ή μεγαλες τρυπες στον τρυπες στο τοιχο?μην εχουμε τπτ γκρινιες απο τον ιδιοκτητη...

νομιζω υπαρχουν με 2-4 τρυπες.

ενταξει μια 22αρα με 2 καλες ουπες δεν εχει προβλημα στηριξης.

και σιγα τις γκρινιες.....λιγο ασπρο στοκο για να την κλεισεις μετα και δεν θα φαινεται τιποτα.

μη παρεις απο πλαισιο...πανακριβο για αυτο που παιρνεις

εννοεις δλδ οτι ειναι γενικα ακριβο στα ειδη γραφειου?

παντως απο μια συντομη ερευνα αγορας που εκανα διαπιστωσα οτι μαλλον κινειται στο μεσο ορο

οντως πολυ στενο για μεγαλη οθονη-πληκτρολογιο-ποντικι. Η Γνωμη μου ειναι ενα κλασσικο ορθογωνιο και πετα τα ολα πανω....

παρε μια ταβλα απο ικεα 50 ευρω...και 4 ποδια αλλα 8 ευρω...και ριχτα πανω ολα και θα εισαι κομπλε

κατι τετοιο ας πουμε σαν το δικο μου

2003000176760189357fsiu3.jpg

\

παρε μια ταβλα απο ικεα 50 ευρω...και 4 ποδια αλλα 8 ευρω...και ριχτα πανω ολα και θα εισαι κομπλε

\

και γω κατι τετοιο εχω. αλλα ποιο απλο. με τα ποδια που εχουν σαν ραφι, και εχω βαλει τον εκτυπωτη εκει. βολευει αρκετα παντως. και βγαινει τσαμπα.

\

κατι ασχετο... τι ηχεια ειναι αυτα που εχεις πανω στο γραφειο σου?

καλη φαση αυτο το DIY αλλα θελει τον χρονο του..

@redbighunter τα B&W 685 ειναι

μιλησα με πλαισιο ηρακλειο και μου ειπαν οτι στην τιμη δεν περιλαμβανεται συναρμολογηση...μπορει να ειναι κατι απλο θα μου πειτε αλλα ειναι μια διαδικασια μου βαριεμαι αρκετα για να την...αποφυγω!

τελικα σε κατι τετοιο θα καταληξω μου φαινεται

αυτη ειναι και η καλυτερη λυση dude...

και εγω μαυρη ταβλα και inox ποδια απο practiker εχω για γραφείο....

εναλλακτικα για ιδεες ριξε και μια ματια στο "δειξτε το γραφειο σας" ;)

ε ναι ρε συ αυτο του πλαισιου που σκεφτεσαι δεν το βρισκω καθολου λειτουργικο...ασε που ειναι πολυ μικρο...ενω η ταβλα χωραει τα παντα..μεχρι και το 26αρι πανελ και τον ενισχυτη με τα ηχεια..γιατι στην φωτο ειναι με την 20αρα την ντελ αρκετα πιο μικρη οθονη

οντως gbak , βρηκα στα carrefour κατι σαν το δικο σου και θα παω να το χτυπησω(δεν ηταν βεβαια στον χωρο των "γραφειων Η\Υ αλλα τραπεζιων!:laughing: )

Τι διαστασεις εχει αυτο στην φωτο σου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.